Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Edmi87 ahoj teď sem byla v pátek na ket a platila sem 8500kc
@Ejminka11 dekuji moc, ty drobny pismenka jsem jsi nevsimla
![]()
Uz tam ale nejsou doktori, ktery tam za mne byly, s kym mate ted dobry zkusenosti?
My jezdíme do repromedy od dubna a prošli jsme rukama už všem doktorům, co mají na webu. A všichni v pohodě… takže vlastně dobrá zkušenost se všemi.
@Edmi87 všichni doktoři sou dobří, neměla sem problém s nikým.
Ahoj holky, jsem 7 den po KET a už dva dny mě bolí břicho jak před MS a jsem taková nafoukla, a do toho už asi 3 dny mě bolí prsa, což před MS normálně nemám. Tak nevím jestli je něco špatně s tím bolení břicha. ![]()
@Victorie518 ahoj a test sis zkoušela?
Já sem dnes 3den po ket a zatím bez příznaků, první a druhý den mě bolelo břicho ale dnes už vůbec nic…taky sem už napjatá jestli to vyjde bo ne. Je to můj 6 transfer a co ty?
@Ejminka11
No ještě nedělala, mám strach si udělat tak brzo, abych zbytečně nebyla zklamaná a vynervovaná
… Můj je to první právě. Do toho cca 4-5dne me taky vůbec nic nebylo, cítila jsem se jak kdybych nikde nebyla.
@Victorie518 tak budu držet palce aby byl pozitivní. Kdy chceš testovat?
@Ejminka11 no chtěla bych to vydržet do neděle nejlepší do pondělí, ale to asi nedám ![]()
@Ejminka11 děkuji, určitě dám vědět
taky držím pěsti a pak taky dej vědět.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.