1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.4.20 19:47

@Ewangelle achjo :? No uvidím.. Děkuju ;)

• Citovat
  • Upravit
298
2.4.20 20:11
@Anonymní píše:
Ahoj holky :mavam: prosím o radu. Jsem 11. den po KET - 5ti denní blastocysta. 9. den špinění ani ne na kalhotkách, jen na toaletní papíře takový „vlásky“ jakoby sliznice dnes takový zabarvený výtok opět jen na papíře. Omlouvám se za popis. Myslíte, že by to mohlo být uhnízdění nebo by se mohla rozjet mrcha? Utroš 1-1-1. Dnes ráno test negativní nevydržela jsem. :roll: omlouvám se za anonyn
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
2.4.20 20:14
@aidule píše:

Zahnizďování to být ještě může… Flintu do žita bych ještě neházela😉 ☘️️💗!!!
Zkus testovat 14.den po KET, třeba už bude dušík… Každopádně držím palečky 🙏 👍 😊!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
2.4.20 20:16

@aidule děkuju moc! :hug: uvidíme zlobím se na sebe že jsem nepočkala. Zbytečný nervy neumím poslouchat! :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
2.4.20 20:36

@lename
To asi neumí žádná z nás :lol: :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
2.4.20 22:32

@lename Uvidíš, třeba to tam ještě bude. Držím palce 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
4.4.20 18:23

@lename Tak co? Zkoušela jsi znovu test? Doufám, že jsi našla // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
4.4.20 18:30

@lename… Se přiznám, že jsem taky zvědavá, jaký byl testík :roll: :mavam:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
4.4.20 21:54

@Ewangelle @aidule jé holky, jste zlatý :hug: Včera jsem začala „krvácet“ je to spíš hlen (jak při ovulaci 8o ale tmavě červený - hrozně zvláštní. Nicméně dnes ráno test negativní, včera jsem si dost poplakala.. Nevěřím, že by se do pondělí něco změnilo, pomalu hledám co zlepšit, nějaký akupunktury, Femigard a Mojžíšovku, aby byl další KET ok.. Šla jsem do toho s moc velkou jistotou a složilo mě to víc než jsem si dovedla představit.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
4.4.20 22:15

@lename
Znám to, holka, moc dobře… Ale je moc dobře, že ses dokázala vyplakat… Ještě to nějaký týden bude pobolivat, ale věř, že bude líp a líp a že si mimi cestu najde i k vám domů :srdce: :andel: :srdce: :andel:… Myslím na tebe, drž se… Vyjde to, teď ještě nebyl ten správný čas :kytka:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
4.4.20 22:25

@aidule děkuju! :srdce: :hug: určitě se zase ozvu, až přejde ta pandemie a uvidím se s naším dalším sněhuláčkem :roll: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
4.4.20 22:27

@lename
Jasně… Ten je teď v tom nejlepším a největším bezpečí :andel: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
5.4.20 09:14

@lename Jako bych četla o sobě- při svém prvním KET jsem byla přesvědčená, že to výjde a neúspěch mě hodně sejmul… Ale věřím, že každá z nás se jednou dočká :hug: :srdce: Kolikátý to byl pokus a kolik sněhuláčků ti ještě zbývá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
5.4.20 12:37

@Ewangelle dočkáme se, věřím tomu, jen.. Je to o nervy :roll: přirozeně přes 2 roky, KET první a čekají na nás ještě 2 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
5.4.20 16:48

@lename Já vím, že je to občas o nervy a ne vždycky se daří být dál optimista- my během tří let absolvovali 3× IVF s 6× KET, a absolvovali možné i nemožné vyšetření. Vy jste teprve na začátku, určitě to brzy výjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.