Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
Měla jste některá v repromedě intralipidy? Jak dlouho ta kapačka kape? A měl ji někdo jen preventivně a pomohla k úspěchu? Děkuji za odpověď ![]()
@Ejminka11 Já jsem měla. Kapalo to cca půl hodiny. A nasadili mi ji na základě jejich imunologie. Měla jsem zvýšené NK buňky, ale jen hodně hraničně. Tak doktor říkal, že mi je napíše víceméně preventivně. Měla jsem jednu týden před ketem a jednu dva týdny po ketu, jak byl pozitivní test.
@Ejminka11 ja to mela uplne na stejno jako missy-m
hranicne zvysene NK bunky a dali mi je, za coz jsem byla rada
a pomohly, hned prvni KET a jsem 22tt ![]()
Mně intralipidy kapaly asi 45minut. A NK buňky jsem měla hodně zvýšený. A taky týden před KETem a zítra jedu 14 dní po. Jestli pomohlo zrovna toto, netušíme ![]()
Ahoj holky, jak válčíte? My na dobré cestě, za 10 dní 2.ultrazvuk a čekáme na
🙏
@Kobra11 ahoj.to je skvělý. zavidim
u máš nic moc..čekáme do pondělí na vyvoj embryi, ale prý nic moc..tak uvidíme jestli z toho něco bude..
@Kobra11 3 super a 2 horší ale i tak všech 5 posláno na genetiku ![]()
@baru-ska
No supeer, hezky. 8 embryi za rok hradí pojišťovna, jinak to je 50tis. za těch 8. My jich měli třeba 10, ale posílalo se jich 8 kvůli té úhradě pojišťovnou.
@Kobra11 právě mě zarazilo že z jiných car holky psali že i když to bylo na pojišťovnu že doplaceli.tak dobry ![]()
Prosím o radu
Ahoj holky potřebuji poradit. Dnes jsem byla na ket posledního embrya a když jsem přijela domů měla jsem na intimce špinění nikdy se mě to nestalo myslíte že je to v pořádku nebo co mám teď dělat?
Zavolej koordinátorce, ale podle mě to může být podrážděním sliznice, pokud to není velké množství nejančila bych + jsem četla že zahnízdění embryjka jak se,,zavrtává,, může toto způsobit
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.