Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vevo92 @lename
Jo je to fajn kdyz v tom clovek neni sam
taky vsm budu drzet moc palce ![]()
Jinak u nas tedy uz bylo mimodelozni tehotenstvi. Takze jsme relativne plodni, akorat ty cesty jsou na prd. Ted uz tedy jen jeden vejcovod- nepruchozi. Proto ivf ![]()
Proto taky doufam v to, ze ivf se nam snad zadari hned na prvni pokus ![]()
@Anonymní píše:
Holky, dělali vám někomu ERA testy v Repromedě a pomohlo / nepomohlo to? Vzhledem k nízké sliznici i přes stimulaci estrogeny mi ji od začátku doporučují, ale nejsem si jistá jestli zkusit druhý KET, nebo spíše ty testy… prý by měla být spojitost mezi nízkou sliznicí a posunutým implantačním oknem
Ahoj. Já jsem si po dvou neuspěšných transferech embrií po PGT-A nechala udělat testy EndomeTRIO, ERA zjistila posunuté implantační okno a třetí transfer se povedl. Teď jsem na konci 12 tt. Odběr sliznice na testy není nic příjemného, ale dá se to vydržet. Když jsem hledala recenze na internetu, tak jsem z toho nebyla moc chytrá, nikde se toho moc nepíše a když jo, tak akorát, jak je to k ničemu atd., ale nakonec jsem se pro testy rozhodla a vyplatilo se! ![]()
@lename
A kdy tedy vlastne zacinas se stimulaci? Pokud mas potvrzeno i pcos tak mas asi i vice leku atd co? Me tam napsal nejaky zaklad ale pry toho nebude nejspis ani tolik potreba
ted mi bral jeste nejake odbery, stery a pak uz si asi taky pujdu pro ampulky ![]()
@Anonymní píše:
Holky, dělali vám někomu ERA testy v Repromedě a pomohlo / nepomohlo to? Vzhledem k nízké sliznici i přes stimulaci estrogeny mi ji od začátku doporučují, ale nejsem si jistá jestli zkusit druhý KET, nebo spíše ty testy… prý by měla být spojitost mezi nízkou sliznicí a posunutým implantačním oknem
Ahoj, já se pro ERA vyšetření rozhodla po dvou neúspěšných KET (měli jsme PGD a stejně nic). Dělali mi ji dvakrát poprvé se zjistilo, že implantační okno je posunuté na později a podruhé se potvrdilo, že se má zavádět až šestý den… Ani to a další testy na hematologii a imunologii mě ale nespasilo a další čtyři KET byly stejně bez úspěchu.
@Markeet1 2DC - menstruace by měla dorazit v pondělí. Gonal a pak ještě něco na zpomalení zrání myslím. Aby to nebylo moc rychlé.. Ale řekli mi, že i když mám PCOS, tak se budeme modlit za každé vajíčko
Je to ověřené z Pandy i z ultrazvuku (když jsem si pak četla příznaky, tak by to odpovídalo všechno). Ještě mám pít Nosifol, že se mi špatně vstřebává listovka a měla bych ji mít v aktivní formě + je to fajn na to PCOS. Jsem zvědavá, jak to bude probíhat všechno ![]()
@lename
Ahaa ale tak hlavne, ze ta sance tady je
musime verit ze to vyjde
tak to tady budu urcite nakukovat jak to s tebou vypada
ja uz chci takyy stimulovat a taak
na jednu stranu se toho bojim ale i se tesim protoze verim v dobry vysledek ![]()
@Markeet1 přesně jak říkáš
dám vědět až se to rozjede. Jen si musím říct, že chci jiného doktora (měli jsme pana Matěnu - ten byl zlatej, a pak paní Krajčovičovou - s tou jsme si lidsky asi trošku nesedli
nemyslím si, že je špatná, jen byla na nás dost.. hustá nebo jak to říct
).
@lename
Ja ti rozumim
. Ja mam takoveho,,husteho” a taky dost uprimneho pana doktora
taky je to s nim nekdy tezke, clovek ho musi lip poznat aby ho pochopil i ten jeho humor
ale vim ze je to fakt PAN doktor a lepsiho bych nenasla takze jsem za nej vdecna ![]()
Tak urcite nas tady pak informuj, taky budu ![]()
Ahojky holky připravuji se na 2ket mám řízený cyklus. Lepím si 4 náplastě estrahexalu a zavadim utrogestan 2-2-2. Ket mám naplánovaný na 27.2. chci se zeptat že sem nedostala ovitrelle měl někdo takto ket bez ovitrelle?
@Ejminka11 ahoj, já mám takhle 2. KET za sebou, lepila jsem 4 náplasti a pak 5 dní před utrogestan ![]()
@Ejminka11 Ahoj, pokial viem, tak Ovitrelle sa dava na uvolnenie vajicka z folikulu, pokial lepis estrahexal od 1.dc tak ovulacia je zablokovana a tym padom ziaden folikul neni. Tiez som to tak mala. Mozem sa iba spytat aky bol dovod na riadeny cyklus? Nerastla dostatocna sliznica?
@Nikicita nízká sliznice tak proto řízený jinak to nešlo. Jo jo od 1.DC lepím tak to bude tím já si to myslela jen sem se chtěla ujistit
@Kacule8 taky to tak mám doufám že tenhle ket bude pozitivni
@Ejminka11 to já doufám tady, v úterý jsme tam byly, tak uvidíme, jak to dopadne. Držím ti palce ať máš dvě čárky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.