Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonyme10k ja nastoupila do Repromedy v zari 2020 a prvni co bylo, mi delali vysetreni Panda
myslim, ze to nebyla novinka, pokud vam vyslo zakladni geneticke vysetreni ok, tak asi nebyla potreba delat pandu ![]()
@Ditu566 vyšetření pandu také máme, ale pouze základní verzi (spinalni svalova atrofie, syndrom fragilniho x, chluchota a jeste neco…) ted se nabízí rozšířená verze, která zkoumá 110 chorob
@Anonyme10k a kde si to nasla prosim te??
Nemuzu to dohledat
@Ditu566 posílám přímo odkaz z jejich stránek https://www.repromeda.cz/…i-testovani/ .
@Anonyme10k
Ahoj, nabízí chvíli… My byli na Pandě v květnu, a to carrier ještě nenabízeli. Sama jsem si toho všimla na webu před asi měsícem.
@Anonyme10k A vysledek IVF?? Cekate miminko? Nebo cekate na stimulaci, opu nebo ket? ![]()
@Ditu566 čekáme mimčo, ale upřímně mám vysoký strach a zvláštní pocit, aby vše bylo v pořádku…když vím, co vše vyšetřují v jiných carech
Nemám porovnání z jiných CAR. Ale přijde mi, že v Repromedě testují kde co, že víc otestovaná už být ani nemůžu. Genetika, imuno, endometrio, embrya mame otestovana… to uz snad nic vic neexistuje ne ![]()
@Kobra11 no nám imuno, endometrio ani embrya vůbec netestovali a to mám PCOS, bez menstruace a manžel špatný spermiogram. Jediné, co nám testovali byla ta PANDA na ty 4 choroby, kterou jsme si platili. V jiných CAR např. Reprofit je genetický test na také cca 100 chorob třeba úplně zdarma 🤷♀️ no to je fuk… mě šlo spíše o to, zda někdo neví od kdy to právě nabízí. My jsme v Repromedě spokojeni nebyli…napřed, že nám embrya otestují, doktorka pak odešla pryč a následující doktor to neudělal a všechna vajíčka zmrazil…tak se teď bojíme, aby vše bylo v pořádku 🙏
Také mám PCOS, manžel spermio na draka. Endometrio, Pandu i další genetiku (hrazeno VZP, ale už nevím, na co všechno) a PGT-A nám bylo nabídnuto z jejich strany, o imunologii jsem si řekla.
Na spoustu věcí se musím ptát. Na tu imunologii jsem si musela vyloženě dupnout. Chce to mít ostré lokty. Příště si za testováním embryí stůj a oni ho udělají. Ale přeji ti, aby žádné příště být nemuselo a v mrazáku na vás čeká vítěz ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.