Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonyme10k pokud cekate miminko tak bylo embrio v poradku, vetsinou kdyz je nekde problem, tak se neudrzi nebo brzy odejde
drzim palecky a v kolikatem tt? ![]()
Nojoo, já se v tom ztratila. Vy už svýho vítěze máte. Vadná embrya se nechytí, jak píše @Ditu566
Takže na to nemysli ![]()
Holky, řešila jste některá cystu při KET? Ve středu jdeme na to… a mě píchá podbříško na straně, kde se mi občas dělají cysty. Tak mám obavy… a říkám si, co když bude embryo rozmražené a těsně před KETem uvidí cystu… a, co teď ![]()
@Kobra11 pokud nemas car blizko urcite bych zajela na gyndu na utz, at mas jistotu ![]()
@Kobra11 bohužel s cystami nemám zkušenost, jen vím, že dělají neplechu, tak radši kontrolu a kdyžtak počkat na ideální načasování ![]()
@Ditu566
Ahoj, s cystami jsem plašila zbytečně. K doktorce své jsem ani nejela a v Brně nic neříkali. Embryjko zavedli a čekáme ![]()
@Kobra11 tak jak ti je a kdy budeš testovat?
a měla si to v nativu?
@baru-ska
Ahojky, jsem 8.den po KET, od 6.dne maličko špiním. Jinak mi nic není, jen občas pocity jak před měsíčkama, ale jen tak nárazově na půl hoďky a dost. Chtěla jsem testovat 11.den v neděli, ale asi to prubnu už zítra 9.den po. Špinim od úterý, tak jestli to byla nidace, tak v pátek by tam mohlo být //
Jinak mám řízený KET - estrofem, estrahexal a progesteron, bude se pokračovat v hormonech do 12.týdne ![]()
A jak tyy? Byla si na kontrole/konzultaci, co bude dál, jak nastavit další stimulaci?
@Kobra11 tak co, zkoušela si?
ty jo ten ket zní složitě.. to jsem zvědavá, jak to budou chtít udělat u mě, jestli k tou někdy dojdeme..
Já dneska 4 DC a už 2. den pícham gonal.. tak uvidime
Joo, nevydržela jsem to
A je to taam! Jsem 9.den po ketu, tak snad bude sílit a
bít.
Určitě na to dojde, neboj
Mně před rokem v srpnu řekl doktor (od kterýho jsem rychle utekla), že nejsem ani na umělý, že todle je špatný (nic s tim nedělal
)… a hele, vyhráno nemáme, ale první vlaštovka ![]()
@Kobra11 moooc gratuluji
budu držet pěsti, aby to šlo i tak nadále dobře ![]()
@Kobra11 jééé to je užasný
moc moc gratuluju držím palce ![]()
takže myslíš že všechny vyšetření za to stáli? děsí mě to endometrium.. to je děsná pálka… jak tohle vyšeření probíhá?
@baru-ska
Za tudle čárku stojí úplně všechno
Nám to Endometrium odhalilo posunutý implantační okýnko o den. Takže bysme transferovali o den dřív a kdo ví, jestli by se to chytlo.
Jestli za tu druhou čárku můžou intralipidy, dobrý načasování transferu díky Endometriu nebo PGT-A - to se nikdy nedozvíme. Ale dohromady to zafungovalo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.