Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj, ja osobne som ho nepodstupila, ale jedna kocka z nasej temy ano ![]()
ono to asi nie je moc frekventovane, doktori na tom malo zarobia ![]()
a kde si bola?
jaaj, prepac, som to skor napisala, ako si odpisala ![]()
chces meno tej kamosky? mozes jej napisat IP, urcite rada poradi ![]()
preco chcete nativ? kde je problem?
ona chodila na utz a ked bolo pred ovulkou, tak jej urobili opu, potom isci a mala myslim 3 dni pk. a niekolko tyzdnov predtym brala prednison. vyslo ju to myslim 10 000 ceskych, bola v brne v unice.
no tak super, já ještě nebyla nikde, problém mám ten, že jsem si v 35 nechala na vlastní žádost udělat sterilizaci a teď s novým partnerem chceme mimčo, on je bezdětný, ale přirozenou cestou to nejde a klasické IVF by u mě stálo 70000, co jsem se ptala
sterilizacia znamena, ze mas nepriechodne vajcovody?
ak ma muz dobry spg, tak netreba ani isci
cize to bude este o cosi menej.
ano, vejcovody jsou po laparoskopii laserem spálené, bohužel ani spg nevyšel moc dobře, příští týden máme ještě kontrolní odběr
no, a na spg ktore hodnoty nevysli dobre?
keby si chcela napisat tej kocke, vola sa ester, najdes mu medzi mojimi priatelmi v profile.
a dakujem ![]()
na spg bylo 35mil, ale z toho většina nepohyblivých, jen 5% se hýbe, ale nějak pomalu nebo co, takže prý ještě jeden odběr pro kontrolu a pak jedině ICSI
a morfo bola v poriadku?
na pohyb je velmi dobry ace selezin.
tak to nevím, nedala nám nic písemně a jelikož se v tom nevyznám, tak si toho tolik nepamatuji, říkala jen, že podle toho výsledku sice není neplodný, ale k vajíčku by samy nedoputovaly
cize vas vlastne tlacili do isci?
davali ste si spg robit v care, alebo normalne u androloga?
lebo v caroch dost casto naschval zhorsuju vysledky, aby viac zarobili. ![]()
dělala to embryoložka v Caru no a ještě jsme to taky hodinu vezli z domu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
ahoj, hledám mamči, které podstoupily nativ, pojďte si o tom popovídat a předat zkušenosti