Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
tak test dneska najednou zesílil (zázrak
) a 13.den po ket má krev hcg 517. Podle internetu dobrý ![]()
@Kobra11 super, moc gratuluji
a na ultrazvuku jsi taky byla?
@Victorie518
Nene, Repromeda volá 14.den po ket (pro mě to znamená zítra) a ptá se, jestli je test pozitivní. A pak se domlouvá… v této fázi jsem ještě nebyla, takže nevím co jak dlouho trvá. Zítra zjistim ![]()
@Kobra11 aha, takže ty jsi na krvi byla někde jinde? Mě ji totiž brali až když jsem šla na kontrolu rovnou i s ultrazvukem.
Šla jsem si jako samoplátce u nás
A za jak dlouho si šla na krev s ultrazvukem?
@Kobra11 do pár dní od toho co volali jestli je test pozitivní. Byla to celkem rychlovka. Pak jsem sla myslím za dalších 2-3tydny na kontrolu a jak bylo vidět srdíčko, tak jsem přešla je své gynekolozce.
@Kobra11 tak to je velika parada
ja si teda do Repromedy volat musela a jela jsem 16 den po ket na krev a HCG 3080
tak jsem zvedava jak tobe vyleze ![]()
@Ditu566 Říkala sestra, že zavolá ona. Asi novinka
Tyjo, 3080, to je krása. Já se modlim, ať to za ty 3 dny vyskočí aspoň na 1200 🙏 Dělali ti tam ten 16.den po rovnou s krví i ultrazvuk?
@Kobra11 Ano delali
pak jsem mela jet za 14 dni na utz, ale zacala jsem za tri dny od kontroly krvacet a byla jsem hospitalizovana s hematomem, vse jsme ustali ![]()
Ahoj holky, tak já z těch puvodně 8 nebo kolika nadějných mám na druhý kontrole už jen zas 4 foliky.. v pondělí OPU
takže zase zklamání
@baru-ska to je blby
je mi stejne divny, ze ti dali stejnou lecbu jako napoprve, kdyz byl spatny vysledek, snad ty 4 vydrzi do pondelka a neco z toho bude
drzim palce
@Ditu566 dali mi místo krátkého dlouhý protokol no.. dekuji..
už zad resim že jestli bude jen jedno nebo dvě embrya jestli řešit genetiku..
@baru-ska
Ahojky, není to nejlepší, ale ani nejhorší. Však stačí 1 šampion
Já osobně bych při tak nízkém počtu genetiku nedávala a vysílala signály do vesmíru, aby šampión zabojoval ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď