NATIV

Napsat příspěvek
Velikost písma:
365
16.5.12 15:51

Tak jsem byla dnes na utz.Mám prý 8ukázkových foliku a jeden veliký.V nedělu má být odběr,jestli k tomu dojde a pak se uvidí.Ale musíme prý s icsi,protože máme zmražené spermie.Prý sněma je to trošku jiné jak s čerstvýma,tak nevím.niko jak jsi dopadla,nebo v jaké fázi jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
16.5.12 16:31
@petronek píše:
Tak jsem byla dnes na utz.Mám prý 8ukázkových foliku a jeden veliký.V nedělu má být odběr,jestli k tomu dojde a pak se uvidí.Ale musíme prý s icsi,protože máme zmražené spermie.Prý sněma je to trošku jiné jak s čerstvýma,tak nevím.niko jak jsi dopadla,nebo v jaké fázi jsi?

Ahoooj :-) Tak to je super zpráva. Moc držím palce, ať se zadaří :hug: Čím jsi stimulovala a jaké dávky? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
365
16.5.12 18:55

stimulovala jsem clostíkem 1-1-1,zítra večer mám pichnut puregon… :?snad to zvádnu,naposledy jsem si pichala víc jak před dvěma roky,to se nám po ketu podařil klučina :dance: ,má rok a pul.Tuto metodu jsem vubec neznala,ani jsem o ni nevěděla,tak su z toho vyplašená,ale snad to nebude tak hrozné,uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
3.6.12 22:10

holky jste tu některá po et?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
26.7.13 16:24

Devcata, ktera jste podstoupila nebo podstupujete nativ pojdte se podelit o zkusenosti. Na kolikaty pokus vam to vyslo a jake jste mely potize? Ja mam za sebou 2 pokus nativniho cyklu. Bohuzel k odberu nedoslo, nebot folikuly popraskaly 18dc pred odberem. Doktor naplanoval odber pozde. Pri velikosti 19mm byl odber za 2dny a to uz bylo pozde! Podruhe jsem pichala 3× Cetrotide, lec bylo to prd platne. Jsem zklamana laxnim pristupem doktoru!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
29.7.13 09:18

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 17:29

Rozhodli jsme se pro nativ (nízké AMH, 3× IVF jedno a výsledekembryo), poslední pokus chceme pro dárkyni.
Už mám za sebou první a při kontrole na sálu bylo zjištěno, že folikul předčasně prasknul.
Vím, že je to nebezpečí, které při nativu hrozí.
Vy, co máte za sebou více nativů, kolikrát bylo zjištěno, že odběr nebude, protože folikul už prasknul?
Na posledním ultrazvuku byla velikost folikulu 16 mm, dva dny předtím 12 mm. Odběr byl za cca 42 hodin po změření těch 16 mm. Odběr byl 15. den cyklu, pokud ten růst pokračovat podobně folikul měl mít už více než 18 mm a četla jsem, že od 18 může prasknout. Byl postup v pořádku?
Na kolik ultrazvuků jste v nativu chodili?
Pokud Vás napadá ještě něco, co bych měla vědět, tak budu moc ráda.
Anonym, situace mě trápí a nechci, aby okolí vědělo, že pokračujeme v pokusech.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.