1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.1.21 21:43
@PiperW píše:
To by ale neměli prozradit, pokud nemáte problém zdravotní ne? Myslím pohlaví těch embrii

Řekli jen obecně že máme to i to, u transferů jsme to samozřejmě nevěděli

• Citovat
  • Upravit
94
29.1.21 11:33

@PiperW jeee, já byla taky v pátek na odběru vajíček. To jsem se tam museli nějak minout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
29.1.21 13:37

Zdravím holky, byla jste prosím některá u Dr. Felsingerové??? Jdu k ni v úterý na UTZ a domlouvat KET…jaká je? Díky a všem hodně štestíčka🍀 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
30.1.21 05:54

@Janulla90 taky v Brně? A odkud jste? Na pokoji jsem byla s holcinou z Hodonína, nejste to vy? :D Kdy máte transfer? My máme teď embrijka na genetice, z původních odebraných 21 nám jich vydrželo 5, tak za 3 týdny budou volat jak jsme dopadli :dance:
A jak jste na tom byla vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
30.1.21 10:06

@Jadviga2 ahoj já u ní už několikrát byla za mě je super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
30.1.21 11:08

@Ejminka11 děkuji, chodila jsem k Tokarevě a ta už tam není🤔.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
30.1.21 18:01
@PiperW píše:
@Janulla90 taky v Brně? A odkud jste? Na pokoji jsem byla s holcinou z Hodonína, nejste to vy? :D Kdy máte transfer? My máme teď embrijka na genetice, z původních odebraných 21 nám jich vydrželo 5, tak za 3 týdny budou volat jak jsme dopadli :dance:
A jak jste na tom byla vy?

Ano, taky v Brně, byla jsme v 8 ráno. Mě vzali 12 vajíček. Zůstalo nám jich taky 5 a jdou na genetiku. Takže budeme čekat spolu 😊
Trošku se bojím kolik jich bude dobrých 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
30.1.21 18:03

@PiperW
Jinak jsem z Orlové, tak to jsem nebyla já 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
31.1.21 08:43
@Janulla90 píše:
Ano, taky v Brně, byla jsme v 8 ráno. Mě vzali 12 vajíček. Zůstalo nám jich taky 5 a jdou na genetiku. Takže budeme čekat spolu 😊
Trošku se bojím kolik jich bude dobrých 😕

Tak to budu držet palce Ale taky z toho mám trochou obavy, ikdyz kdyz dělali genetiku mne a manželovi tak bylo vše v pořádku tak budeme doufat, že aspoň 4 budou zdrave :D Tak budu držet palce a dejte vědět jak vám to dopadlo. No my jsme měli dojet na 8 ráno, ale nemohli SME dospat takže SME dojeli už v 7😂 všude ještě tma a nikdo nikde🤦 museli kvůli nám i rozsvítit a přerušit ranní kavu :lol: prostě kdyz je člověk nervózní tak dělá blbiny no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
31.1.21 08:48

@Janulla90 jinak jak se cítíte? Byla jste v pohodě po zákroku? Já teda jelikož mám prášky na tlak tak mi řekli ať si je dám až po zákroku a pak se mi 2 dny strašně motala hlava a měla sem černo před očima, ale to asi nebude společný problém, to přisuzují těm praskum a vlivu narkózy předpokládám. Jinak mne první dny mírně pichalo v podbřišku a táhlo mne břicho. Teď už je to dobrý, ale od poslední injekce mám strašně napětí v prsou, bolí jak čert. Co vy? Jak jste to zvládala, prožívala? Když už máme stejný termín, můžeme pokecat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
31.1.21 09:59
@PiperW píše:
@Janulla90 jinak jak se cítíte? Byla jste v pohodě po zákroku? Já teda jelikož mám prášky na tlak tak mi řekli ať si je dám až po zákroku a pak se mi 2 dny strašně motala hlava a měla sem černo před očima, ale to asi nebude společný problém, to přisuzují těm praskum a vlivu narkózy předpokládám. Jinak mne první dny mírně pichalo v podbřišku a táhlo mne břicho. Teď už je to dobrý, ale od poslední injekce mám strašně napětí v prsou, bolí jak čert. Co vy? Jak jste to zvládala, prožívala? Když už máme stejný termín, můžeme pokecat :palec:

Taky máme taky genetiku nás obou a byla v pořádku, tak snad to vše dobře dopadne.
Jak jsme odcházeli z kliniky, tak jsem se cítila dobře, jenže pak nás čekala dvě hodiny cesta a pak se rozjela šílená bolet, musela jsem chodit v předklonu, tak jsem ten den celý skoro prospala. Pak se bolesti malinko zmínili, ale bolelo to pořád. Nejhorší bylo, když jsem se naoila nebo najedla, to mě Oak bolelo aumz u žaludku. V pondělí, jak mi volali ohledně embryí, tak jsem jim to říkala a musela jsem na krev a ultrazvuk. Měla jsem v břiše trochu volné tekutiny a krev ukázala nějaké 2 horší hodnoty a nasadili na clexan na ředění krve, takže zase píchám injekce. A při ukončování nemocenské, jsem volala s doktorkou a tam zadávala hyperstimulacni syndrom. Takže tak no 😕. Jo a ty prsa mám taky tak bolestivé teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
31.1.21 11:56

@Janulla90 tak hyperstimulaci jsem naštěstí neměla, ale četla jsem že to dokáže potrapit :nevim: tak snad už teď bude vše dobré. V pondělí jdu do práce tak uvidím jak mi bude tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
31.1.21 12:14

@PiperW taky už jdu v pondělí do práce, tak snad to tam vydržíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
3.2.21 13:56

Zdravím všechny,
dnes jsme dostala z Repromedy mail na doplatek zákroku IVF, holky jsem z toho mírně naštvaná a zmatená, za pár minut máme mít telefonát s dr Hromadovou a domlouvat druhý cyklus IVF, jelikož z prvního máme pouze jen jednoho mrazáčka a čekají nás genetické testy, tak počkáme ještě na další embryjka. V mailu stálo:

Rád bych Vám také připomenul, že v rámci jednoho cyklu je první Kryoembryotransfer (KET) zdarma. Za každý další KET se hradí poplatek ve výši 8.500 Kč na recepci kliniky.

Hned po OPU mi navrhli právě navázaní dalšího cyklu- tzv. shromažďovacího, s tím že bylo málo vajíček, tak bude vetší šance při druhém, ale už se bohužel nikdo nezmínil o tomto doplatku KET.
Jak by jste to chápali? Když tedy při prvním cyklu nedojde ke KET, budu mít tedy při druhém 2× pokusy zdarma? Nebo mám smůlu a pokud teda budou třeba dvě emryjka zdravá (třeba z každého OPU zvlášť) stejně si budu muset druhý KET platit?? Hned se jí na to zeptam, ale dost mě to zarazilo, i ten fakt, že ke KET nedošlo já ho vlastně teď musím doplácet… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.2.21 15:18

@Ditu566 Já to chápu tak, že teď teda posíláte to jedno embryo na genetiku a mezi tím budeš mít další přípravu k OPU. A protože po prvním OPU nenavážeš KETem, tak se teda připravíš o možnost jednoho KETu zdarma. Ale po tom druhém OPU pokud budeš pokračovat KETem, tak bys ten jeden zdarma mít měla. Každopádně to financování je strašně neprůhledné. i když mají ceník na webu a dají ti jakýsi rozpis, tak v podstatě my nikdy nevíme kdy a kolik přesně budeme platit. To mě celkem štve - jsem docela plánovačka a takhle mi to nevyhovuje. Úplně první částka, co nám řekli, že by to celé včetně naší genetiky a genetiky embryí mělo stát, bylo asi 38 tis. za jeden cyklus. Tak teď to vypadá na 50 tis. Kč., tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.