Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kobra11 @Ejminka11 Ahoj holky, tak dnes sem 8 den po KET (pokud nepočítám min. pondeli, kdy jsem na něm byla) a ikdyz sem hrozně chtěla, tak jsem to nevydržela a udělala si test. Myslíte, že tam jde trochu vidět čárka nebo si to jen namlouvam?
@Victorie518 trochu? Je tam krásná čárka, gratuluji a přeji ať šílí
Na 8.den fakt krása ![]()
@PiperW fakt? Já si radši nedovolila ani moc doufat
snad to do pondělí bude tak krásně vidět jak ta vrchní ![]()
@Kobra11 děkuju
budu doufat že to půjde i nadále takhle
A jak jsi dopadla ty, už by jsi měla mít nějaká embryjka ne? ![]()
@Victorie518 je to tam moc moc gratuluju ať dál sílí ![]()
Já dnes 4den po ket a začíná mě bolet spodek jako by na ms ![]()
@Ejminka11 mě od 3 dne taky bolelo a i teď cítím takovej tlak, tak třeba je to dobrý znamení ![]()
No byla úrodička
Zítra se dozvíme přecná čísla a info na kontrole. Ale včera, 5.den po OPU, 5-6 embryí super kvality a 5-6, že jich ještě dojde. 8 nejlepších se posílá na PGT-A.
Holky, dnes večer, 6.den po OPU, jsem dostala měšíčky (19.DC). ET nebyl…ale říkám si, co se zase děje. Je pravda, že po vysazení antikoncepce chodí měsíčky jen díky utrogestanu a ten tendle cyklus se stimulací nebyl. Ale už zas nervuju ![]()
Jak jste to holky měly s měsíčkama po odběrech vy?
@Kobra11 no tak to je krása, gratuluji
… Já sem dostala MS taky cca 6,7 den, hned po vysazení prášku.
A ty si brala nějaký prášky prosimtě? Já beru zítra poslední Dostinex, ale ten je na zmírnění hyperstimuláku, jeatli sem to dobře pochopila.
@Kobra11 ten sem brala myslím druhej nebo třetí den po OPU a 5dni 1 tabletu denně.
Děkuju za info. Ale tak asi to není nic neobvyklýho, že se dřív menstruuje. Příští cyklus se tělo z toho všeho vzpamatuje a další se může oplodňovat ![]()
Užívej si 2 čárek
Podávej zprávy, jak se to vyvíjí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.