Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj, ja osobne som ho nepodstupila, ale jedna kocka z nasej temy ano ![]()
ono to asi nie je moc frekventovane, doktori na tom malo zarobia ![]()
a kde si bola?
jaaj, prepac, som to skor napisala, ako si odpisala ![]()
chces meno tej kamosky? mozes jej napisat IP, urcite rada poradi ![]()
preco chcete nativ? kde je problem?
ona chodila na utz a ked bolo pred ovulkou, tak jej urobili opu, potom isci a mala myslim 3 dni pk. a niekolko tyzdnov predtym brala prednison. vyslo ju to myslim 10 000 ceskych, bola v brne v unice.
no tak super, já ještě nebyla nikde, problém mám ten, že jsem si v 35 nechala na vlastní žádost udělat sterilizaci a teď s novým partnerem chceme mimčo, on je bezdětný, ale přirozenou cestou to nejde a klasické IVF by u mě stálo 70000, co jsem se ptala
sterilizacia znamena, ze mas nepriechodne vajcovody?
ak ma muz dobry spg, tak netreba ani isci
cize to bude este o cosi menej.
ano, vejcovody jsou po laparoskopii laserem spálené, bohužel ani spg nevyšel moc dobře, příští týden máme ještě kontrolní odběr
no, a na spg ktore hodnoty nevysli dobre?
keby si chcela napisat tej kocke, vola sa ester, najdes mu medzi mojimi priatelmi v profile.
a dakujem ![]()
na spg bylo 35mil, ale z toho většina nepohyblivých, jen 5% se hýbe, ale nějak pomalu nebo co, takže prý ještě jeden odběr pro kontrolu a pak jedině ICSI
a morfo bola v poriadku?
na pohyb je velmi dobry ace selezin.
tak to nevím, nedala nám nic písemně a jelikož se v tom nevyznám, tak si toho tolik nepamatuji, říkala jen, že podle toho výsledku sice není neplodný, ale k vajíčku by samy nedoputovaly
cize vas vlastne tlacili do isci?
davali ste si spg robit v care, alebo normalne u androloga?
lebo v caroch dost casto naschval zhorsuju vysledky, aby viac zarobili. ![]()
dělala to embryoložka v Caru no a ještě jsme to taky hodinu vezli z domu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
ahoj, hledám mamči, které podstoupily nativ, pojďte si o tom popovídat a předat zkušenosti