Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@missy-m velká gratulace ![]()
Já dnes 7den po ket a zatím test negativní
@Ejminka11 Já tentokrát testovala poprvé 8. den a byl tam duch. Se synem jsem testovala až 10. den a byl tam duch ještě menší a syn má skoro 4 roky. Tak budu moc držet pěsti, ať se čárka objeví ![]()
Ahoj holky, tady jsou to samý krásný zprávy! Gratuluju a hodně štěstí do dalších měsíců ![]()
@Vevo92 musela jsem si trošku pogooglit.. Bude to určitě v cajku ![]()
@Ejminka11 ahojky, tak jak jde testování? Doufám, že je vše v pořádku ![]()
@Kacule8 ahoj dnes 11den po ket a test negativní už tomu nedávám. A co ty?
@Ejminka11 to mě mrzí
no já začala krvácet takže taky nic, dáváme si teď měsíc pauzu a v dubnu jedeme na další pokus.
@Kacule8 já jedu v pátek do repromedy tak sem zvědavá co mi řeknou už mám za sebou 1ET a 2kety a vždy negativní. Posledně mě doporučili testy endometrio ale stojí to moc peněz tak nevím co dělat
@Ejminka11 tak uvidíš co ti poví. Co jsem četla, tak ty testy nejsou úplně směrodatné, takže těžko říct, zda by to pomohlo. Mě trochu utěšuje to, že se to aspoň na chvilku chytlo, tak bych chtěla zkusit příště intralipidy…
@Kacule8 taky sem to slyšela že je to buď a nebo jen vytáhlé peníze z lidí. Prosimtě co to sou ty intralipidy? Já přemýšlela nad emryoglue
@Ejminka11 to je kapacka, která se dává před zavedením a měli být to trochu pomoci k udržení toho embrya
a to embryo glue funguje jak?
@Kacule8 to by mělo být nějaké lepidlo které zlepšuje přichycení embrya do děložní sliznice najdi si to na googlu i já googlila ![]()
@Ejminka11 Já ty intralipidy měla tentokrát poprvé a po 4 neúspěšných transferech to vypadá, že to klaplo. Nasadili mi je na základě rozšířené imunologie, kterou mi dělali u nich před Vánocemi. Poptala bych se na ni, jestli ti ji neudělají a třeba na něco přijdou. Mně taky nabízeli ty drahé testy, ale je to strašných peněz, tak jsem nejdřív zkoušela jiné možnosti. Moc držím pěsti, ať to příště už dopadne dobře ![]()
@Kacule8 @Ejminka11
Ahoj holky, po ocku vas tu sledujem. Tiez mam v Repro za sebou 2 neuspesne kety vysetrenych embryi. Mali ste aj vy pgs? Myslim, ze podobne ako u Kacule sa to druhe na chvilicku chytilo, ale nakoniec z toho nic nebolo. My mame este posledne embryo, bohuzial s mozaikou, ale stejne to skusime. Tiez ma tlacia do toho draheho vysetrenia endometria, ale kedze uz jedneho syna z ket mam, tak v tom uplne nevidim zmysel. Ale ziadne intralipidy ani embryoglue mi nikto nezminoval. To vam ponukali priamo v Repromede?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.