Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Victorie518
Ahooj, no jsem jak naka nosnice. Nakonec 50 folikul, 36 zralych + 3 se uvidi
Mazec… Pocitali jsme s cca 20 folikuly
Jsem zvedava, jak to ted budu snaset. Dostala jsem naky prasky a v patek kontrola. Pristi cyklus KET urci nebude, at se z toho dostanu.
Jak se citis ty?
@Kobra11
Tyjo tak to je krásná „úroda“, to je super ![]()
Ja jich měla 40 a taky mě dali dvoje prášky a za 2 dny jsem měla jít na kontrolu, měli strach abych neměla OHSS, ale naštěstí nic, druhý den sem o ničem nevěděla. Hlavně hodně pij, denně jsem vypila aspoň 3litry vody. Držím pěsti aby jich bylo co nejvíce ok ![]()
Cítím se dobře, dva dny jsme byla doma a dnes už jsem šla do práce. Jsem jak kdybych nikde nebyla, až z toho mám takový divný pocit, že se cítím pořád stejně.
@Victorie518
To je dobře, že ti nic není. Zvýšené hcg ještě mít nebudeš, tak není důvod. Šetři se. Ať jde vše jak má! ![]()
Šetřím šetřím
ráda bych aby to vyšlo, na poprve, ale moc tomu nevěřím… Hlavně aby tobě teď nic nebylo. ![]()
Ahoj holky, muzu se zeptat kolik vam je? Ze mate tolik tech vajicek, je mi 33 a byla jsem na dvou, pri prvnim jenom 17 dobrych a pri druhem 14, ted cekame na genetiku u tech druhych, kvuli manzelove diagnoze a mam strach, ze z toho zase nic nebude 😟
@pajapapaja
Ahoj, mne je 29. A ten pocet je takovy, protoze mam PCOS. Mam jich sice 36 zralych, ale kdo vi, co z toho bude. Kvalita vajicek v takovym poctu asi nebude nejvyssi. Kolem tvych 15 je to idealni. Dej vedet, jak jste dopadli ![]()
@Kobra11 no minule nam na genetiku poslali 5 embryi + jedno zustalo neotestovane, z tech peti to vazne onemocneni nemely dve embria, ale vime u nich, ze by to byli dva neplodni kluci, ale jinak zdravi… A je to pro me dost tezke rozhodovani kdyz vim, co bychom jim dali do vinku a ze by jednou museli podstupovat to co my… Tak se z tohoto pokusu modlim ve zdravou holcicku…
Ahoj holky.ja dnes byla poprvé v repromede na první konzultaci a na genetice.dala nam na výběr z genetiky zdarma, za 3800 nějaký žízeň a panel a za 15 tis tu jejich rozšířenou. no nakonec jsme nerozhodli že do toho investujete když už to řešíme
takže tak..5 tis mám prý kdyžtak odvetou z ivf cyklu…výsledky si mám být sednout až 6.9. Tak to bude čekání
Akorát mě zaskočilo že prý genetika embryi jako samoplatci kdyžtak za 55 tis do 8 embryi.ale prý se platí stejně za jedno nebo 8 embryi
To mě dost zaskočilo… ![]()
@baru-ska
Ahoj, o žádném genetickém vyšetření za 15tis. nevím. My šli do „PANDA“ za 7.500Kč (nespletla si se, že ta cena 7.500Kč je za oba?) a 2000Kč nám ješté strhnou z ivf cyklu. Na výsledky jsme čekali asi 6 týdnů a měli jsme konzultaci s paní dojtorkou, která nám výsledky vysvětlipa.
Genetiku 8 embryí nám hradí pojišťovna - musíte na to ale splňovat podmínky (špatné gen. předpoklady, špatný spermiogram), vše mají rozepsaný na stránkách ![]()
@Kobra11 platilo jsme 15 tis.7500 za každého
jsem si jistá.. vy jste platili 7500 za par
? A ano podmínky nesplnujeme
dekuju
@Ditu566 v pohodě ![]()
Ahoj, mám otázku, beru 3krat denně progesteron a dneska sem si jej měla v 1hid vzít a úplně jsem na něj zapomněla. Je to hodně velký problém? mám si ho dát teď? Další si mám vzít v 9 hod.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.