Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Edmi87 ahoj teď sem byla v pátek na ket a platila sem 8500kc
@Ejminka11 dekuji moc, ty drobny pismenka jsem jsi nevsimla
![]()
Uz tam ale nejsou doktori, ktery tam za mne byly, s kym mate ted dobry zkusenosti?
My jezdíme do repromedy od dubna a prošli jsme rukama už všem doktorům, co mají na webu. A všichni v pohodě… takže vlastně dobrá zkušenost se všemi.
@Edmi87 všichni doktoři sou dobří, neměla sem problém s nikým.
Ahoj holky, jsem 7 den po KET a už dva dny mě bolí břicho jak před MS a jsem taková nafoukla, a do toho už asi 3 dny mě bolí prsa, což před MS normálně nemám. Tak nevím jestli je něco špatně s tím bolení břicha. ![]()
@Victorie518 ahoj a test sis zkoušela?
Já sem dnes 3den po ket a zatím bez příznaků, první a druhý den mě bolelo břicho ale dnes už vůbec nic…taky sem už napjatá jestli to vyjde bo ne. Je to můj 6 transfer a co ty?
@Ejminka11
No ještě nedělala, mám strach si udělat tak brzo, abych zbytečně nebyla zklamaná a vynervovaná
… Můj je to první právě. Do toho cca 4-5dne me taky vůbec nic nebylo, cítila jsem se jak kdybych nikde nebyla.
@Victorie518 tak budu držet palce aby byl pozitivní. Kdy chceš testovat?
@Ejminka11 no chtěla bych to vydržet do neděle nejlepší do pondělí, ale to asi nedám ![]()
@Ejminka11 děkuji, určitě dám vědět
taky držím pěsti a pak taky dej vědět.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď