1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
2.3.20 17:33

@Ejminka11 ahojky, v pátek i v sobotu byla čárka, ale dneska teda trochu bolest v podbřišku a špinění… Tak jsem z toho taková vykolejená… co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
2.3.20 17:39
@Vevo92 píše:
Ahoj holky :mavam: tak to vypadá, že se má stimulace zatím posouvá na dobu neurčitou :roll: po konzultaci, která proběhla minulý týden v Repromedě, jsem se rozhodla, že nejdříve vyřeším endometriózu, kterou mi diagnostikovali. Takže by to znamenalo, že bych nejdříve podstoupila operaci. Ve středu jdu ke své doktorce, tak ještě uvidím, co mi řekne ona. Každopádně vám všem držím palce, a ať jde všechno podle vašich představ :srdce:

@Vevo92 ahojky, tak to držím palce. Já byla taky na této operaci, tak snad ti to dopadne lépe než mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
2.3.20 17:40

@Kacule8
Tak snad bude čárka sílit, až z ní bude dálnice jako hrom :potlesk: :lol: :dance:!!!
Držím palce a těším se na info :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
2.3.20 17:41

@Kacule8 Čárka je super, to ostatní může souviset s uhnizďováním embryjka… Tak no stres :andel: :srdce: :andel: :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.3.20 17:43

@Kacule8 a jaký byl průběh u tebe nebo jak to dopadlo, jestli se můžu zeptat. Hledala jsem něco i na netu, ale přijde mi to dost individuální :nevim:
Jinak gratuluji k testu, vypadá to nadějně ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
2.3.20 17:46

@Vevo92
Beruško, neházej flintu do žita!!! Co má být, bude :D!
Je lepší teď vyčistit a odstranit vše, co by mohlo pak bránit uhnízdění embryjka :srdce:
Stimulace a celý boj za malého andílka není levná záležitost, tak proč neudělat maximum pro co nejpříznivější výsledek ;) :andel: :mavam:?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
2.3.20 17:59

@aidule děkuji, no snažím se zachovat klid, ale je to takové zvláštní. Ale prsa mě začaly bolet teprve včera, tak doufám, že to bude sílit a sílit. Zítra budu dělat ofiko test, a ve středu jedu do Repromedy na krev a kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
2.3.20 18:02

@Vevo92 hele mě to dělali i s průchodností vaječníků. Před operací klasicky dieta, vyprázdnění.. Ale operace se dělá laparoskopicky, plus ti zavádí kamerku spodem. Pak ti pálí ty srůstry v těch vaječníkach. Po operaci jsem vůbec nekrvácela, některé holky ano. Ale jinak jsem byla hned docela v pohodě ani mě břicho nebolelo :) kde ti to budou dělat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.3.20 18:36

@aidule musela jsem si to všechno nechat projít hlavou, ale došla jsem ke stejnému závěru, takže to vše prostě musí dobře dopadnout :dance:
@Kacule8 aha, o té kamerce jsem nevěděla…no každopádně mi doporučují Znojmo a pana doktora Chvátala. Je možné, že tam budu mít možná i srůsty po slepáku, tak se to aspoň všechno zkontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
2.3.20 18:38

@Kacule8 juj budu držet palce ať to vše dobře dopadne, já sem dnes 4den po ket tak mám ještě čas s testováním, jen mě bolí prsa a na tváři se mě udělali pupínky jako před ms tak snad to sou jen hormony a nepřipravuje se menzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
2.3.20 18:52

@Ejminka11 děkuji :srdce: neboj hele, březen je dobrý měsíc :) a kdy budeš testovat? Respektive do kdy si myslíš, že to vydržíš? ;) hlavně dávej na sebe pozor, stále se necháš obskakovat? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
2.3.20 18:53

@Kacule8
Budu držet vše co jde… Bude to taaaam :srdce: :andel: :srdce: :andel:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
2.3.20 18:53

@Vevo92 tak super, pokud je to. dobry doktor,.Tak se nemáš čeho bát a hlavně mít pozitivní myšlení, ono to :kytka: práci jenom musí někdy vyjít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
2.3.20 19:05

@aidule děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
2.3.20 20:30

@Kacule8 no chtěla bych zkusit 8den po ket ale to určitě nevydržím a zkusím 6den po ket :lol: zatím pořád ležím a nic nedělám :D ale už mě to nebaví ale za tu dobrou zprávu to vydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.