Sanus Pardubice

13
20.9.10 13:04

SANUS PARDUBICE

dobrý den chci se zeptat má někdo zkušenosti se Sanusem v Pce …chci podstoupit umělé oplodnění poradí mi někdo co vše a jak to probíhá děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10054
20.9.10 13:47

Ta diskuse už tu někde běží. S umělkem ti neporadím, ale jinak si je tam nemůžu vynachválit. Jeden čas jsem tam dojížděla za svým gydr. - dr. Provazník.

Tu diskuse: https://www.emimino.cz/…ubice-44144/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.9.10 13:50

AHOOOJ

AHOJ JÁ JSEM SLYŠELA OD MÉHO ŠÉFA ŽE JE TO TAM ÚŽASNÝ A ONO JE I NĚCO JINÉHO NEŽ UMĚLÍ OPL.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
20.9.10 16:05

Jani - já tam jezdila jako normální paciet bez potíží. Prostě jsem nechtěla měnit gynekologa, takže jsem za ním dojížděla do Sanusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
26.9.10 20:01

Ahoj,já tam byla před 3 lety a ted znova.máme 2 letou holčičku a chceme druhé.nebyla jsem sice na umělém opl.ale jen na inceminaci.ta je uplně v pohodě,nebolí a není to nijak složité.Jinak Sanus celkem v pohodě,příjemný sestry i doktoři. :palec: Takže Sanus můžu doporučit a určo ti vše vysvětlý a pomůžou.Držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.16 16:51

Ahoj holky, funguje ještě tato diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
28.6.16 10:48

Ahoj holky,
my právě v pardubickém Sanusu začínáme. Máte někdo čerstvé zkušenosti či zajímavé poznatky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.6.16 10:52

Chodím tam od prosince 2015, ale zatím se nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
28.6.16 10:59

A mohla by si trochu rozvést, proc se nedaří? Jakou máte anamnézu, co s vámi zkoušeli? Co bys třeba změnila nebo doporučila? Ono asi každý to má nakonec jiné, tak těžko radit univerzálně a příroda je příroda.
Mrzí mě, že se nedaří tak dlouho, to už asi máte za sebou nějaké IUI nebo IVF?
My máme trable s pomalými spermiemi, snažíme se 2 roky, asi budem muset ICSI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.6.16 11:17

Máme za sebou neúspěšné 2 IUI, 1 IVF+ICSI+PK, mám nepravidelnou ovulaci-ale po lécích je to OK, manžel OK - nadprůměr. Věk 35.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
28.6.16 11:51

Hmm, tak to neúspěšné ivf mě mrzí i děsí, ale už nám tam doktorka říkala, že ne vždycky to první vyjde, že poměrně často spíš druhé. To se asi nyní chystáte, viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.6.16 12:34

Chystáme se na druhé ivf, ale nevím, za jak dlouho můžeme jít znova z hlediska pojišťovny. Ale je to záhul na tělo, psychiku i peněženku. kéž by to vyšlo.

Jinak při iui jsme měli prý vynikající výsledky, ale nepodařilo se. IUI moc nevěřím, jen tam jen 10% šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
28.6.16 12:52

Tak to vám asi poradí v centru, nám tuším Sexuolog v Praze říkal, že se na ivf může 2× za rok. V diskuzích holky uvádí, že můžeš jít po 2-3 cyklech proběhlých na další, ale jak na to koukají v pojištovně fakt nevím.
Jaký myslíš výsledky - pěkný spermiogram, folikuly? Nebo se vám něco uchytilo? Jak měří výsledky IUI, pokud se nepovede?
U IVF je to prý kolem 30-35%, ale také se statistiky různí i dle toho, co a jak kde uvádějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.