Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
mamčo,já koukám,že kam vlezu,tam jsi ty ![]()
ale to je dobře,že jsi akční,já taky všude sbírala zkušenosti,člověk nesmí nic nechat náhodě ![]()
ahoj holky, tak hlásím, že paní doktorka doporučila příští měsíc začít s minimální stimulací clostík 1-1-1 a k tomu druhý až šestý den připíchávat jeden fostimon, co na to říkáte? A holky, myslíte, že v té době můžu jet pomáhat na zabíjačku asi 5 čuníků? to bude celodenní makačka
poraďte díky
Ahoj, to je skvělý, že do toho jdete. Budu moc držet palce! Při stimulaci ještě můžeš klidně jet na čuníky, když to vydržíš
. Pak už bych se hodně šetřila.
Závidím i čuníky
![]()
díky za povzbuzení, uvidím podle situace, jak moje tělo bude ty hormony přijímat, snad bude všechno v pohodě, nemám s tím totiž žádné zkušenosti
Dobrý den.Narazila jsem na Vás v této diskuzi a také se zajímám o Nativ.Chtěla jsem se zaptat zda jste teda Nativ podstoupila a s jakým výsledkem??Já mám sterilizaci a chtěla bych s přítelem v souš´časné době miminko tak zjištujeme jak je to možné a samozřejmě za jakých podmínek i finančních.Budu se těšít na odpověd a moc děkuji pokud odepíšete.Kačka
ahoj, taky se chystam na nativ a tez me tim padem zajima, zda se s vyse zminenou stimulaci zadarilo?;) diky
kačka myška píše:
Dobrý den.Narazila jsem na Vás v této diskuzi a také se zajímám o Nativ.Chtěla jsem se zaptat zda jste teda Nativ podstoupila a s jakým výsledkem??Já mám sterilizaci a chtěla bych s přítelem v souš´časné době miminko tak zjištujeme jak je to možné a samozřejmě za jakých podmínek i finančních.Budu se těšít na odpověd a moc děkuji pokud odepíšete.Kačka
bohužel se nezadařilo, ale taky je to o věku, mě už bylo 40 ![]()
mamčababča píše:kačka myška píše:To mě velice mrzí a vubec jste nereagovala na léčbu a nebo co se nezdařilo,teda pokud se mohu zeptat??Děkuji Kačka
bohužel se nezadařilo, ale taky je to o věku, mě už bylo 40
byly 4 oocyty, oplodnily se 2, zavedena 2 embrya, ale nevyšlo to, což je u IVF běžné
Tak to mě je líto a uvažujete o novém pokusu?? Kde jste byla? v jakém centru??
neuvažujeme, byli jsme rozhodnutí pro jeden pokus, protože to stálo přes 20000,– a byli jsme v Brně v Reprofitu
mamčababča píše:
byly 4 oocyty, oplodnily se 2, zavedena 2 embrya, ale nevyšlo to, což je u IVF běžné
to zni tedy velmi uspesne ale, pokud to bylo uplne bez hormonu..ale asi tam nejaka minimalni stimulace byla, a ani tak si nedokazu vysvetlit tu cenu vysokou..bylo to diky ICSI/PICSI?
Taky se mi to zdá drahé, ale platí se asi uplně za vše.
A SISKO vy taky uvažujete o nativu?? Už jste byla někde na konzultaci??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
sisito obeslala jsem, co šlo, ceny celkem teda vím, ale spíš mě zajímají zkušenosti