Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ejminka11
Ahoj, myslím si, že podráždění…mně to včera udělalo po ultrazvuku. Volala si? A špiníš dál?
@baru-ska
Srdíčko bije, „mimčo“ má 14mm a jsem převelena ke své doktorce
Akorát mám celý dny kocovinu, ale je to vlastně krásný ![]()
Jak pokračuješ ty? ![]()
@Kobra11 to je krásný
závidím ![]()
Já jsem čekající na výsledky z genetiky..
@baru-ska
Taky se dočkáš, všichni se dočkáme…mně to ještě před 2 měsíci přišlo jako scifi.
Takže příští cyklus by mohl být transfer? ![]()
@Kobra11 no mám pocit že jsem chytla možná covid.ale mám jen rýmu. Tak nevím jestli mi to nebudou chtít posunout
Jinak by mi to vycházelo mez vanocema a silvestrem
@Kobra11 ahoj
moc gratuluji a preji aby bylo vse v poradku a bez jedineho problemu
ano, trefila ses, dneska zacinam 25tt (24+0) i kdyz na druhem screeningu nam vyslo, ze jsme o tyden vetsi
s cim trochu pocitam, ne tedy s tydnem, ale podle transferu bych mela byt dneska 24+5
zitra jedeme objednat kocarek a uz trochu nakupuji vybavicku, je to strasne krasny a urcite se tady vsechny dockame mrnouska v naruci ![]()
@Ditu566 to je super, že je vše ok ![]()
@Kobra11 už to mám potrvzené. Tak doufám, že mi nebudou posouvat ket.. mám ho mít poslední týden v prosinci..
@Kobra11 mluvili o tom že se mám objednat až to dostanu na 10 den na utz. o lécích nic nepadlo, takže předpokládám nativ
@baru-ska
Jj, to bude nativ, já brala na sliznici hormony od 2.DC. Tak to je dobře, takhle se může rozhodnout až v průběhu cyklu a ne hned na začátku ![]()
Ahoj holky tak já dnes 2den po KET a mám šílenou rýmu a teplota 37,1 snad se to nerozjede a neublíží to zahnízdění. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.