Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jadviga2 aha tak já to budu mít asi trochu jinak, já nemám právě cyklus vůbec 😕 máme to cca 150km tak proto se ptám ať se připravíme kolikrát tak zase pojedeme 😊
@helposhel Pokud nemáš cyklus, tak, pokud si pamatuji, na jedné kontrole mi předepsali utrogestan na 10 dní (to by ses snad mohla s nimi domluvit, že by ti to jen mohli poslat elektronicky nebo by ti ho předepsal tvůj gynekolog). Po vysazení do týdne přišla MS. Od 2DC jsem brala estrofem a 10.-12. den jela na utz, kde se zkontrolovala výška sliznice a naplánoval se ket. Držím pěsti ![]()
@missy-m jee moc děkuji, já už si to právě taky moc nepamatuju ale tím jak to máme z ruky, navíc už jedno prcka sebou nebo domlouvat hlídání tak bych chtěla jet fakt na nejnutnější věci 🤔 a ještě nevíte jestli musí být žádanka od gyndare nebo můžu rovnou volat tam?
@helposhel Žádanka už být nemusí, už jste jejich
Takže jen zavolat na recepci a domluvit se. Pokud to máte tak daleko, tak bych se asi nechala spojit přímo s některým doktorem a s ním se domluvit, co a jak.
@missy-m no kéž by, malý se povedl na první dobrou tak snad to tak bude i teď ![]()
Ahojky.
Můžu se zeptat jestli jste některá byla vyšetření EndimeTrio? Něco málo jsem se tady dočetla. Ale jestli to někomu vazne pomohlo?
Mám za sebou 1ivf… 1 x ET a 4 x KET. Genetiku i imunologii máme v pořádku. Jen já jsem bez obou vejcovudu. Ted se budu připravovat na další stimulaci.
Už nevím co ještě vyzkoušet, aby se to alespoň jednou povedlo.
Už nás napadá i změna kliniky
@Janulla90 ahoj já na tom byla v listopadu, taky sem měla dost neúspěchu. Mě to trochu pomohlo jen to zkončilo biochemkem, tak snad další pokus vyjde…
@Janulla90 já jsem na tom byla po prvním neúspěšném KETu, kde mi zjistili asi o den a půl pozdější okno. Každopádně i další dva KETy podle ERA nevyšly. Vyšel mi až 4. KET, podle mě mi nejvíce pomohla fyzioterapie pánevního dna (metoda Mojžíšové a podobně), kde mi řekla že to je velký špatný, a za 4 měsíce každodenního cvičení se napoprvé povedlo
Určitě pomohlo i posunutí KETu o ten den a půl, ale nebyl to alespoň u mě ten hlavní důvod neúspěchu…
Ahoj, tak dnes rano jsem pichla prvni injekci Gonalu 400jednotek, mam trochu hruzu jak budu reagovat, snad to pujde dobre, 20.1. Mam prvni kontrolu. Vysla mi spatne genetika, tak embria musi byt vysetrena, takze u me transfer bude tak druha polovina brezna, kdyz to vse vyjde dobre
at vam to vsem dopadne dobre ![]()
@Janulla90 Já na tom byla po dvou neúspěšných KET, tenkrát se to ještě dělalo dvakrát (první ukázal jestli je pre/post receptivní a druhým se potvrdil přesně den). Další transfery mi pak dělali o den později. Bohužel u mě to nepomohlo a ani další dva nevyšli, třetí byl biochemko a čtvrtý opět nevyšel ![]()
Nějak nám to přes IVF nebylo souzeno.
Ahoj holky, tak já se chystám teď v pátek na odběr v narkoze a potom jedeme podle dlouheho protokolu s metodami PICSI MACS a PGT. Stimulaci už mám skoro za sebou, chybí posledních pár injekcí. Je na tom někdo podobně? Případně měl někdo stejně zvolenou léčbu?
Dostala jsem na 14 dní Gonal, 5 posledních dní Cetrotide a na poslední den před odběrem mám dát 3 AMP Diphereline.
@PiperW Ahoj, také jsme mívali PICSI, MACS a PGT a při posledním ještě i MOON oplodnění pod polarizovaným světlem. Konkrétně při tom bylo sedm zdravých embryí ![]()
Holky mám jít v úterý v 8.30 na vyšetření hladiny tsh a proklatinu kvůli naplánování kryoembryo transferu (sestra říkala že to je krev) ale nějak jsem se nezeptala jestli musím být na lačno, nevíte prosím někdo?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.