1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
2.3.20 20:40

@Ejminka11 tak tomu úplně rozumím. Já myslela že to vydržím, jako u prvního pokusu ale jak jsem. tentokrat byla doma tak to nešlo. Dneska jsem šla po 14 dnech do práce a docela jsem si to užila. Jen si říkám, jestli to špinění není z toho, jako že bych měla spíše ležet a na práci radši zapomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
2.3.20 22:14

@Vevo92 ahoooj :kytka: to mě mrzí :( budu držet palce, ať vse BRZY dobře dopadne. :srdce: Budeš mít po operaci větší šanci na úspěch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
3.3.20 16:39

@Kacule8 ahoj tak co vše v pořádku? Doufám že ano. Mě dnes přestali bolet prsa tak nevím co to značí a strašně mě pichlo v podbřišku tak snad to bude v pořádku. Už bych chtěla testovat ale bojím se že zítra budu 6den po ket a bude ještě brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
3.3.20 17:05

@Ejminka11 ahojky, dneska jsem si dělala test a slabá čárka byla, tak jsem si zajela koupit ještě ten digitální a byl pozitivní 1-2 takže nějaký 4 týden, což by sedělo :) tak uvidíme co nám zítra ukáže krev :)

Jinak to špinění dneska bylo fakt jenom malinko spíš žádné. A teda od pondělí to nebyla krev ale takové spíš do hněda, tak to přisuzuji k nejakem zahnizďování :)

Neboj, určitě to nic neznamená, příznaky nemusíš mít furt. Já třeba neměla celých 12 dní nic, až od pondělí mě pobolivala prsa :)

Zkus test, pro svůj klid třeba tam duch bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.3.20 19:10

@lename děkuji ;) mělo by to tak být a hlavně se zkontroluje celá ta pánev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.3.20 19:10

@Kacule8 tak to velká gratulace :potlesk:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
3.3.20 19:14

@Vevo92 no ještě uvidíme co ta krev :oops: ty čárky byly takové malé :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
4.3.20 08:19

@Kacule8 držím palce, pak dej vědět jak ta krev dopadla. Já dnes dělala test sem 6den po ket a negativní tak snad je brzo a čárka se ještě ukáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.3.20 11:06

@Ejminka11hlavne se nenech tím vystresovat… ona se ukáže neboj :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
4.3.20 11:32

@Kacule8 děkuji a ty si na tom jak? Doufám že je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.3.20 14:00

@Ejminka11 ahojky, tak HCG je jen 62 jednotek, což znamená že se to může ještě zlepšit, nebo potrat, a nebo mimoděložní, v pátek jdu znovu na krev a uvidíme. Ale teda jsem z toho celá divoká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
4.3.20 14:06

@Kacule8 tak snad to bude všechno dobré, budu držet palce :hug: uvidíš bude vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.3.20 14:27

@Ejminka11 hele uvidíme, ale nějak si to nemaluju. Spíš radši aby to odešlo než to mimoděložní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.3.20 18:48

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.3.20 12:09

Tak já jsem dnes 15. den od ketu. Na utz dutinka, hodnota hcg krásná (prý klidně na dvě miminka). Za dva týdny utz na potvrzení :srdce: Jen mám progesteron na spodní hranici, tak mi navýšili utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.