1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1153
3.2.21 15:38

@pajapapaja úplně stejný názor mám i já, když jsme byli na první schůzce tak to bylo spočítané cca na 39 tis a do této doby nás to bez KET vyšlo na 49 420, druhý pokus nám vypočítala na 58 900, takže počítám s dalšími 10 000 navíc :,( nehorázný peníze za takový svinstva co si musíme aplikovat :nevim: bohužel touha je silnější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.21 15:48

Ahoj holky, podstupuji prave stimulaci pred nasim prvnim ivf. Embrya pujdou na geneticke testy a ja nikde nemohu dohledat, kdy je mozny KET- v tomto cyklu odber vajicek, a KET v nasledujicim, nebo az v tom dalsim?
Dekuji moc.

• Citovat
  • Upravit
812
3.2.21 15:49
@Ditu566 píše:
@pajapapaja úplně stejný názor mám i já, když jsme byli na první schůzce tak to bylo spočítané cca na 39 tis a do této doby nás to bez KET vyšlo na 49 420, druhý pokus nám vypočítala na 58 900, takže počítám s dalšími 10 000 navíc :,( nehorázný peníze za takový svinstva co si musíme aplikovat :nevim: bohužel touha je silnější :srdce:

Tak to nám původně spočítali 1.pokus na 50tis. a ve finále jsme platili 40, takže nás to naopak vyšlo méně, přišlo mi že cenu nastrelili abychom pak byli jen překvapení že je to méně. Tak jsem zvědavá jak nám to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
3.2.21 15:51
@Anonymní píše:
Ahoj holky, podstupuji prave stimulaci pred nasim prvnim ivf. Embrya pujdou na geneticke testy a ja nikde nemohu dohledat, kdy je mozny KET- v tomto cyklu odber vajicek, a KET v nasledujicim, nebo az v tom dalsim?
Dekuji moc.

To záleží, jak vám to doktoři naplánují. Mne dali pauzu a jdu až po 2.cyklu. ale spousta holek jde hned po 1.ms. Ale to vše vám řeknou po opu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.21 15:54

@PiperW
Tak nejradsi bych co nejdriv, clovek je natesenej a po vsech neuspesich do toho ted vklada velke nadeje a ocekavani…
A myslim, ze pujdeme tak nejak nastejno, tak nam drzim pesti obema. Doufam, ze to vyjde na prvni dobrou.

• Citovat
  • Upravit
812
3.2.21 16:27
@Anonymní píše:
@PiperW
Tak nejradsi bych co nejdriv, clovek je natesenej a po vsech neuspesich do toho ted vklada velke nadeje a ocekavani…
A myslim, ze pujdeme tak nejak nastejno, tak nam drzim pesti obema. Doufam, ze to vyjde na prvni dobrou.

No mne to vyjde nějak v první půli března, přeju ať dobré reagujete a máte co nejvíc zdravých embrii. Nám na genetiku putovalo 5 a čekám, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.2.21 16:34
@Anonymní píše:
Dekuji moc.

Ahoj, já myslím, že záleží jak to bude vycházet, já jsem už pár dní po odběru, teď embryjka rostou a asi v pátek nám je pošlou na genetiku, řekli nám, že máme počítat, že genetika bude trvat 4-6 týdnů, takže KET mi vyjde na březen nebo duben.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
3.2.21 16:41
@pajapapaja píše:
Ahoj, já myslím, že záleží jak to bude vycházet, já jsem už pár dní po odběru, teď embryjka rostou a asi v pátek nám je pošlou na genetiku, řekli nám, že máme počítat, že genetika bude trvat 4-6 týdnů, takže KET mi vyjde na březen nebo duben.

4/6 týdnů? Nám teda řekli, že 3/4 týdny. Možná záleží co vše testují? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.2.21 16:55

@PiperW Testuji BRCA2 a syndrom fragilního chromozomu X, řekla nám, že v našem případě to potrvá déle. Když jsme měli na genetice krev, tak jsme taky čekali tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.21 19:48

@PiperW Tak dnes jsem byla na kontrole pred odberem a potvrdili mi, ze KET probehne az obcyklus, tzn probehnou dve MS. Skoda, tesila sem se, ze uz to bude driv, ale neda se bic delat, vydrzime to :)

• Citovat
  • Upravit
812
5.2.21 20:21
@Anonymní píše:
@PiperW Tak dnes jsem byla na kontrole pred odberem a potvrdili mi, ze KET probehne az obcyklus, tzn probehnou dve MS. Skoda, tesila sem se, ze uz to bude driv, ale neda se bic delat, vydrzime to :)

Takže až v dubnu? Budu držet palce ať vám opu vyjde co nejlépe. Jak to zatím vypadá? Jdete v pondělí? Kolik tam máte foliku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.21 20:24
@PiperW píše:
Takže až v dubnu? Budu držet palce ať vám opu vyjde co nejlépe. Jak to zatím vypadá? Jdete v pondělí? Kolik tam máte foliku?

Vypada to teda na ten duben az :-( dekuji moc, ano, ceka me to v pondeli.. dneska na kontrole pry 19… jak jste na tom vy?

• Citovat
  • Upravit
812
5.2.21 20:32
@Anonymní píše:
Vypada to teda na ten duben az :-( dekuji moc, ano, ceka me to v pondeli.. dneska na kontrole pry 19… jak jste na tom vy?

Já na kontrole před opu 30, opu po dvou dnech a vytáhli 21, z toho 19 plných a 2 prázdné. Po 3 dnech už jich bylo jen 17 a po 5 dnech zbylo 5 a ty teď máme na genetice :dance: mne to čeká tedy nejspíš v půlce března, tak dejte vědět jak vám to dopadne a já se ozvu snad už s dobrou zpravou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
6.2.21 14:51
@PiperW píše:
4/6 týdnů? Nám teda řekli, že 3/4 týdny. Možná záleží co vše testují? :nevim:

Zdravim, muzu se zeptat na co vam testuji genetiku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
6.2.21 19:56

@Ditu566 testují klasický PGT nic konkrétního se nehledá, s manželem jsme otestování a dohromady by neměl být problém, takže spíše pro jistotu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.