Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
juchu,to je bezvadna informace-vzpruha..muzu se zeptat na Tvoji anamnezu a duvody proc si volila Nativ? Rikas, ze je tezke to nacasovat - nedavali ti vubec zadne pilulky?
ajaja píše:
Petronek-ahoj,
Ahoj,máme z Nativu holčičku.Bez ISCI-manžel má SPG na jedničku.Byl to náš 4.Nativ(už jeden vyšel,ale spont.potrat bohužel..).Je to buď a nebo,není snadné trefit se do OPU.Načasovat odběr.Ale jde to:-)))Jsme toho důkazem.Stačí pouhé jedno vajíčko…držím Vám holky pěsti!!!
Chodila jsem do Gennetu.Pokud chceš znát víc,písni SZ.Míša
Ajaj, uz jsem si to dohledala, koukam, ze uz jsi tu od roku 2006!to je neuveritelny,ale diky za Tvuj prispevek tady a gratulace k holcicce ![]()
holky děkuju moc za odpovědi a ajajko blahopřeju k holčičce.odpoledne mě volal doktor z caru,že mám zvýšenou štítnou žlázu a posílá mě recept na tabletky.že mají hodnoty2,5 a já mám2,7.vubec nevím o co jde. :nevim
ted čekám jak dorazí ms a uvidíme,teda mám z toho nějak obavy..
Ahoj holky, prosím o názor. Jdeme do nativu bez stimulace. Mám doma zbyteček Gonalu. Myslíte, že dát minimální množství může pomoct? Děkuju, hezké čarodejnice ![]()
@Nika Shams píše:
Ahoj holky, prosím o názor. Jdeme do nativu bez stimulace. Mám doma zbyteček Gonalu. Myslíte, že dát minimální množství může pomoct? Děkuju, hezké čarodejnice
mám toho opravdu malinko. Tak na 3× 37,5 dle stupnice. Děkuji:-)
Ahoj Niko,tak jak to vypadá?písni potom jak jste dopadli.my jdem zase bez isci,tak uvidíme.
@petronek píše:
Ahoj Niko,tak jak to vypadá?písni potom jak jste dopadli.my jdem zase bez isci,tak uvidíme.
taky držím pěstě a jak píšeš,když to budě mět být,tak to bude…tak at se zadaří
![]()
Ahoj holky,beru clostík 3dc-9dc,1-1-1 a na utz mám jít 15dc,není to pozdě?už ted mě pobolívá břicho,je to taková divná slabší bolest.Nemáte stím zkušenosti?
ted ten clostík beru od středy a je sobota,no snad to nebde tak zlé a uvidíme
@petronek píše:
Ahoj holky,beru clostík 3dc-9dc,1-1-1 a na utz mám jít 15dc,není to pozdě?už ted mě pobolívá břicho,je to taková divná slabší bolest.Nemáte stím zkušenosti?
Ahoj Nika,děkuju za odpověd,taky se mě to zdá být dlouhá doma.Psala jsem doktorovi do caru a ještě se neozval.
už se ozval a psal,že mám dojed 10dc,to je 16.5.jejda už ted mám z toho strach jak dopadnu…to mě budou dělat utz a podívají se na foliky?
@petronek píše:
už se ozval a psal,že mám dojed 10dc,to je 16.5.jejda už ted mám z toho strach jak dopadnu…to mě budou dělat utz a podívají se na foliky?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď