Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
tak test dneska najednou zesílil (zázrak
) a 13.den po ket má krev hcg 517. Podle internetu dobrý ![]()
@Kobra11 super, moc gratuluji
a na ultrazvuku jsi taky byla?
@Victorie518
Nene, Repromeda volá 14.den po ket (pro mě to znamená zítra) a ptá se, jestli je test pozitivní. A pak se domlouvá… v této fázi jsem ještě nebyla, takže nevím co jak dlouho trvá. Zítra zjistim ![]()
@Kobra11 aha, takže ty jsi na krvi byla někde jinde? Mě ji totiž brali až když jsem šla na kontrolu rovnou i s ultrazvukem.
Šla jsem si jako samoplátce u nás
A za jak dlouho si šla na krev s ultrazvukem?
@Kobra11 do pár dní od toho co volali jestli je test pozitivní. Byla to celkem rychlovka. Pak jsem sla myslím za dalších 2-3tydny na kontrolu a jak bylo vidět srdíčko, tak jsem přešla je své gynekolozce.
@Kobra11 tak to je velika parada
ja si teda do Repromedy volat musela a jela jsem 16 den po ket na krev a HCG 3080
tak jsem zvedava jak tobe vyleze ![]()
@Ditu566 Říkala sestra, že zavolá ona. Asi novinka
Tyjo, 3080, to je krása. Já se modlim, ať to za ty 3 dny vyskočí aspoň na 1200 🙏 Dělali ti tam ten 16.den po rovnou s krví i ultrazvuk?
@Kobra11 Ano delali
pak jsem mela jet za 14 dni na utz, ale zacala jsem za tri dny od kontroly krvacet a byla jsem hospitalizovana s hematomem, vse jsme ustali ![]()
Ahoj holky, tak já z těch puvodně 8 nebo kolika nadějných mám na druhý kontrole už jen zas 4 foliky.. v pondělí OPU
takže zase zklamání
@baru-ska to je blby
je mi stejne divny, ze ti dali stejnou lecbu jako napoprve, kdyz byl spatny vysledek, snad ty 4 vydrzi do pondelka a neco z toho bude
drzim palce
@Ditu566 dali mi místo krátkého dlouhý protokol no.. dekuji..
už zad resim že jestli bude jen jedno nebo dvě embrya jestli řešit genetiku..
@baru-ska
Ahojky, není to nejlepší, ale ani nejhorší. Však stačí 1 šampion
Já osobně bych při tak nízkém počtu genetiku nedávala a vysílala signály do vesmíru, aby šampión zabojoval ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.