Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ditu566 tak dnes test a nevím teda nevím, přikládám fotku i na porovnání horní je z úterý a spodní z dneška
Holky ja zrovna sedím v čekárně pro stanovení protokolu..v repromede..u nich 1 ivf..jsem zvědavá
@Kobra11 no tak jako když se hoooodne soustředím tak jo no.. ale nemělo by to být už jasné? 🤔
Holky myslíte že digitální test je spolehlivější?
@helposhel ja tam porad ducha vidim, ale nezesilel, coz zatim nemusi znamenat nic, jeste bych zkusila zitra treba
kdy mas jit na krev??
@Ditu566 správně mám testovat až v pondělí a to mají volat z Repromedy jak to dopadlo.. tak asi test ještě nechám na sobotu a pak to pondělí a uvidím..
@baru-ska
Koho si měla? A spokojená? Těšíš se, až to zase vyoukne? ![]()
@Kobra11 mám mudr Felsingerovou a koordinátorku paní Janíčkovou. Obě mi přišly fajn. Všechno vysvětlily. A po tý revizi a ted neuspěchu už se těšim.. jen mě děsí, že mi teda doporučuje genetiku embryí a tím pádem bude ket až tak v prosinci
vím, že měsíc sem měsíc tam.. ale všechny víme, jak to je
mám nakonec gonal 300.. tak jsem zvědavá, jak budu reagovat…
@baru-ska
To jseš ve skvělých rukou! Buď ráda, že ti to sami nabídli, ušetříš si třeba další neúspěchy… My do toho šli hned, a to máme teprve 1.stimulaci. Ptala jsem se, jestli to embryím neuškodí a bylo nám to hezky vysvětleno, že ne. Aspoň si tělo po stimulaci hezky odpočine. Ale chápu tě… jsem stimulovala v červenci a čekáme, kdy to přijde, teď čekáme na endometrio vyšetření. A taky začínáme být netrpěliví ![]()
Holky, mužu se zeptat? paní doktorka zminovala, že v případě nižšího počtu získaných embryí doporučuje provést 2 cykly IVF po sobě kvůli PGT-A…
mám z toho strach, protože pojištovna prý hradí další cyklus až za 3 měsíce, je to velká dávka hormonu pro tělo a také bych tím hned přišla o 2 cykly od pojištovny ![]()
pokud jste do toho šly, měli jste oba cykly stejný protokol? a byl vyšší zisk z druhého cyklu? ![]()
nebo nechávali jste si embrya testovat i třeba při zisku pouze 2-3 embryí?
Děkuju.. musím se rozhodnout a opravdu nevím, co dál… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.