Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to skončilo stejně jako v květnu.Desátý den po et špinění a vše je pryč.
Peťulko, to mě moc mrzí. A jsi si jistá, že je to pryč? Já po ET také špinila a dokonce i trochu krvácela. DOktorka mi říkala, že to se tělo asi zbavovalo druhého embrouška, které se neuchytlo, tak bych stejně zkusila test, poku nekrvácíš hodně moc a i tak se dělá. Držím moc moc palečky. ![]()
Maslím,že pokud vyloženě nekrvácíš jako při MS,nic není ztraceno.Tak jsem slabě zakrvácela 13 dní po ET a malá se drží ![]()
Ja jsem spinila a krvacela dost dlouho asi do 16tt.A bylo vse v poradku.
Jo a krvácela i špinila jsem teď při přirozeném početí, tak se neboj, je to normání ikdyž stresující. Pokud jsi 10 dní po ET, to znamená, že jsi min. 13 od OPU včetně, tak zkus testík. Něco by mohlo být vidět. Držím moc moc paečky.
Je to jen hnědě špinění, i když někdy je to slabě růžové není to moc jen trošku stačila by jedna vložka denně, ale měním je častěji. Moc děkuji za povzbuzující odpovědi, ale přijde mi to stejné jako v květnu jen s tím rozdílem, že mě bolely i prsa a měla jsem víc příznaků jako před menses. Teď jsem jen trošku podrážděná, ale to můžou být i nervy. Na pravém vaječníku mám malou cystu, tak se zkouším uklidňovat tím, že třeba praskla, ale moc tomu nevěřím.
Peti, tak jak to s tebou vypadá? Hele, fakt neboj, já krvácela i teď a mimnko krásně roste. Dělal jsi si test?
Stále špiním. Je to stále jen hnědý výtok. Ráno jsem si měřila bazální teplotu a byla 37,1. Tak nevím test jsem si nedělala. Mám strach. A podle doktora si ho mám udělat až 20.11. to je v sobotu, tak to vydržím už mě to ani neláká. Vůbec nevím jak to zvládnu.
Peti, pokud jen špiníš a máš teplotu 37,1, tak to vypadá dobře. Bereš Utrogestan nebo Duphaston? Ty teplotu zvyšují, tak by to mohlo zkreslit, ale jasno bdue až po testu.
Ahojky beru Utrogestan 2večer a 2ráno.Dneska jsem měla teplotu 37,4 stále špiním je to jen hnědě přes noc víc a přes den nic moc.Je mi špatně a pálí mě žáha.Ale nechci si dávat plané naděje.Na pravém vaječníku jsem měla cystu, tak si myslím jestli by nemohla prasknout. Opravdu nevím. Musí vydržet do soboty než udělám test pak se uvidí. V sobotu už jsem to obrečela, když jsem začala špinit. Moc ti děkuji za podporu.
Peti, utroš teplotu uměle zvyšuje, ale na druhou stranu, pokud jen špiníš, tak je to dobré. Také jsem špinila a dokonce trochu krvácela a na prvním odběru jsem měla Hcg pouze 8, tak jsem to taky ořvala, no ale mrkni na metřík. MAlé bude 8 měsíců. Držím palečky a být tebou, klidně už testnu.
Tak jsem do včerejška krvácela, tak to asi nevyšlo sice je mi špatně a jsem unavená.Ale byla jsem v nemocnici kvůli žlučníkovému záchvatu a tam mi dělali test z krve a měla jsem Hcg pouze 5, tak to je dost málo, ale když to tady tak čtu možná bych si mohla udělat testík. Minulý týden v úterý jsem tam měla slabého ducha ve středu nic a dělali mi ten test z krve.V květnu když jsem krvácela, tak ze mě šly kusy tentokrát to proběhlo v pohodě ani břicho mě nebolelo. Přemýšlím jestli si udělat test nebo ne poradí mi někdo.
Peti já při prvním odběru Hcg měla 8 taky nic moc hodnota teda, bylo to 11 den po OPU včetně, takže bych chtěla ještě jeden odběr. Jo a krvácla jsem taky trochu a špinila.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.