1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
393
22.10.21 09:26

@baru-ska
A jak probíhá Endimetrium - jdeš do ordinace jak na běžnou prohlídku a „uštípnutí“ té sliznice trvalo asi 5 vteřin. Pohoda… zubař je 100× horší :lol: možná bych to přirovnala ke stěru z čípku na preventivce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
22.10.21 17:27

@Kobra11 a myslíš, že to doporučují všem nebo jen podle něčeho? a to se dělá v cyklu před ket ano? promin za otázky, ale začínám tušit že po mě tak těch 30 tis budou chtít :( ano člověk by dal cokoli, ale kdybych věděla, že se to podří, tak se ty peníze dávají lépe :( právě ěkdo tvrdí, že to vyšetřená je k ničemu a naopak.. pak se v tom vyznej vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
22.10.21 17:55

@baru-ska
Já si myslim, že to doporučují všem, je to těžkej byznys… A jestli mi zrovna todle pomohlo, těžko říct :nevim: A navíc teda, není to tak, že klapne první dítě a bude implantační okénko i na druhé dítě. To se mění po čase. Je to na možnostech každého páru, je to bohužel o prachách :roll:

Nám zprvu řekli, že když máme tolik embryek v mrazáku (8), takže 1-2 pokusy můžeme zkusit bez Ery a uvidíme. Měla jsem mít transfer už minulý cyklus, ale nízká sliznice (6,4mm). Tak jsem řekla, že půjdeme do Ery, za týden se vzala sliznice a následující cyklus (teď) ket proběhl i s nízkou sliznicí. Takže u nás se dělala kvůli nízké sliznici (teď byla 6,9mm).

Jinak vzorek sliznice se bere cyklus před ket. Pokud pojedeš ket na hormonech, tak budeš i ten cyklus s odběrem sliznice na stejných hormonech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
22.10.21 21:29

@Kobra11 moc gratuluji, mela jsem to stejne jako ty i kdyz genetiku podrobnejsi, kvuli zdedenemu spatnemu genetickemu vysledku, a na endometriu jsem si trvala ja, sami mi to ani nenabidli, ale jelikoz jsem mela jen jedno embryo, chtela jsem podstoupit vse, co by dopomohlo k uspechu :palec: ale odber me teda neskutecne bolel, vetsi bolest jsem za ty dva roky snazeni, vysetreni, a ruznych veci okolo nezazila :roll:
No a ted me prave kope nas drobecek a dnesnim dnem vstupuji do 21tt :hug: drzim palecky at jde vse dobre a tehotenstvi prosperuje :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
22.10.21 22:22
@Ditu566 píše:
@Kobra11 moc gratuluji, mela jsem to stejne jako ty i kdyz genetiku podrobnejsi, kvuli zdedenemu spatnemu genetickemu vysledku, a na endometriu jsem si trvala ja, sami mi to ani nenabidli, ale jelikoz jsem mela jen jedno embryo, chtela jsem podstoupit vse, co by dopomohlo k uspechu :palec: ale odber me teda neskutecne bolel, vetsi bolest jsem za ty dva roky snazeni, vysetreni, a ruznych veci okolo nezazila :roll:
No a ted me prave kope nas drobecek a dnesnim dnem vstupuji do 21tt :hug: drzim palecky at jde vse dobre a tehotenstvi prosperuje :dance:

Jak má každý z těch zákroků jiný pocity… já se toho endometria bála a pak jsem byla příjemně překvapena. Ono záleží na okolnostech - kdo to dělá, jak vidí na sliznici, jaký je k ní přístup, jakse to doktorovi zrovna povede a tak :lol: Měla jsem na to Matěnu a los pohodos.

21.tt závidím. Teď to čekání, jestli čarky sílí, krev, aby bylo srdíčko…a to je začátek. Prostě touto přehnanou obavou jsme my „ivf snažilky“ poznamenaný… holky s přirozeným do pár měsíců samo taky, ale ve srovnání s náma je to prostě jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
23.10.21 10:55

Holky, sílí, já se zblázním :dance: V úterý krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
23.10.21 11:07

@Kobra11 krásný :srdce: to budou pěkný hodnoty hcg :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
23.10.21 11:23

@baru-ska
A jak se cítíš ty? Určitě z kraje příštího týdne tě čeká kontrola, že? Já jezdila od 6.dne stimulace a pak každé 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
23.10.21 15:09

@Kobra11 jedu 6den stimulace v úterý k paní dr hromadné.. tak uvidíme.. mě zaim nikdy blbě nebylo jak mívám málo foliku.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
24.10.21 08:35

@Kobra11 moc ti preju, aby to vse dopadlo dobre az do 40tt a hlavne bez komplikaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
25.10.21 07:59

Holky, to se mně nelíbí, nesílí to :,( 9. - 12.den po KET.

Příspěvek upraven 25.10.21 v 08:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
25.10.21 08:09

@Kobra11 to je testování po dni? když vezeš prbní a poslení tak sílí pěkně. Však nemusínsílit denně, uvidiš zítra, nestresuj se. držím palce! já si pak při focení dávala jen testy ob den a tam to je hezky vidět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
25.10.21 08:13

@baru-ska
Jj, po dni. 9 - 12.den po ket. Zítra zajdu na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
25.10.21 08:15

@Kobra11 Ahoj, já testovala 8 a pak až 14 den a měla jsem to cca jak ty a stresovala se že to určitě nevyjde a dle krve a ultrazvuku to bylo uplne v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
25.10.21 08:18

@Victorie518 @baru-ska

Díky holky, jsem zvědavá no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.