NATIV

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
7.3.12 22:40

juchu,to je bezvadna informace-vzpruha..muzu se zeptat na Tvoji anamnezu a duvody proc si volila Nativ? Rikas, ze je tezke to nacasovat - nedavali ti vubec zadne pilulky?

ajaja píše:
Petronek-ahoj,
Ahoj,máme z Nativu holčičku.Bez ISCI-manžel má SPG na jedničku.Byl to náš 4.Nativ(už jeden vyšel,ale spont.potrat bohužel..).Je to buď a nebo,není snadné trefit se do OPU.Načasovat odběr.Ale jde to:-)))Jsme toho důkazem.Stačí pouhé jedno vajíčko…držím Vám holky pěsti!!!
Chodila jsem do Gennetu.Pokud chceš znát víc,písni SZ.Míša
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
7.3.12 23:39

Ajaj, uz jsem si to dohledala, koukam, ze uz jsi tu od roku 2006!to je neuveritelny,ale diky za Tvuj prispevek tady a gratulace k holcicce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
9.3.12 22:45

holky děkuju moc za odpovědi a ajajko blahopřeju k holčičce.odpoledne mě volal doktor z caru,že mám zvýšenou štítnou žlázu a posílá mě recept na tabletky.že mají hodnoty2,5 a já mám2,7.vubec nevím o co jde. :nevim :nevim: ted čekám jak dorazí ms a uvidíme,teda mám z toho nějak obavy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
30.4.12 19:03

Ahoj holky, prosím o názor. Jdeme do nativu bez stimulace. Mám doma zbyteček Gonalu. Myslíte, že dát minimální množství může pomoct? Děkuju, hezké čarodejnice :-)

• Citovat
  • Upravit
6337
30.4.12 19:13
Niko..urcite muze, ale je potreba to prodiskutovat s doktorem..ja taky stimulovala nizkyma davkama ted a misto 1 mela 2 vajicka..snad velmi dobry kvality dle embryologu..a puv. jsem uvazovala pouze o 5 pilulkach Clostiku, ktery mi zbyly - po tom jsem ty dva folicky mela totiz taky..
@Nika Shams píše:
Ahoj holky, prosím o názor. Jdeme do nativu bez stimulace. Mám doma zbyteček Gonalu. Myslíte, že dát minimální množství může pomoct? Děkuju, hezké čarodejnice :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
30.4.12 21:41

mám toho opravdu malinko. Tak na 3× 37,5 dle stupnice. Děkuji:-)

• Citovat
  • Upravit
365
4.5.12 10:18

Ahoj Niko,tak jak to vypadá?písni potom jak jste dopadli.my jdem zase bez isci,tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
4.5.12 16:36
My taky bez ICSI. Jestli to má být, bude to. Nechceme do toho takto zasahovat. Písnu a držím palce. :hug:
@petronek píše:
Ahoj Niko,tak jak to vypadá?písni potom jak jste dopadli.my jdem zase bez isci,tak uvidíme.
  • Citovat
  • Upravit
365
5.5.12 09:02

taky držím pěstě a jak píšeš,když to budě mět být,tak to bude…tak at se zadaří ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
12.5.12 23:33

nativ

Ahoj holky,beru clostík 3dc-9dc,1-1-1 a na utz mám jít 15dc,není to pozdě?už ted mě pobolívá břicho,je to taková divná slabší bolest.Nemáte stím zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
12.5.12 23:36

ted ten clostík beru od středy a je sobota,no snad to nebde tak zlé a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
13.5.12 06:37
Ahoj, nejdříve gratuluju k e stimulce a moooc držím palce :-) Nevím, jak máš dlouhé cykly, já mám cca 28 dní a na UTZ chodím kolem 10.dne. Na mě je to pozdě, ovuluju 12.- 13.DC.
@petronek píše:
Ahoj holky,beru clostík 3dc-9dc,1-1-1 a na utz mám jít 15dc,není to pozdě?už ted mě pobolívá břicho,je to taková divná slabší bolest.Nemáte stím zkušenosti?
  • Citovat
  • Upravit
365
14.5.12 12:29

Ahoj Nika,děkuju za odpověd,taky se mě to zdá být dlouhá doma.Psala jsem doktorovi do caru a ještě se neozval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
14.5.12 13:56

už se ozval a psal,že mám dojed 10dc,to je 16.5.jejda už ted mám z toho strach jak dopadnu…to mě budou dělat utz a podívají se na foliky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
14.5.12 15:04
Neboj :-) Jen zkontroluje, jak ti krásně rostou folíky a naplánujete odběr :-) Nestresuj se, bude to ok :hug:
@petronek píše:
už se ozval a psal,že mám dojed 10dc,to je 16.5.jejda už ted mám z toho strach jak dopadnu…to mě budou dělat utz a podívají se na foliky?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.