1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1153
2.7.21 20:40

@Slvz je ji min rozumnet, ale je velice prijemna :palec: a myslim ze i sikovna viz obrazek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.7.21 21:00

@Ditu566
Ahoj velká gratulace :palec: Tebe si pamatuju z diskuzí, měla jsi genetiku embryí jako já. Vyšlo vám první embryjko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
2.7.21 21:12

@Ditu566
Velikánská gratulace! :srdce:

Jaký si měla podmínky ke KETu, jaká byla sliznice? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
2.7.21 21:47

@Ditu566 tak to jsi mě uklidilnila a gratuluji :). I když tohle absolvuji už podruhé mám nervy jako poprvé. 12.7 jdu teprve na ultrazvuk sliznice, lepim Estrahexal 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
2.7.21 22:07

Holky odpovim dohromady :pankac:
Ano genetiku jsme meli, z prvni stimulace v lednu nam zbylo jen jedno embryjko, tak nam byla nabidnuta hned dalsi stimulace v unoru- z toho byly 3 embryjka, bohuzel genetikou proslo jen jedno, takze jsem podnikala snad vse co slo, aby byl ten jediny pokus uspesny - ERA vysetreni a imunologie -prelecila sem spatne prostredi uvnitr a zaplatila si intralipidy tyden pred KETem :palec: a vypada to, ze se povedlo :srdce:
Stimulovala sem od druheho dne cyklu 1-1-1 estrofemem 2mg a dle vysetreni ERA 5dni pred ketem 1-1-1 progesteronem, ve vsem pokracuji porad 👍🏻 A vyska sliznice byla nejakych 8,4 mm 15.6. ket probehl 21.6 a to mi uz vysku sliznice nekontrolovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
3.7.21 09:00

@Ditu566

Takze ERA pomohlo. Myslíš tím to vyšetření EndomeTRIO? Mám nízkou sliznici, vždy kolem 5mm, tak nás do vyšetření „tlačí“. Vyšlo to na ňákých 30 tisíc že? Co bysme pro ty 2 čárky na testu neudělali, že :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
3.7.21 13:31

@Kobra11 ano, je to to stejne vysetreni, jen my si o nej rekli sami :palec: nevim co vse se tim da zjistit, ale me rekli ze tranferove okynko je vhodne dle odberu ERA a take ze mam kyselejsi prostredi uvnitr, tak mi nasadili nejake cipky, uz si nevzpomenu, jak se jmenovali a mesic jsem zavadela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
3.7.21 22:41

@Kobra11 @Slvz holky ja pani doktorku videla pevne pri transferu :) a hned na prvni pokus se zadarilo ;) :srdce: mam za sebou prvni screening a jsem ve 13 tydnu. Jak rika @Ditu566 chvilkama jsem ji vazne hur rozumnela ale akce se zadarila a byla moc hodna ;)

Příspěvek upraven 04.07.21 v 08:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
4.7.21 07:59

@ancksunamun totéž jsem měla já s Matenou, taky jen při transferu a hned napoprvé :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
4.7.21 09:00

@PiperW jee moc gratuluju :dance: :kytka: v jakem tydnu jsi? Na me se tam vystridali snad vsichni. Na kazde kontrole jsem mela nekoho jineho :D od fleisingerove pres maderku, matenu pred opu a na opu. Jedina doktorka se kterou jsem nebyla spokojena byla takova starsi blondyna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
4.7.21 09:10

@ancksunamun 18tt a ty? Já byla taky po každé u někoho jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
4.7.21 09:11

@ancksunamun

To nám vadí, jak se to tam střídá. Ale to je asi běžná praxe na všech klinikách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
4.7.21 09:34

@PiperW teda to uz je pekny :potlesk: :dance: ja teprve zacatek 14 :) myslim ze si te pamatuju z nejake skupiny. Mely jsme jit v podobny termin. Ale po opu jsem mela nabeh na hyperstimulak, tak jsem mela cyklus pauzu nez doslo k transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
4.7.21 09:37

@Kobra11 no me to taky dost sokovalo abych rekla pravdu. A parkrat si doma zanadavala :lol: ja jinde zkusenost nemam. Ale je pravda ze nas tam chodi desitky. Kontroly se nam prizpusobuji dle cyklu… takze zajistit kazdemu sveho lekare by asi neslo. Kazdopadne se jim zadarilo tak je cokoliv co ae mi nelibilo odpusteno :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
4.7.21 09:44

@ancksunamun

Jasně, až se nám zadaří, taky přestaneme nadávat :)

Tak si užívejte ten krásný pocit! Snad se ho jednou dočká každá z nás :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.