Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ejminka11
Ahoj, myslím si, že podráždění…mně to včera udělalo po ultrazvuku. Volala si? A špiníš dál?
@baru-ska
Srdíčko bije, „mimčo“ má 14mm a jsem převelena ke své doktorce
Akorát mám celý dny kocovinu, ale je to vlastně krásný ![]()
Jak pokračuješ ty? ![]()
@Kobra11 to je krásný
závidím ![]()
Já jsem čekající na výsledky z genetiky..
@baru-ska
Taky se dočkáš, všichni se dočkáme…mně to ještě před 2 měsíci přišlo jako scifi.
Takže příští cyklus by mohl být transfer? ![]()
@Kobra11 no mám pocit že jsem chytla možná covid.ale mám jen rýmu. Tak nevím jestli mi to nebudou chtít posunout
Jinak by mi to vycházelo mez vanocema a silvestrem
@Kobra11 ahoj
moc gratuluji a preji aby bylo vse v poradku a bez jedineho problemu
ano, trefila ses, dneska zacinam 25tt (24+0) i kdyz na druhem screeningu nam vyslo, ze jsme o tyden vetsi
s cim trochu pocitam, ne tedy s tydnem, ale podle transferu bych mela byt dneska 24+5
zitra jedeme objednat kocarek a uz trochu nakupuji vybavicku, je to strasne krasny a urcite se tady vsechny dockame mrnouska v naruci ![]()
@Ditu566 to je super, že je vše ok ![]()
@Kobra11 už to mám potrvzené. Tak doufám, že mi nebudou posouvat ket.. mám ho mít poslední týden v prosinci..
@Kobra11 mluvili o tom že se mám objednat až to dostanu na 10 den na utz. o lécích nic nepadlo, takže předpokládám nativ
@baru-ska
Jj, to bude nativ, já brala na sliznici hormony od 2.DC. Tak to je dobře, takhle se může rozhodnout až v průběhu cyklu a ne hned na začátku ![]()
Ahoj holky tak já dnes 2den po KET a mám šílenou rýmu a teplota 37,1 snad se to nerozjede a neublíží to zahnízdění. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď