Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Victorie518
Ahoj, dobře
Cysta není
, začnu lepit Estrahexal na sliznici a doufat, že se sliznice hne. Myslí si, že sliznice bude se mnou složitější, uvidíme. S manžou věříme v hladký průběh, tak snad nám optimismus vydrží.
A jak vy dneskaaa?
@Kobra11 tak to je super
… Proč myslíš že složitější? Určitě to bude všechno dobrý a půjde to hladce jak doteď ✊…
No my dobře, už bylo vidět i srdíčko, takže dnes to byla poslední návštěva
a teď už ke své doktorce. Snad to půjde všechno tak dobře jak doteď. ![]()
@Victorie518
Mám nízkou sliznici, to vím. A Dr sama řekla, že to může být složitější
Ale víš jak, nikdo nemůže vědět, jak tělo bude reagovat na něco, co se ještě nezkusilo. Takže to nehrotíme doma a uvidíme.
No ty blaaaaaho, na poslední návštěvu čeká každá z nás
Máte za sebou pořádný kus cesty s dobrým koncem, to je krásný… Užívej si to. Si na neschopence nebo chodíš do práce?
@Kobra11 přesne jak říkáš, nikdo neví jak tělo zareaguje a třeba naopak to půjde vše krásně. A kdy jdeš na kontrolu?
Já jen doufám, že to bude všechno v pořádku jak doteď a nic se nepokazi… Nene chodím normálně do práce. Nijak úplně se neomezuji, akorát netaham nic tezkyho a neprepinam se.
na neschopence bych se asi zbláznila.
@Victorie518
Tak za 4 dny přijdou měsíčky a pak se objednám na 10. -11.DC. A já chodím do práce ráda, mám fajn práci. Ale vedení jsem už tak před půl rokem řekla, že jak to vyjde, jsem doma
Užiju si to jinak
Přečtu si všechny chudinky odložený knížky a budu plánovat ![]()
Co si budem…otěhotnět pro nás znamená velkou dávku síly, někdy i nervů… a bude to asi pokračovat. Aby těhotenství bylo ok, porod, starost o děti…jojo, a jak se na to těšíme všechny tady ![]()
@Kobra11 Ahoj, jen prosimtě nebuď moc natesena na ty měsíčky a naopak zklamaná když budou mít zpoždění. Chodily mi jak hodinky a když se to mělo všechno spustit tak jsem měla týden zpoždění, takže v klidu, hlavadela své a když se zpozdí nic se neděje
Už tak jsi čekala dlouho, tak těch pár dní se dá vydržet ![]()
HOlky, já vás tu tiše čtu. Mám 6.9. konzulace výsledku s genetikem a Mudr Felsingerovou a v uterý jse ted byla na vyvolávačce, že mi po 8 -mi týdnech od revize nedošla stále MS
tak jsem i zvědavá, jestli vubec začneme stimulaci a další kroky, když mi ted ten cyklu tak zlobí… ![]()
všem přeju moc štěstá na UTZ i s pokusy!
@baru-ska
Taky mi dlouho po revizi dlooouho nepřišly měsíčky. Byla jsem na ní 15.ledna a koncem března se nasadil estrofem a utrogestan - pak přišlo spíš špinéní, další měsíc zase a takhle až do září. Hysteroskopie ukázala, že jsem měla po revizi srostlou dělohu. A od tý doby měsíčky za pomocí utrogestanu v pohodě… všechno chce čas… jak píše @PiperW, třeba mi teď přijdou měsíčky jinak… neupínat se na termíny. Vydržely jsme už hodně, tak ňákej měsíc nás nesmí rozhodit ![]()
@Kobra11 a tobě taky pichali vyvolavacku a tím že byla srostla deloha, tak probíhalo jen spineni? A ty srusty na utz nebyly asi videt vid? Mně právě říkal že i sliznice byla jen 9mm a nestoupala mi bt.tak doufám že to bylo jen hormonální anovulacni a ne takhle mechanicky. dekuju ![]()
@baru-ska
Jednou mi dali vyvolávačku a nic. Že mám prý furt sliznici 2-3mm, tak proto měsíčky nepřichází. Takže mi dala Dr estrofem na tu sliznici a utrogestan. Furt nic… Takhle to šlo od ledna do září, na ultrazvuku nebylo nic vidět, jen nízká sliznice. Přešla jsem k jiné Dr, poslala mě na hysteeoskopii a ejhle, srůsty. Sliznice se vzpamatovala, má 3 vrstvy, výška jen kolem 5mm, ale s tím už něco vymyslí - teď budu zkoušet náplasti Estrahexal.
Ty ji máš po revizi teď jak vysokou?
@Kobra11 po tech 8 mi týdnech co mi teď pichali agolutin tak prý 9 mm.. no tak to Teda kdyby pořádně nedorazila tak se na to zkusím radši zeptat.
Koukám, že máš taky dlouhou cestu…
@baru-ska
9mm je hezká výška před menstruací - tak držím palce, ať to přijde co nejdřív. A ať můžeš začít stimulovat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.