Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ejminka11
Ahoj, třeba to naopak pomůže. Imunita je teď snížená, nepracuje na plno a tak nebude mít tendenci embryo vypudit
Ať to vyjde, tfujtfuj.
Ahoj holky, mám dotaz. Třeba už někdo řešil nebo teprve bude. Jak s vysazováním hormonů? V repromedě mi řekli vysadit vše 12+0. Beru progesteron, estrofem a lepim eatrahexal. Jaké jste měly doporučení vy? Říkám si, jestli to pak týden ještě postupně nesnižovat. Takže od 12+0 do 13+0 postupně snižovat.
@Kobra11 Ahoj, mě to řekly taky a i u mojí gynekolozky, když sem se ptala, tak mi řekla, že rovnou vysadit. Brala jsem tedy jen progesteron. Ale vysadila jsem dle instrukcí a vše proběhlo v pořádku. Myslím že ví co dělají. Ale zkus se ještě zeptat u gynekologa.
Ja zacala vysazovat cca 12+2, a postupne, na pohotovosti mi rekl doktor, jestli vysadim naraz, muze dojit k potratu…a placenta si vytvari progesteron az od 13tt
takze estrofem z 1-1-1 - 2dny po 1-0-1 dalsi 2dny 0-0-1, a progesteron sem mela opravdu vysokou davku 2-3-2, takze co dva dny sem ubirala jeden….doufam, ze je to trochu srozumitelne ![]()
Ahoj holky tak já dnes 9 den po KET posledního ⛄ a test negativní 😟 přemýšlíme o změně CAR můžete něco doporučit?
@Ejminka11 to me moc mrzí. koukala jsem, že za sebou máš dlouhou cestu a snad všechny vyšetření
třeba fakt změna centra pomůže.. bohužel já mám zkušenost jen s pronatalem a to se mi repromeda zda lepší…
Achjo, to je nepříjemný kruci. S jiným centrem nemám zkušenost, neporadím ![]()
@Ejminka11 ahojky, ja jsem chodila pred lety do repromedy a podarilo se, ted zacinam ve zline a v obou centrech jsem byla spokojena moc.
@Ejminka11 my jsme přecházeli do Reprogenesis, zkus k doktoru Štelclovi, toho hodně doporučují, třeba budeš mít štěstí a bude brát nové pacienty. Jinak my jsme byli u Koukaka a taky je bezvadnej.
Ahoj holky, tak už mi volali a 5 z 5 mám v přádku.. tak nevím, kde je chyba.. ted zvažuju jestli neudělat radši řízený ket.. nebo nechat ten nativ.. no uvidime.. taky uviidme, jak budou mezi svátky ![]()
@baru-ska
No to je aspoň zpráva
Takže na kdy vychází ket? Mezi svátky nebo další cyklus?
@Kobra11 moc rada bych teď. ale měla jsem v listopadu covid a teď se mi trochu prodloužil cyklus. tak snad mi ho udělají..
@Kobra11 tak jdu 25.12 na utz a snad to bude vše ok a udělají mi v tomhle cyklu ket.. kéž by to vyšlo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď