1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
15.3.21 12:39

@Leny5 no dnes 14. Den a test negativní 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
16.3.21 14:38

Ahoj holky nevím asi tu jste některá jeste ze srpna. V srpnu jsme podstoupila KET.Pri první návštěvě jsme netušili že skončíme u darovanych vajíček. Ale vůbec mě to netrápí ba na opak pomalé stříhání metr a vyhlizime květen kdy budeme 3 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
16.3.21 18:57

Tak jsem se konečně dočkala i já a za týden konečně zavedeme embrijko :dance: dnes 10.den a sliznice prý pěkná, 10mm. Kolik tak může za ten týden ještě poskocit? Mám dávat utrogestan 2-2-2 a náplasti estrahexal 3 každý 3.den.
A ještě jedna věc, není to pozdě ket 17.dc?

Příspěvek upraven 16.03.21 v 20:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
16.3.21 20:22

@JanickaJa juu, já nejsem ze srpna ale mooc gratuluji. Našemu malému budou koncem dubna 2 a taky je „darovaný“ ale je můj 😘 :smiling_face_with3_hearts: a je celej tatínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
16.3.21 20:49

@helposhel děkuju už se na tu naši malou princeznu moc těšíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.3.21 20:55

@PiperW gratuluju k terminu :hug: ja mela ket az 24DC a nebylo to pozde :dance: a sliznici jsem mela necelych 8mm a taky stacilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
16.3.21 20:59

@Paní Píďová tak bezva, to jste mne uklidnila, já jsem právě myslela, že ket by měl být max do 16 DC, ale nevím, kde jsem k tomu dosla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
23.3.21 18:25

Tak dnes čerstvě po ketu a musím říct, že pan Matena opravdu skvělý. Nasmali jsme se spolu a vůbec nic sem necítila. Dokonce jsem se ho ptala, jestli mi tam to embrijko nezapomněl soupnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
23.3.21 18:32

@PiperW tak to je super, muzu se zeptat jak to presne probihalo v Repromede :palec:
Tak ted preji hlavne at se mimiskovi u tebe libi a pekne se zavrta :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
23.3.21 18:37

@Ditu566 děkuji. Proběhlo to tak, že jsem šla na konzultaci, kde mi koordinátorka vysvětlila co se bude dít a dala mi léky na příštích 14 dni, co budu potřebovat. Řekla mi jakou mám kvalitu embrii a pak už mne odvedla do přípravný kde jsem se vyslekla do půl pasu a šla na kozu. Tam mne odeziinfikovali, zavedli zrcátka, nachystali ultrazvuk a šlo se na to. Za 10 minut bylo hotovo. Pak jsem si počkala na zprávu od doktora, dostala těhotenský test a šla domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
23.3.21 18:49

@PiperW myslis ze manzela by tam semnou pustili?? Dostala si fotecku embryjka?? A nelezela si tam, sla si po te chvilce domu? :wink: promin ze se tak vyptavam, ale jsem rada, ze je tu alespon nekdo z Repromedy a muzu te vyzpovidat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
23.3.21 19:03

@Ditu566 v pohodě. Prosimtě blbnul jim ultrazvuk na monitoru. Oni viděli ale já vůbec nic😏takže jsem to ani neviděla a fotku jsem taky nedostala, že prý to na ní nešlo videt :nevim: ležet jsem neležela, ani mi to nebylo nabídnuto, ale není o co stát, je to malinký a docela klaustrofobní pokoj. Co se partnera týče, tak mu účast zakázali :( že to v této době není možné. Ani do čekárny ho nepouští, jen když jde podepsat papíry nebo na vyšetření. Jinak musí čekat v aute :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
25.3.21 20:18

@PiperW a jak ti to embryjko zavedli, když to nebylo vidět na fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
25.3.21 20:39

@Tabbynka doktor tvrdil, že on viděl dobře :nevim: ale taky jsem se divila. Já viděla jen přesvícení displej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
25.3.21 21:03

@PiperW to je fakt nesmysl, kdyz to nebylo vidět, tak potom vůbec nemůže vědět, kam to embryjko zavedl..další věci mi nesedí. Manžel nesmí dovnitř? To je fakt smutný. A správně bys měla 10min ležet po transferu…snad se to i tak podaří, držím palce. Který den jsi byla na KETu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.