NATIV

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ms.H
1.10.10 22:42

sisito obeslala jsem, co šlo, ceny celkem teda vím, ale spíš mě zajímají zkušenosti :-)

• Citovat
  • Upravit
1128
2.10.10 18:33

mamčo,já koukám,že kam vlezu,tam jsi ty :pankac:
ale to je dobře,že jsi akční,já taky všude sbírala zkušenosti,člověk nesmí nic nechat náhodě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
2.10.10 19:09

sisito, musím se ptát a proč, to ti raděj napíšu sz

• Citovat
  • Upravit
Ms.H
29.10.10 19:09

ahoj holky, tak hlásím, že paní doktorka doporučila příští měsíc začít s minimální stimulací clostík 1-1-1 a k tomu druhý až šestý den připíchávat jeden fostimon, co na to říkáte? A holky, myslíte, že v té době můžu jet pomáhat na zabíjačku asi 5 čuníků? to bude celodenní makačka :-) poraďte díky

• Citovat
  • Upravit
pistinka
29.10.10 20:20

Ahoj, to je skvělý, že do toho jdete. Budu moc držet palce! Při stimulaci ještě můžeš klidně jet na čuníky, když to vydržíš :-D :-D :-D . Pak už bych se hodně šetřila.
Závidím i čuníky :oops: :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
Ms.H
30.10.10 19:46

díky za povzbuzení, uvidím podle situace, jak moje tělo bude ty hormony přijímat, snad bude všechno v pohodě, nemám s tím totiž žádné zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
2142
9.1.12 13:14

Dobrý den.Narazila jsem na Vás v této diskuzi a také se zajímám o Nativ.Chtěla jsem se zaptat zda jste teda Nativ podstoupila a s jakým výsledkem??Já mám sterilizaci a chtěla bych s přítelem v souš´časné době miminko tak zjištujeme jak je to možné a samozřejmě za jakých podmínek i finančních.Budu se těšít na odpověd a moc děkuji pokud odepíšete.Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
11.1.12 19:35

ahoj, taky se chystam na nativ a tez me tim padem zajima, zda se s vyse zminenou stimulaci zadarilo?;) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
15.1.12 18:18
kačka myška píše:
Dobrý den.Narazila jsem na Vás v této diskuzi a také se zajímám o Nativ.Chtěla jsem se zaptat zda jste teda Nativ podstoupila a s jakým výsledkem??Já mám sterilizaci a chtěla bych s přítelem v souš´časné době miminko tak zjištujeme jak je to možné a samozřejmě za jakých podmínek i finančních.Budu se těšít na odpověd a moc děkuji pokud odepíšete.Kačka

bohužel se nezadařilo, ale taky je to o věku, mě už bylo 40 :roll:

• Citovat
  • Upravit
2142
15.1.12 19:23
mamčababča píše:
kačka myška píše:
To mě velice mrzí a vubec jste nereagovala na léčbu a nebo co se nezdařilo,teda pokud se mohu zeptat??Děkuji Kačka
bohužel se nezadařilo, ale taky je to o věku, mě už bylo 40 :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
15.1.12 20:10

byly 4 oocyty, oplodnily se 2, zavedena 2 embrya, ale nevyšlo to, což je u IVF běžné

• Citovat
  • Upravit
2142
15.1.12 20:15

Tak to mě je líto a uvažujete o novém pokusu?? Kde jste byla? v jakém centru??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
15.1.12 20:43

neuvažujeme, byli jsme rozhodnutí pro jeden pokus, protože to stálo přes 20000,– a byli jsme v Brně v Reprofitu

• Citovat
  • Upravit
6337
15.1.12 21:09
mamčababča píše:
byly 4 oocyty, oplodnily se 2, zavedena 2 embrya, ale nevyšlo to, což je u IVF běžné

to zni tedy velmi uspesne ale, pokud to bylo uplne bez hormonu..ale asi tam nejaka minimalni stimulace byla, a ani tak si nedokazu vysvetlit tu cenu vysokou..bylo to diky ICSI/PICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
15.1.12 21:16

Taky se mi to zdá drahé, ale platí se asi uplně za vše.
A SISKO vy taky uvažujete o nativu?? Už jste byla někde na konzultaci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.