Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ejminka11 ach jo, je mi to moc líto
půjdete hned na dalsi pokus?
@Markeet1 krásná práce
už to bude ráz na ráz ![]()
My byli jsme začátkem března pro zbytek výsledků z genetiky a vše ok, 6.den na injekcích - dnes kontrola a prý solidní úroda
10 pěkných folikulů a asi 8 menších, tak přidáme od zítra Cetrotide a asi příští středu odběr
jsem zvědavá kolik jich bude použitelných ![]()
@lename
Jee tak to vypada dobre
budu drzet palecky at mate hodne kvalitnich vajicek
No ja uz se nemuzu dockat az do sebe pichnu prvni injekci
chci se jen zeptat, jak jste to resili s pojistovnou? Museli jste jim neco dokladat? A jak dlouho trva vyrizeni Schvaleni pojistovny cca? ![]()
@Kacule8 jj půjdem a chci vyzkoušet to embryoglue tak snad to vyjde a co ty?
@Ejminka11 my půjdeme. taky, vychází nám. to v půli dubna snad. Ted si nechávám jeden cyklus bez léků. Neboj už mám to.musi klapnout ![]()
@Markeet1 dostali jsme asi 3 papíry v Repromedě - anestezii, pojišťovnu a ještě něco - to podepisoval i manžel.. Buď si to můžeš vzít domů, přečíst vyplnit a podepsat na recepci (ať nemusíte řešit na poště ověření podpisu) a nebo přímo na místě. V tom pro pojišťovnu byly iniciály, odkdy začíná léčba atd. a ten jenom odevzdáš a už si to vyřídí Repromeda. Aspoň teda u nás to tak bylo
Pojišťovna něco přispěla, ale tím, že nemáme víceméně žádný problém a jsme mladí nám proplatí asi 1/3
Nechte si udělat i předběžnou kalkulaci (na nás se dívala doktorka jak na socky, ale chtěla jsem mít představu a jestli to dáme - někdo říkal 30 a někdo 120), na recepci naznačili, že to standardně nedělají automaticky a že pak je pár trošku zaskočen při placení - což se nedivím ![]()
@Markeet1 jo a schválení nevím, prý do měsíce
jsme to tam vezli v půlce února tuším a od začátku března jsme v programu, tak je to asi rychlejší. Nikdo nic neříkal, tak snad vše ok ![]()
@Kacule8 taky si nechám jeden cyklus a v dubnu začneme novou přípravu budeme si navzájem držet pěsti ![]()
@lename
Supr dekuji moc za info
kalkulaci uz mame, spocital nam to na 43tis. Mame tam i to icsi a prodlouzenou kultivaci. Ale rikal ze mozna budem platit min, ze to napalil s nadsazkou
tak to asi zajedu hned jak bude ta genetika pro ty papiry at uz to pojistovne muzu poslat ![]()
@Markeet1 nám tam teda šupli PICSI, i když spermio je na 1*
Ale jsem ráda, jistota je jistota ![]()
To víš, že jo! Není čas ztrácet čas
![]()
@Kacule8 ahoj tak nakonec sme v repromede nebyli a jen to řešili po telefonu, volali mě ať nejezdime kvůli tomu koronaviru. S partnerem sme se domluvili že hned teď po ms půjdem na další pokus a kdyby nevyšel tak si dáme pár měsíců pauzu a zkusíme to v létě. Jinak sem se ptala na to embryoglue a repromeda ho nenabízí, že sním nemají dobré zkušenosti.
@Ejminka11 ahojky, tak snad se podaří. A oni stále jedou? Nebudou to odkládat?
Tak já dnes byla propuštěna z Repromedy. Miminko je v pořádku, srdíčko bušilo jako zvon, i je prďolka trošku napřed…a budeme mít páreček. K synovi přibude holčička ![]()
@missy-m
Jeee, to je krása, moc gratuluji
!!! Jen ať je i nadále vše v pořádku
!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.