Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky nevím asi tu jste některá jeste ze srpna. V srpnu jsme podstoupila KET.Pri první návštěvě jsme netušili že skončíme u darovanych vajíček. Ale vůbec mě to netrápí ba na opak pomalé stříhání metr a vyhlizime květen kdy budeme 3 ![]()
Tak jsem se konečně dočkala i já a za týden konečně zavedeme embrijko
dnes 10.den a sliznice prý pěkná, 10mm. Kolik tak může za ten týden ještě poskocit? Mám dávat utrogestan 2-2-2 a náplasti estrahexal 3 každý 3.den.
A ještě jedna věc, není to pozdě ket 17.dc?
Příspěvek upraven 16.03.21 v 20:31
@JanickaJa juu, já nejsem ze srpna ale mooc gratuluji. Našemu malému budou koncem dubna 2 a taky je „darovaný“ ale je můj 😘 :smiling_face_with3_hearts: a je celej tatínek
@helposhel děkuju už se na tu naši malou princeznu moc těšíme ![]()
@PiperW gratuluju k terminu
ja mela ket az 24DC a nebylo to pozde
a sliznici jsem mela necelych 8mm a taky stacilo ![]()
@Paní Píďová tak bezva, to jste mne uklidnila, já jsem právě myslela, že ket by měl být max do 16 DC, ale nevím, kde jsem k tomu dosla ![]()
Tak dnes čerstvě po ketu a musím říct, že pan Matena opravdu skvělý. Nasmali jsme se spolu a vůbec nic sem necítila. Dokonce jsem se ho ptala, jestli mi tam to embrijko nezapomněl soupnout ![]()
@PiperW tak to je super, muzu se zeptat jak to presne probihalo v Repromede ![]()
Tak ted preji hlavne at se mimiskovi u tebe libi a pekne se zavrta ![]()
@Ditu566 děkuji. Proběhlo to tak, že jsem šla na konzultaci, kde mi koordinátorka vysvětlila co se bude dít a dala mi léky na příštích 14 dni, co budu potřebovat. Řekla mi jakou mám kvalitu embrii a pak už mne odvedla do přípravný kde jsem se vyslekla do půl pasu a šla na kozu. Tam mne odeziinfikovali, zavedli zrcátka, nachystali ultrazvuk a šlo se na to. Za 10 minut bylo hotovo. Pak jsem si počkala na zprávu od doktora, dostala těhotenský test a šla domu
@PiperW myslis ze manzela by tam semnou pustili?? Dostala si fotecku embryjka?? A nelezela si tam, sla si po te chvilce domu?
promin ze se tak vyptavam, ale jsem rada, ze je tu alespon nekdo z Repromedy a muzu te vyzpovidat ![]()
@Ditu566 v pohodě. Prosimtě blbnul jim ultrazvuk na monitoru. Oni viděli ale já vůbec nic😏takže jsem to ani neviděla a fotku jsem taky nedostala, že prý to na ní nešlo videt
ležet jsem neležela, ani mi to nebylo nabídnuto, ale není o co stát, je to malinký a docela klaustrofobní pokoj. Co se partnera týče, tak mu účast zakázali
že to v této době není možné. Ani do čekárny ho nepouští, jen když jde podepsat papíry nebo na vyšetření. Jinak musí čekat v aute ![]()
@PiperW a jak ti to embryjko zavedli, když to nebylo vidět na fotku?
@Tabbynka doktor tvrdil, že on viděl dobře
ale taky jsem se divila. Já viděla jen přesvícení displej
@PiperW to je fakt nesmysl, kdyz to nebylo vidět, tak potom vůbec nemůže vědět, kam to embryjko zavedl..další věci mi nesedí. Manžel nesmí dovnitř? To je fakt smutný. A správně bys měla 10min ležet po transferu…snad se to i tak podaří, držím palce. Který den jsi byla na KETu?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.