1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
19.3.20 20:25

@Kacule8
Tak zítra budu držet palce…a kdyby to nevyšlo, tělo nejlépe ví, proč, ikdyž lava to občas nechce pochopit…Určitě se zadaří, jen to je někdy boj s časem a nervama :srdce: :kytka: :mavam:!!!
Držte se, myslím na vás :andel: :srdce:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
20.3.20 09:03

@aidule Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
20.3.20 15:14

Ahoj holky, jdu si pro radu.. Už máme v nachystaných zatím 7 embryí :) mám PCOS - potvrzen i z krve, jsem 2. den po punkci a je mi dobře, podbřišek trošku pobolívá, ale funguju normálně - jen víc odpočívám, trošku se zadýchávám.. Myslíte, že se rozjíždí OHSS - chápu, že nejste lékaři, ale jestli nemá některá zkušenost. Nikde jsem se nedočetla, zda je to třeba vidět na ultrazvuku. V pondělí máme naplánovaný transfer, který samozřejmě nemusí proběhnout. Vyděsilo mě, když jsem si o OHSS četla a nerada bych ohrozila sebe popř. prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
20.3.20 15:14

@missy-m moc gratuluju! To je krásný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
20.3.20 19:03

@lename Nemyslím si. Zažila jsem OHSS dvakrát a opravdu se to nedá přehlédnout- silné bolesti, nevolnost a zvracení, zvětšující se obvod břicha, hromadění tekutiny, výrazně zvětšené vaječníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.3.20 08:10

@Ewangelle uf, děkuju.. Docela jsi mě uklidnila :hug: doufala jsem v to.. V téhle situaci by se mi nechtělo „vědomě“ zatěžovat zdravotníky.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.3.20 11:23

@missy-m Moc gratuluji :potlesk: to je super zpráva :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.3.20 17:41

@Vevo92 Děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.3.20 06:57

@Racochejlek87 ahojkyy, konec tehu byl narocny tak jsem na emimino ani moc nechodila:D 11.12. se nam narodila Larisa:) porod sice bolest jak blazen ale zato rychlovka, od prasknuto vody 2 hodky a byla venku:) co ty jak se darii? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.3.20 06:59

@missy-m jee gratuluji ja presne pred rokem cekala na startovaci ms abych mohla na transfer a ted mi tu spinka skoro 4 mesicni holcicka :srdce: uplne si pamatuju jakoby to bylo vcera jak jsem se citila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.3.20 07:09

@aidule ahojky, bojujeme ale jsem nejstastnejsi ze ji mame, kdyz si vzpomenu, jaky to byl stres v repromede a nechteli nam ji zavest bez vysetreni a museli jsme podepisovat ze to jw na nas jestli potratim nebo bude postizena…ufff…mame uplne zdravou holčičku Larisku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
26.3.20 08:12

@Adelastra Úžasná zpráva!!! Moc děkuji a hlavně posílám mega gratulaci s přáním pevného zdraví, lásky, trpělivosti a maximální rodinné pohody❣️️❣️️❣️️
O těžkém porodu s 1.dcerkou bych mohla napsat příručku :D… Nakonec to horší a bolestné zapadne v mysli někam hoooodne dozadu a zůstane to nejúžasnější a nejpodstatnější - zdravé, spokojené a dobře se vyvíjející miminko :srdce: ;) :srdce:!!!… Letos v lednu už oslavila 15.narozeniny, tak i tom něco vím :kytka: :andel: :lol:!!!
Uzivejte si společných chvilek, hrozně rychle ten čas letí :mavam: :kytka:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.3.20 09:08

@aidule moc dekujeme:) no uz ted vidim jak to.leti 4 mesice a prijde mi to.jak vcera to je hroznyyy…a ta bolest z porodu uzje fakt nekde hodne hluboko v hlave, radsi :D je to spravne zarizeny 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.20 18:17

Ahoj holky :mavam: prosím o radu. Jsem 11. den po KET - 5ti denní blastocysta. 9. den špinění ani ne na kalhotkách, jen na toaletní papíře takový „vlásky“ jakoby sliznice dnes takový zabarvený výtok opět jen na papíře. Omlouvám se za popis. Myslíte, že by to mohlo být uhnízdění nebo by se mohla rozjet mrcha? Utroš 1-1-1. Dnes ráno test negativní nevydržela jsem. :roll: omlouvám se za anonyn

• Citovat
  • Upravit
574
2.4.20 19:44

Teoreticky může, ale z kolektivní zkušenosti většinou když je test 11.den negativní, většinou to nevýjde, ale třeba budeš výjimka :palec: Zkus test za dva dny, třeba tam už něco bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.