Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonyme10k ja nastoupila do Repromedy v zari 2020 a prvni co bylo, mi delali vysetreni Panda
myslim, ze to nebyla novinka, pokud vam vyslo zakladni geneticke vysetreni ok, tak asi nebyla potreba delat pandu ![]()
@Ditu566 vyšetření pandu také máme, ale pouze základní verzi (spinalni svalova atrofie, syndrom fragilniho x, chluchota a jeste neco…) ted se nabízí rozšířená verze, která zkoumá 110 chorob
@Anonyme10k a kde si to nasla prosim te??
Nemuzu to dohledat
@Ditu566 posílám přímo odkaz z jejich stránek https://www.repromeda.cz/…i-testovani/ .
@Anonyme10k
Ahoj, nabízí chvíli… My byli na Pandě v květnu, a to carrier ještě nenabízeli. Sama jsem si toho všimla na webu před asi měsícem.
@Anonyme10k A vysledek IVF?? Cekate miminko? Nebo cekate na stimulaci, opu nebo ket? ![]()
@Ditu566 čekáme mimčo, ale upřímně mám vysoký strach a zvláštní pocit, aby vše bylo v pořádku…když vím, co vše vyšetřují v jiných carech
Nemám porovnání z jiných CAR. Ale přijde mi, že v Repromedě testují kde co, že víc otestovaná už být ani nemůžu. Genetika, imuno, endometrio, embrya mame otestovana… to uz snad nic vic neexistuje ne ![]()
@Kobra11 no nám imuno, endometrio ani embrya vůbec netestovali a to mám PCOS, bez menstruace a manžel špatný spermiogram. Jediné, co nám testovali byla ta PANDA na ty 4 choroby, kterou jsme si platili. V jiných CAR např. Reprofit je genetický test na také cca 100 chorob třeba úplně zdarma 🤷♀️ no to je fuk… mě šlo spíše o to, zda někdo neví od kdy to právě nabízí. My jsme v Repromedě spokojeni nebyli…napřed, že nám embrya otestují, doktorka pak odešla pryč a následující doktor to neudělal a všechna vajíčka zmrazil…tak se teď bojíme, aby vše bylo v pořádku 🙏
Také mám PCOS, manžel spermio na draka. Endometrio, Pandu i další genetiku (hrazeno VZP, ale už nevím, na co všechno) a PGT-A nám bylo nabídnuto z jejich strany, o imunologii jsem si řekla.
Na spoustu věcí se musím ptát. Na tu imunologii jsem si musela vyloženě dupnout. Chce to mít ostré lokty. Příště si za testováním embryí stůj a oni ho udělají. Ale přeji ti, aby žádné příště být nemuselo a v mrazáku na vás čeká vítěz ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď