Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jíťa95
Jasně… Jen už to není miminko, ale slečna… Ta, kterou máme díky Repromedě, už bude mít v létě 9 let
!!!
Ale vděčnost a pokora, kterou k tomuto centru a lidem v něm, cítím, je pořád stejná
!!!
Tak holky, predstavuji vam Viktorii. 11.6. ve 12:55 s mirama 2900g a 47 cm ![]()
@Beeruskka81 Moc gratuluji
Je nádherná a taková maličká
Tak ať jste holky obě zdravé a užívejte si krásných rodinných chvilek ![]()
@Beeruskka81
Velká gratulace rodičům k nádherné princezně se vznešeným jménem
!!!
Všem pevné zdraví a spoustu nádherných společných chvilek
!!
Ahoj děvčata
možná si mě některé pamatuji z doby cca 4 roky zpět
tenkrát nam vyšlo 1.ivf, 4 foliky =2 vajíčka = 1 blastocysta,= jeden krásný chlapeček, teď už 3, 5 lety
který chce strašně moc miminko… Takže nás příští týden čeká závazek stimulace do 2. Ivf… Ale protože už je to pár let tak mám samozřejmě zase milion otázek a hledám rady, tipy, triky ![]()
1. Jelikož už máme chlapečka, hrozně si uvědomuji rizika Ivf a psychicky mi to úplně nepridava.. Nejvíc se bojím punkce a ohss. Nějaký nápad jak vyhnat tyhle myšlenky z hlavy…? Měla jste to některá taky tak? Kolikrát mě chytí úplně paniícke záchvaty strachu že se se mnou při tom „zákroku“ něco stane že jenom sedím a bulim… ![]()
2.ohss.. Téma jako blázen… Co jste dělaly abyste mu předešly?
3.bemfola místo gonalu, zkušenosti???
4.co děláte pro to aby to vyšlo…? Čaje, džusy tablety…?
Děkuji krásný den
Tereza
Ahoj holky, sice jsem nakonec počala přirozeně (zázrak), ale jelikož jsem sem chodila během všech těch tří let snahy, 3 IVF a 6 KET, takže se jdu pochlubit ![]()
Jakub se narodil 2.9.2020 s 3.110 g a 48 cm ![]()
@Ewangelle Tak to je naprosto úžasná zpráva o jednom zázraku a jednom sladkém andilkovi
!!!
Velká gratulace s přáním pevného zdraví, spousty lásky, trpělivosti a nádherných společných chvilek
!!!
Opět se ukázalo, že co se má stát, stane se, ikdyž by se to nezdálo jakkoliv možné… Přesně tak to bylo i u naší druhorozené dcerky
![]()
@missy-m ahoooj. Pamatujes si me? Ja verim ze ano 🙂 vim ze jste zkouseli sourozence, porad nic?
Nam se pred 8mesici narodil Risa. Mame ho nentokrat z reprogenesis kde to vyslo hned na poprve.
@kratjana Ahoj, jasně že pamatuji. Tak obrovská gratulace
A super, že to jinde vyšlo hned na poprvé. Nám se nakonec povedl druhý transfer z 3.IVF a za měsíc nám k synkovi přibude dcera. No bude to fičák, ale jsem moc ráda, že budeme mít děti dvě ![]()
Zdravim holky, nebyla nektera z vas v posledni dobe v Repromede? Ja se divala na internet. stranky a Dr. Tokareva uz tam nejspis nepracuje a Dr. Krajcovicova je uz nejspis na materske. Chystam se na svuj treti KET v lednu, nevite, kdo tam ted zustal?? Dekuji
@Jadviga2 Ahoj, ja tam chodím, k dr. Matenovi nebo k dr. Vesele
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.