Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kobra11 takže jste to stihli hned v dalším cyklu po opu nebo i tak tam byla ještě měsíc pauza?
@baru-ska
Kdyby byl u mě možný KET v přirozeném cyklu, stihlo by se
Musím mít ale řízený KET a právě se „seřizuji“ ![]()
Jinak je na doporučení doktora, jestli nedat po opu cyklus pauzu. Kamarádi byli na ivf kvůli partnerovi, kamoška v pořádku a stejně jí byl cyklus pauza doporučen, aby se tělo dalo po hormonech do kupy a odpočinulo si.
Ty si teď v jaký fázi?
@Kobra11 mne se to celé natahlo..pp revizi mi naskočila ms až pp 10ti týdnech teď o víkendu.. takže teď ještě jeden ket v Praze a pak už praave repromeda. zjistuju jestli bych vše stihla do vánoc.. bude záležet jak jedou přes svatky ![]()
@baru-ska
Chce to trpělivost že… a nedávat si termíny (do Vánoc, do Velikonoc, do léta…
). My měli 1.konzultaci teď v březen/duben a červenec byl opu - mezi tím 2 cykly s cystou, takže se nic nedělo. Je to frmol. Myslím si, že v repromedě jsou i přes svátky…přece nemůžou říct - dneska opu ne, je státní svátek… A třeba vyjde poslední ket v Praze a Repromeda bude ze hry ven ![]()
@Kobra11 já jsem na ty termíy děsná.. musim mít na vše plány a neumim to pustit.. děsný..koukám opravdu se to vše děsně táhne u všech.. no uvidim.. jsem ted po tý revizi nějaká skeptická, ale bylo yb to super
děkuju
@baru-ska
No já dneska byla na kontrole, 11.DC a sliznice 6,5mm…u mě zázrak. V pondělí kontrola a asi se půjde do KET, náš první, tak jsme plní očekávání. Když bude aspoň 7mm, nebudeme nad tím ani přemýšlet. A když to neklapne a sliznice klesne, tak zas za 4 týdny… a jsme zase u těch termínů ![]()
@Kobra11 jakože úplně první ivf a prvni transfer? A hned s pgt? tak to moc držím palce.ja jdu v pondělí taky na kontrolu a dozvím se zdá bude ket.tak to mě stejně ![]()
@baru-ska
Jj, pgt, imunologie, všechno… byla jsem nepřípustná
Takže v pondělí tfujtfuj, dáme si vědět ![]()
Holky, kterým se zadařilo a jste z větší dálky od Brna, jak to pak funguje? Jezdili jste do Repromedy na UTZ nebo už jste hned chodili ke svému Mudr?
Děkuju!
@baru-ska mám to přes hodinu cesty a jezdila jsem do potvrzení srdíčka, pak v 9tt už jsem byla u své Mudr
@PiperW a mužu se zeptat, ty si jim po pozitivním testu dala vědět a pak si tě třeba 1× pozvali na potrvzení
a pak už teda gynda ano?
a jinak vše v pořádku
?
@baru-ska Po pozitivním Testu jsem jim zavolala a potvrdili gastacni váček. Za dalších 14 dni mne volali na potvrzení srdíčka a třetí kontrola už byla u me doktorky. Jinak těhotenství probíhá v pořádku, dítě roste tabulkove jen já mám teda v těhotenství vysoký tlak a cukrovku
Držím vám palce ať vše proběhne co nejrychleji a nejlepe ![]()
Ahojte, môžete mi odporučiť naozaj užasneho a odborného lekára v repromede. Chceme sa objednať na konzultaciu, bude to naše 6 IVF. Ďakujem.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď