Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonyme10k pokud cekate miminko tak bylo embrio v poradku, vetsinou kdyz je nekde problem, tak se neudrzi nebo brzy odejde
drzim palecky a v kolikatem tt? ![]()
Nojoo, já se v tom ztratila. Vy už svýho vítěze máte. Vadná embrya se nechytí, jak píše @Ditu566
Takže na to nemysli ![]()
Holky, řešila jste některá cystu při KET? Ve středu jdeme na to… a mě píchá podbříško na straně, kde se mi občas dělají cysty. Tak mám obavy… a říkám si, co když bude embryo rozmražené a těsně před KETem uvidí cystu… a, co teď ![]()
@Kobra11 pokud nemas car blizko urcite bych zajela na gyndu na utz, at mas jistotu ![]()
@Kobra11 bohužel s cystami nemám zkušenost, jen vím, že dělají neplechu, tak radši kontrolu a kdyžtak počkat na ideální načasování ![]()
@Ditu566
Ahoj, s cystami jsem plašila zbytečně. K doktorce své jsem ani nejela a v Brně nic neříkali. Embryjko zavedli a čekáme ![]()
@Kobra11 tak jak ti je a kdy budeš testovat?
a měla si to v nativu?
@baru-ska
Ahojky, jsem 8.den po KET, od 6.dne maličko špiním. Jinak mi nic není, jen občas pocity jak před měsíčkama, ale jen tak nárazově na půl hoďky a dost. Chtěla jsem testovat 11.den v neděli, ale asi to prubnu už zítra 9.den po. Špinim od úterý, tak jestli to byla nidace, tak v pátek by tam mohlo být //
Jinak mám řízený KET - estrofem, estrahexal a progesteron, bude se pokračovat v hormonech do 12.týdne ![]()
A jak tyy? Byla si na kontrole/konzultaci, co bude dál, jak nastavit další stimulaci?
@Kobra11 tak co, zkoušela si?
ty jo ten ket zní složitě.. to jsem zvědavá, jak to budou chtít udělat u mě, jestli k tou někdy dojdeme..
Já dneska 4 DC a už 2. den pícham gonal.. tak uvidime
Joo, nevydržela jsem to
A je to taam! Jsem 9.den po ketu, tak snad bude sílit a
bít.
Určitě na to dojde, neboj
Mně před rokem v srpnu řekl doktor (od kterýho jsem rychle utekla), že nejsem ani na umělý, že todle je špatný (nic s tim nedělal
)… a hele, vyhráno nemáme, ale první vlaštovka ![]()
@Kobra11 moooc gratuluji
budu držet pěsti, aby to šlo i tak nadále dobře ![]()
@Kobra11 jééé to je užasný
moc moc gratuluju držím palce ![]()
takže myslíš že všechny vyšetření za to stáli? děsí mě to endometrium.. to je děsná pálka… jak tohle vyšeření probíhá?
@baru-ska
Za tudle čárku stojí úplně všechno
Nám to Endometrium odhalilo posunutý implantační okýnko o den. Takže bysme transferovali o den dřív a kdo ví, jestli by se to chytlo.
Jestli za tu druhou čárku můžou intralipidy, dobrý načasování transferu díky Endometriu nebo PGT-A - to se nikdy nedozvíme. Ale dohromady to zafungovalo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď