1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
18.6.20 09:57

@Jíťa95
Jasně… Jen už to není miminko, ale slečna… Ta, kterou máme díky Repromedě, už bude mít v létě 9 let :P!!!
Ale vděčnost a pokora, kterou k tomuto centru a lidem v něm, cítím, je pořád stejná :srdce: :srdce: :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
18.6.20 10:09

@aidule jee tak to je super :hug: tak snad vyjde i sourozenec :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
248
19.6.20 21:07

Tak holky, predstavuji vam Viktorii. 11.6. ve 12:55 s mirama 2900g a 47 cm :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
20.6.20 00:24

@Beeruskka81 Moc gratuluji :srdce: Je nádherná a taková maličká :* Tak ať jste holky obě zdravé a užívejte si krásných rodinných chvilek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
20.6.20 14:16

@Beeruskka81
Velká gratulace rodičům k nádherné princezně se vznešeným jménem :srdce: :andel: :srdce:!!!
Všem pevné zdraví a spoustu nádherných společných chvilek :kytka: :mavam:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
27.9.20 12:37

Ahoj děvčata :) možná si mě některé pamatuji z doby cca 4 roky zpět :) tenkrát nam vyšlo 1.ivf, 4 foliky =2 vajíčka = 1 blastocysta,= jeden krásný chlapeček, teď už 3, 5 lety :D který chce strašně moc miminko… Takže nás příští týden čeká závazek stimulace do 2. Ivf… Ale protože už je to pár let tak mám samozřejmě zase milion otázek a hledám rady, tipy, triky :mrgreen:
1. Jelikož už máme chlapečka, hrozně si uvědomuji rizika Ivf a psychicky mi to úplně nepridava.. Nejvíc se bojím punkce a ohss. Nějaký nápad jak vyhnat tyhle myšlenky z hlavy…? Měla jste to některá taky tak? Kolikrát mě chytí úplně paniícke záchvaty strachu že se se mnou při tom „zákroku“ něco stane že jenom sedím a bulim… :zed:
2.ohss.. Téma jako blázen… Co jste dělaly abyste mu předešly?
3.bemfola místo gonalu, zkušenosti???
4.co děláte pro to aby to vyšlo…? Čaje, džusy tablety…?
Děkuji krásný den :* :mavam: Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.9.20 20:46

Ahoj holky, sice jsem nakonec počala přirozeně (zázrak), ale jelikož jsem sem chodila během všech těch tří let snahy, 3 IVF a 6 KET, takže se jdu pochlubit :)
Jakub se narodil 2.9.2020 s 3.110 g a 48 cm :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
30.9.20 20:57

@Ewangelle Tak to je naprosto úžasná zpráva o jednom zázraku a jednom sladkém andilkovi :andel: :srdce: :potlesk:!!!
Velká gratulace s přáním pevného zdraví, spousty lásky, trpělivosti a nádherných společných chvilek :D :mavam: :kytka:!!!

Opět se ukázalo, že co se má stát, stane se, ikdyž by se to nezdálo jakkoliv možné… Přesně tak to bylo i u naší druhorozené dcerky :lol: ;) :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.10.20 23:15

@missy-m ahoooj. Pamatujes si me? Ja verim ze ano 🙂 vim ze jste zkouseli sourozence, porad nic?

Nam se pred 8mesici narodil Risa. Mame ho nentokrat z reprogenesis kde to vyslo hned na poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.10.20 23:33

@kratjana
Gratulace k synkovi :srdce: :andel: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.10.20 07:28

@kratjana Ahoj, jasně že pamatuji. Tak obrovská gratulace :srdce: A super, že to jinde vyšlo hned na poprvé. Nám se nakonec povedl druhý transfer z 3.IVF a za měsíc nám k synkovi přibude dcera. No bude to fičák, ale jsem moc ráda, že budeme mít děti dvě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
7.10.20 09:24

@missy-m Tak to moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.10.20 18:18

@Ewangelle Díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
12.10.20 13:54

Zdravim holky, nebyla nektera z vas v posledni dobe v Repromede? Ja se divala na internet. stranky a Dr. Tokareva uz tam nejspis nepracuje a Dr. Krajcovicova je uz nejspis na materske. Chystam se na svuj treti KET v lednu, nevite, kdo tam ted zustal?? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
12.10.20 14:21

@Jadviga2 Ahoj, ja tam chodím, k dr. Matenovi nebo k dr. Vesele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.