Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ejminka11 tak tomu úplně rozumím. Já myslela že to vydržím, jako u prvního pokusu ale jak jsem. tentokrat byla doma tak to nešlo. Dneska jsem šla po 14 dnech do práce a docela jsem si to užila. Jen si říkám, jestli to špinění není z toho, jako že bych měla spíše ležet a na práci radši zapomenout.
@Vevo92 ahoooj
to mě mrzí
budu držet palce, ať vse BRZY dobře dopadne.
Budeš mít po operaci větší šanci na úspěch?
@Kacule8 ahoj tak co vše v pořádku? Doufám že ano. Mě dnes přestali bolet prsa tak nevím co to značí a strašně mě pichlo v podbřišku tak snad to bude v pořádku. Už bych chtěla testovat ale bojím se že zítra budu 6den po ket a bude ještě brzo
@Ejminka11 ahojky, dneska jsem si dělala test a slabá čárka byla, tak jsem si zajela koupit ještě ten digitální a byl pozitivní 1-2 takže nějaký 4 týden, což by sedělo
tak uvidíme co nám zítra ukáže krev ![]()
Jinak to špinění dneska bylo fakt jenom malinko spíš žádné. A teda od pondělí to nebyla krev ale takové spíš do hněda, tak to přisuzuji k nejakem zahnizďování ![]()
Neboj, určitě to nic neznamená, příznaky nemusíš mít furt. Já třeba neměla celých 12 dní nic, až od pondělí mě pobolivala prsa ![]()
Zkus test, pro svůj klid třeba tam duch bude ![]()
@lename děkuji
mělo by to tak být a hlavně se zkontroluje celá ta pánev.
@Vevo92 no ještě uvidíme co ta krev
ty čárky byly takové malé ![]()
@Kacule8 držím palce, pak dej vědět jak ta krev dopadla. Já dnes dělala test sem 6den po ket a negativní tak snad je brzo a čárka se ještě ukáže
@Ejminka11hlavne se nenech tím vystresovat… ona se ukáže neboj ![]()
@Kacule8 děkuji a ty si na tom jak? Doufám že je vše v pořádku
@Ejminka11 ahojky, tak HCG je jen 62 jednotek, což znamená že se to může ještě zlepšit, nebo potrat, a nebo mimoděložní, v pátek jdu znovu na krev a uvidíme. Ale teda jsem z toho celá divoká ![]()
@Kacule8 tak snad to bude všechno dobré, budu držet palce
uvidíš bude vše v pořádku ![]()
@Ejminka11 hele uvidíme, ale nějak si to nemaluju. Spíš radši aby to odešlo než to mimoděložní ![]()
Tak já jsem dnes 15. den od ketu. Na utz dutinka, hodnota hcg krásná (prý klidně na dvě miminka). Za dva týdny utz na potvrzení
Jen mám progesteron na spodní hranici, tak mi navýšili utrogestan.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.