1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
19.8.21 18:49

@Kobra11 Ahoj, tak jak jsi dopadla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
19.8.21 20:55

@Victorie518
Ahoj, dobře :) Cysta není :dance:, začnu lepit Estrahexal na sliznici a doufat, že se sliznice hne. Myslí si, že sliznice bude se mnou složitější, uvidíme. S manžou věříme v hladký průběh, tak snad nám optimismus vydrží.

A jak vy dneskaaa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.8.21 21:04

@Kobra11 tak to je super :)… Proč myslíš že složitější? Určitě to bude všechno dobrý a půjde to hladce jak doteď ✊…
No my dobře, už bylo vidět i srdíčko, takže dnes to byla poslední návštěva :) a teď už ke své doktorce. Snad to půjde všechno tak dobře jak doteď. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
19.8.21 21:27

@Victorie518
Mám nízkou sliznici, to vím. A Dr sama řekla, že to může být složitější :nevim: Ale víš jak, nikdo nemůže vědět, jak tělo bude reagovat na něco, co se ještě nezkusilo. Takže to nehrotíme doma a uvidíme.

No ty blaaaaaho, na poslední návštěvu čeká každá z nás :srdce: Máte za sebou pořádný kus cesty s dobrým koncem, to je krásný… Užívej si to. Si na neschopence nebo chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.8.21 07:04

@Kobra11 přesne jak říkáš, nikdo neví jak tělo zareaguje a třeba naopak to půjde vše krásně. A kdy jdeš na kontrolu?
Já jen doufám, že to bude všechno v pořádku jak doteď a nic se nepokazi… Nene chodím normálně do práce. Nijak úplně se neomezuji, akorát netaham nic tezkyho a neprepinam se. :) na neschopence bych se asi zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
20.8.21 08:15

@Victorie518
Tak za 4 dny přijdou měsíčky a pak se objednám na 10. -11.DC. A já chodím do práce ráda, mám fajn práci. Ale vedení jsem už tak před půl rokem řekla, že jak to vyjde, jsem doma :) Užiju si to jinak :D Přečtu si všechny chudinky odložený knížky a budu plánovat :D

Co si budem…otěhotnět pro nás znamená velkou dávku síly, někdy i nervů… a bude to asi pokračovat. Aby těhotenství bylo ok, porod, starost o děti…jojo, a jak se na to těšíme všechny tady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
20.8.21 08:52

@Kobra11 Ahoj, jen prosimtě nebuď moc natesena na ty měsíčky a naopak zklamaná když budou mít zpoždění. Chodily mi jak hodinky a když se to mělo všechno spustit tak jsem měla týden zpoždění, takže v klidu, hlavadela své a když se zpozdí nic se neděje
Už tak jsi čekala dlouho, tak těch pár dní se dá vydržet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
20.8.21 11:52

HOlky, já vás tu tiše čtu. Mám 6.9. konzulace výsledku s genetikem a Mudr Felsingerovou a v uterý jse ted byla na vyvolávačce, že mi po 8 -mi týdnech od revize nedošla stále MS :? tak jsem i zvědavá, jestli vubec začneme stimulaci a další kroky, když mi ted ten cyklu tak zlobí… :roll:
všem přeju moc štěstá na UTZ i s pokusy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
21.8.21 07:24

@baru-ska
Taky mi dlouho po revizi dlooouho nepřišly měsíčky. Byla jsem na ní 15.ledna a koncem března se nasadil estrofem a utrogestan - pak přišlo spíš špinéní, další měsíc zase a takhle až do září. Hysteroskopie ukázala, že jsem měla po revizi srostlou dělohu. A od tý doby měsíčky za pomocí utrogestanu v pohodě… všechno chce čas… jak píše @PiperW, třeba mi teď přijdou měsíčky jinak… neupínat se na termíny. Vydržely jsme už hodně, tak ňákej měsíc nás nesmí rozhodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
21.8.21 08:53

@Kobra11 a tobě taky pichali vyvolavacku a tím že byla srostla deloha, tak probíhalo jen spineni? A ty srusty na utz nebyly asi videt vid? Mně právě říkal že i sliznice byla jen 9mm a nestoupala mi bt.tak doufám že to bylo jen hormonální anovulacni a ne takhle mechanicky. dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
21.8.21 10:13

@baru-ska
Jednou mi dali vyvolávačku a nic. Že mám prý furt sliznici 2-3mm, tak proto měsíčky nepřichází. Takže mi dala Dr estrofem na tu sliznici a utrogestan. Furt nic… Takhle to šlo od ledna do září, na ultrazvuku nebylo nic vidět, jen nízká sliznice. Přešla jsem k jiné Dr, poslala mě na hysteeoskopii a ejhle, srůsty. Sliznice se vzpamatovala, má 3 vrstvy, výška jen kolem 5mm, ale s tím už něco vymyslí - teď budu zkoušet náplasti Estrahexal.

Ty ji máš po revizi teď jak vysokou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
21.8.21 11:00

@Kobra11 po tech 8 mi týdnech co mi teď pichali agolutin tak prý 9 mm.. no tak to Teda kdyby pořádně nedorazila tak se na to zkusím radši zeptat. :? Koukám, že máš taky dlouhou cestu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
21.8.21 11:48

@baru-ska
9mm je hezká výška před menstruací - tak držím palce, ať to přijde co nejdřív. A ať můžeš začít stimulovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
31.8.21 08:46

Ahoj holky prosím jak dlouho jste čekali na výsledky PGT-A?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
31.8.21 17:31

@Ejminka11 5 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.