Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ejminka11
Tam ještě nejsme, neporadím. Ale kamarádka si chodí vždy ten 14.den ráno v místě bydliště na krev jako samoplátce, stojí to myslim 200Kč, výsledek je za chvíli.
@Kobra11 já právě taky ne a nikdy sem ani nebyla jen mě to zajímalo ![]()
@Ejminka11 @Kobra11 v pondělí by mi měli volat, tak vám dám vědět ![]()
@Ejminka11 no ten 8 den sem testovala a teď budu v neděli ještě ![]()
Za těch 14 dni jsem volala že test byl pozitivní a tuším do 3 dní mi dali termín
@Ejminka11 ahoj, já měla transfer 9.2. a na krev a první utz šla 1.3.
ono na tom utz ještě nebylo skoro nic vidět ani po takové době a výsledky krve ti stejně nic moc neřeknou, pokud se nedělají opakovaně, aby se sledovalo, jak hcg roste ![]()
@Ejminka11 ja volala 11 den, protoze 14 den byl statni svatek i den potom, mela jsem pozitivni testy od 7dne po KET, a objednali me hned na stredu rano tudiz 16dpk ![]()
@Kobra11 No testovala jsem 13.den a ve středu jdu na kontrolu
…jen ta druhá carka není tak výrazná Jako první, tak snad bzde vše v pořádku ![]()
@Victorie518 @Kobra11
Já holky nic 11den a bílo takže 6ty ket opět nevyšel ![]()
@Ejminka11 tak to mě moc mrzí ![]()
No říkala jsem si že ještě než se začnu radovat, tak počkám co řekne doktor
ale moc děkuji ![]()
@Victorie518 čárka je krásná budu držet palce ať je krev taky ok což určitě bude tak se neboj. Já psala dnes doktorovi že to opět nevyšlo a jaký bude další postup tak nejspíš v dalším cyklu vyzkouším před ket a po ket intralipidi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.