Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kobra11 @Ejminka11 Ahoj holky, tak dnes sem 8 den po KET (pokud nepočítám min. pondeli, kdy jsem na něm byla) a ikdyz sem hrozně chtěla, tak jsem to nevydržela a udělala si test. Myslíte, že tam jde trochu vidět čárka nebo si to jen namlouvam?
@Victorie518 trochu? Je tam krásná čárka, gratuluji a přeji ať šílí
Na 8.den fakt krása ![]()
@PiperW fakt? Já si radši nedovolila ani moc doufat
snad to do pondělí bude tak krásně vidět jak ta vrchní ![]()
@Kobra11 děkuju
budu doufat že to půjde i nadále takhle
A jak jsi dopadla ty, už by jsi měla mít nějaká embryjka ne? ![]()
@Victorie518 je to tam moc moc gratuluju ať dál sílí ![]()
Já dnes 4den po ket a začíná mě bolet spodek jako by na ms ![]()
@Ejminka11 mě od 3 dne taky bolelo a i teď cítím takovej tlak, tak třeba je to dobrý znamení ![]()
No byla úrodička
Zítra se dozvíme přecná čísla a info na kontrole. Ale včera, 5.den po OPU, 5-6 embryí super kvality a 5-6, že jich ještě dojde. 8 nejlepších se posílá na PGT-A.
Holky, dnes večer, 6.den po OPU, jsem dostala měšíčky (19.DC). ET nebyl…ale říkám si, co se zase děje. Je pravda, že po vysazení antikoncepce chodí měsíčky jen díky utrogestanu a ten tendle cyklus se stimulací nebyl. Ale už zas nervuju ![]()
Jak jste to holky měly s měsíčkama po odběrech vy?
@Kobra11 no tak to je krása, gratuluji
… Já sem dostala MS taky cca 6,7 den, hned po vysazení prášku.
A ty si brala nějaký prášky prosimtě? Já beru zítra poslední Dostinex, ale ten je na zmírnění hyperstimuláku, jeatli sem to dobře pochopila.
@Kobra11 ten sem brala myslím druhej nebo třetí den po OPU a 5dni 1 tabletu denně.
Děkuju za info. Ale tak asi to není nic neobvyklýho, že se dřív menstruuje. Příští cyklus se tělo z toho všeho vzpamatuje a další se může oplodňovat ![]()
Užívej si 2 čárek
Podávej zprávy, jak se to vyvíjí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď