Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ditu566 tak dnes test a nevím teda nevím, přikládám fotku i na porovnání horní je z úterý a spodní z dneška
Holky ja zrovna sedím v čekárně pro stanovení protokolu..v repromede..u nich 1 ivf..jsem zvědavá
@Kobra11 no tak jako když se hoooodne soustředím tak jo no.. ale nemělo by to být už jasné? 🤔
Holky myslíte že digitální test je spolehlivější?
@helposhel ja tam porad ducha vidim, ale nezesilel, coz zatim nemusi znamenat nic, jeste bych zkusila zitra treba
kdy mas jit na krev??
@Ditu566 správně mám testovat až v pondělí a to mají volat z Repromedy jak to dopadlo.. tak asi test ještě nechám na sobotu a pak to pondělí a uvidím..
@baru-ska
Koho si měla? A spokojená? Těšíš se, až to zase vyoukne? ![]()
@Kobra11 mám mudr Felsingerovou a koordinátorku paní Janíčkovou. Obě mi přišly fajn. Všechno vysvětlily. A po tý revizi a ted neuspěchu už se těšim.. jen mě děsí, že mi teda doporučuje genetiku embryí a tím pádem bude ket až tak v prosinci
vím, že měsíc sem měsíc tam.. ale všechny víme, jak to je
mám nakonec gonal 300.. tak jsem zvědavá, jak budu reagovat…
@baru-ska
To jseš ve skvělých rukou! Buď ráda, že ti to sami nabídli, ušetříš si třeba další neúspěchy… My do toho šli hned, a to máme teprve 1.stimulaci. Ptala jsem se, jestli to embryím neuškodí a bylo nám to hezky vysvětleno, že ne. Aspoň si tělo po stimulaci hezky odpočine. Ale chápu tě… jsem stimulovala v červenci a čekáme, kdy to přijde, teď čekáme na endometrio vyšetření. A taky začínáme být netrpěliví ![]()
Holky, mužu se zeptat? paní doktorka zminovala, že v případě nižšího počtu získaných embryí doporučuje provést 2 cykly IVF po sobě kvůli PGT-A…
mám z toho strach, protože pojištovna prý hradí další cyklus až za 3 měsíce, je to velká dávka hormonu pro tělo a také bych tím hned přišla o 2 cykly od pojištovny ![]()
pokud jste do toho šly, měli jste oba cykly stejný protokol? a byl vyšší zisk z druhého cyklu? ![]()
nebo nechávali jste si embrya testovat i třeba při zisku pouze 2-3 embryí?
Děkuju.. musím se rozhodnout a opravdu nevím, co dál… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď