Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ejminka11
Tam ještě nejsme, neporadím. Ale kamarádka si chodí vždy ten 14.den ráno v místě bydliště na krev jako samoplátce, stojí to myslim 200Kč, výsledek je za chvíli.
@Kobra11 já právě taky ne a nikdy sem ani nebyla jen mě to zajímalo ![]()
@Ejminka11 @Kobra11 v pondělí by mi měli volat, tak vám dám vědět ![]()
@Ejminka11 no ten 8 den sem testovala a teď budu v neděli ještě ![]()
Za těch 14 dni jsem volala že test byl pozitivní a tuším do 3 dní mi dali termín
@Ejminka11 ahoj, já měla transfer 9.2. a na krev a první utz šla 1.3.
ono na tom utz ještě nebylo skoro nic vidět ani po takové době a výsledky krve ti stejně nic moc neřeknou, pokud se nedělají opakovaně, aby se sledovalo, jak hcg roste ![]()
@Ejminka11 ja volala 11 den, protoze 14 den byl statni svatek i den potom, mela jsem pozitivni testy od 7dne po KET, a objednali me hned na stredu rano tudiz 16dpk ![]()
@Kobra11 No testovala jsem 13.den a ve středu jdu na kontrolu
…jen ta druhá carka není tak výrazná Jako první, tak snad bzde vše v pořádku ![]()
@Victorie518 @Kobra11
Já holky nic 11den a bílo takže 6ty ket opět nevyšel ![]()
@Ejminka11 tak to mě moc mrzí ![]()
No říkala jsem si že ještě než se začnu radovat, tak počkám co řekne doktor
ale moc děkuji ![]()
@Victorie518 čárka je krásná budu držet palce ať je krev taky ok což určitě bude tak se neboj. Já psala dnes doktorovi že to opět nevyšlo a jaký bude další postup tak nejspíš v dalším cyklu vyzkouším před ket a po ket intralipidi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď