1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.4.21 21:45

Ivf repromeda endometrióza

Ženy, má to někdo z vás teď celé před sebou?
:oops:
Dlouho bojuji s endometriózou.. 2*laparo cysty i 9cm, hormony, nic nezabírá. Není mi ani 25 a samozřejmě bychom chtěli náš život naplnit a stát se kompletní rodinkou.

Teď mě čeká celá stimulace a ivf a mám hrozný strach aby vše proběhlo v pořádku a úspěšně :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.21 11:22

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, zda jste některá úspěšně po ivf a nemáte žádné těhotenské příznaky? Já jsem v 6tt a necítím vůbec nic, tak mám strach aby bylo vše v pořádku. :zed:

• Citovat
  • Upravit
21
5.4.21 13:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, zda jste některá úspěšně po ivf a nemáte žádné těhotenské příznaky? Já jsem v 6tt a necítím vůbec nic, tak mám strach aby bylo vše v pořádku. :zed:

Já jsem po ani jednom úspěšném Ketu neměla žádné příznaky. Teď jsem podruhé těhotná po KET a už jsem 35.tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
6.4.21 07:28

Ahoj holky, tak přidávám svůj test 14.den a zajímaly mne ty rozdíly v intenzitě testu, tak jsem dnes udělala rovnou dva. Řeknu vám, že rozdíl je to pořádný.
Jinak dnes mi mají volat z Repromedy kvůli výsledkům. Když jim řeknu že byly pozitivní, tak mne objednání na krev nebo až na UTZ?
Jak dlouho od ketu objednávají?
Předpokládám, že tu snad je někdo, kdo už to má za sebou a ještě si vzpomene :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.4.21 08:19

@PiperW Mně bylo v září řečeno, že kvůli covidu na krev neobjednávají a šla jsem až na utz. Na krev jsem šla jako samoplatce do laboratoře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
6.4.21 08:33

@PiperW Wow, moc gratuluji a ať je všechno v pořádku až do krásného konce s miminkem v náručí :srdce: Já teda vždy byla už od transferu objednaná po 14 dnech na krev a utz (ten se v případě negativní krve nekonal a místo toho byla konzultace, co dál). Ale poslední zkušenost mám z loňského jara těsně po začátku covidu, tak v tomhle moc neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.4.21 10:14

@PiperW ahoj, moc gratuluju :hug: ja to mam za sebou cca pred mesicem, po pozitivnim testu mi volali, rekla jsem jim, ze je pozitivni, objednali me za tyden na utz a krev, na utz byla videt dutinka a odpoledne mi jeste volali, ze si mam pridat jeden progesteron. Za dalsi dva tydny jsem byla na dalsim utz, kde uz bylo potvrzeno srdicko a v Repromede jsem tim skocila a od te doby uz jsem u sveho gynekologa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
6.4.21 10:40

@Paní Píďová děkuji za zprávu, tak přeji ať je vše tak jak má, ať miminko prospívá a máte bezproblémové tehu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
9.4.21 22:44

Holky je tu nejaka co jde na KET/ET v tydnu od 19? 8) ja mam v pondeli prvni UZ 12.den cyklu (a hodne dlouhe cykly) a uz zacinam byt pekne nervozni :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.21 22:57

@ancksunamun ja bych mela jit v sobotu 17.4. :)

• Citovat
  • Upravit
325
12.4.21 18:05

Ahojte holky, jdeme do repromedy. Můžete mít napsat zkušenosti, rady, tipy? Máme na doporučení znamych pani Hromadovou, aspoň teda jsem psala přímo ji a měli jsme s ni call. Celkem mě děsí ze jsem četla same obrovské pálky za ivf. Myslela jsem si ze pokud bude vse “ok” ze se třeba vlezeme do 50tis. My jsme jednou otehotneli prirozene, dokonce dvojcata, ale zamlkle těhotenství a od te doby rok nic. Já ovulaci mám, ač kolem 20DC, jen ne možná pravidelně každý měsíc, chlap spermio na jednicku, amh v normě.
Jedeme teď na krev na genetiku. Vyplatí se ta jejich PANDA?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
14.4.21 14:40
@Vandand píše:
Ahojte holky, jdeme do repromedy. Můžete mít napsat zkušenosti, rady, tipy? Máme na doporučení znamych pani Hromadovou, aspoň teda jsem psala přímo ji a měli jsme s ni call. Celkem mě děsí ze jsem četla same obrovské pálky za ivf. Myslela jsem si ze pokud bude vse “ok” ze se třeba vlezeme do 50tis. My jsme jednou otehotneli prirozene, dokonce dvojcata, ale zamlkle těhotenství a od te doby rok nic. Já ovulaci mám, ač kolem 20DC, jen ne možná pravidelně každý měsíc, chlap spermio na jednicku, amh v normě.
Jedeme teď na krev na genetiku. Vyplatí se ta jejich PANDA?
Děkuji

Ahoj, hele vím, že část platí pojišťovna ale má to nějaké podmínky: nesmíš být moc stará, musí ty být myslím poprvé atd. Zkus zajít na tu konzultaci a pak napiš jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
15.4.21 20:50

@Leny5 aha. My jdeme poprvé, teda asi, jestli na to dojde. oboum je nám kolem 30. První konzultaci jsme měli přes call, včera jsme byli na odberech na ty geneticky testy + pandu. Další konzultaci máme až 24.5. jakmile budou výsledky. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
27.4.21 21:52

@Vandand
Ahoj!
Taky máme za sebou vstupní konzultaci přes skype, vstupní ultrazvuk, manžel dal vzorek a oba odběry. A taky 24.5. jdeme na konzultaci pandy. Tak jsme plní napětí a očekávání, jak se to rozjede. Jaké máte pocity vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.4.21 07:16

@Kobra11 vám hned dělali takhle všechno? Mě řekla Hromadova ať posbiram vše co máme za výsledky, hormonalni profil, stary výsledky spermiogramů apod. a uvidíme na co nás pošlou znovu. Jen na te pande jsme byli a poprvé se uvidíme až toho 24.
Pocity dobre, teď mám pocit ze jsem to konečně lehce vypustila to cele snazeni z hlavy a proste čekáme a tím ze to je až za měsíc tak to neřeším ☺️️
Tajné doufám ze by to klaplo do te doby ještě doma tím jak se to teď přestalo řešit 🤞🏼 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.