1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
14.5.20 08:55

@Kveetko já právě Tokarevu znám, tak že znám jen to jméno, při minulém ivf jsem měla vždy někoho jiného. Ale mohli by konečně mít svoji klientelu a neprehazovat si nás jako horký brambor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.5.20 09:04

Přesně moje řeč, pokazdy někdo jiný. Teda já se snažím, kdykoli se objednávám zdůraznit, že chci ke konkrétnímu lékaři, pro mne je momentálně nejpříjemnější Krajčovičová.

A ještě k tomu co psala Anonym, je fakt že snad každé centrum jede na peníze. A zrovna u Tokarevi se to potvrzuje. Žene nás na placené testy při tom jsou i testy hrazené pojišťovnou a jsou také docela směrodatné. A je fakt že mi přijde že si musíte říkat o věci navíc, těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.20 09:34

@Kacule8, jj dr. Krajcovicova mi robila hysteroskopiu, a je fakt prijemna, bohuzial sa nam k nej nepodarilo objednat :(

• Citovat
  • Upravit
98
14.5.20 09:43

Mě přijde že to teď bude horší a horší, ona je těhotná takže tam taky za chvilku nebude vůbec. Ale třeba teď je tam taková blondýna Felsingerova a ta teda je pro mě silena. K ní už nikdy více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
14.5.20 09:51

U me se prave Dr taky strasne stridali… byla jsem fakt u vsech :(, mela jsem opravdu rada Zobace, a je mi lito, ze odesel…a co Hromadova, k te nekdo nechodite? Ta se mi ted dost venovala, ale osobne jsem ji nikdy nevidela.

Hlavne si holky dejte pozor na davky hormonu!! Me tak prestimulovali - ze mam ted zdravotni problemy - cysty v prsou a musi me ted hlidat, a naprosto zbytecne :zed:, chapu, ze kdyz clovek nema srovnani tak se nacha na kde co ukecat, ale ja mela mit rozum :(, no co uz ted…

@Jana1902 a nechces jit jinam? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.5.20 09:54

@Kacule8 tak už jedeme domů a podepisovali jsme prohlášení, že díky pandemie se nám nebude střídat ani lékařka a ani sestřička. Jinak nás do ničeho natlačila. Platíme stejně jako minule. Jen mě překvapilo, že tentokrat se nezacinam stimulovat od začátku menzesu, prý je to jedno :think: a gonal budeme asi ještě priplacet 1500 Pač mi bude chybět 250 jednotek, ale dneska začínám gonal a clexane :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
14.5.20 10:31

@Jana1902 ty uz zacinas, tak tfuj tfuj tfuj, drzim palce at to co nejlip dopadne :potlesk:, budete mit macs a picsi? A budete si jeste neco priplacet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.5.20 10:32

@Kveetko jinam asi ne, ono co slycham je to všude stejný. Stimulaci jedeme stejně jak minule takže si myslím, že to bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
14.5.20 10:34

@Jana1902 jasne, ze to bude ok, navic pokud uz mate overeno, ze to takto funguje tak neni mozne aby z toho nebyl happyend :). Drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.5.20 10:38

@Kveetko oni to mají tedka macs a picsi v jednom, platis jednu částku jenom a nezáleží na počtu vajíček. Minule jsme měli 5 zdravých a dcera se povedla na potřetí, tak doufám v podobný úspěch :srdce:. Jinak nám to napočítali na 47000, což je stejně jako minule v podstatě. Ale využíváme tedka i tu slevu co měli. A ta tam není zapocitana, to budou strhavat až podle toho co vše využijeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.5.20 10:41

@Jana1902 tak super, tak přeji hodně štěstíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.5.20 11:21

@Kacule8 děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
14.5.20 17:00

Holky mohu se zeptat mate nektera miminko z darovanych vajicek? Jak dlouho jste cekali na transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
14.5.20 18:00

@Kacule8 Panebože, ta blondýna je otřesná :zed: Dělala mi loni v listopadu transfer a myslela jsem, že jí od tam odejdu. Byl to 8. transfer v pořadí a poprvé jsem bolestí lezla málem po zdi. Zato teď ten 9. dělala Krajčovičová a to byl úplně jiný level. A pro mě bylo příjemným bonusem, že byla těhotná, jsem věřila, že to prostě klapne. A taky že jo 8)
@Jana1902 Tak moc držím pěsti. Já s Tokarevou byla vždy spokojená. Už od roku 2013 se na větší konzultace objednávám k ní a vždy super. Tak tfuj tfuj, ať to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.5.20 20:47

@missy-m děkuji moc, já už mám jeden úspěch a máme krásnou holčičku z repromedy, takže věřím i v další úspěch :srdce: a gratuluju k miminku, je to radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.