1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
25.2.20 15:48

@Kacule8 @aidule
Děkuji za uklidnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
27.2.20 13:11

@Markeet1 ty brďo, tak člověk čeká na menzes jak na Ježíška a nic :nevim: včera test negativní (nebudu kecat, trošku jsem doufala, když nepřišla :lol: ). Si potvora dává načas :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.2.20 14:23

@lename Třeba to dopadne ještě dobře ;) naděje umírá poslední :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
27.2.20 16:23

@Vevo92 no to by byl gól :lol: bříško povolívá, furt kontroluju, kdy už a nic. Ale takových cyklů už byl mrak, tak od toho nic moc neočekávám. Radši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
27.2.20 17:59

@lename
Kazda z nas vzdycky trosicku doufa, i kdyz vi, jak to bohuzel vetsinou dopadne. ALE ta nadeje ta tady je tak budu drzet palce aby ms uz neprisla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
27.2.20 21:55

@Markeet1 jste hodný holky, děkuju :) ale ani nevím, jestli byla nebo nebyla ovulace.. Pokud byla, vůbec netuším kdy :lol: spíš si myslím, že je to nervama a těšením posunutý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
28.2.20 13:08

@Kacule8 ahoj kdy budeš testovat a kolikátý si den po KET? Já dnes první vůbec to neutíká už bych to chtěla mít za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.2.20 14:19
@Ejminka11 píše:
@Kacule8 ahoj kdy budeš testovat a kolikátý si den po KET? Já dnes první vůbec to neutíká už bych to chtěla mít za sebou.

Ahojky, jsem 10. Den a čárka tam slabá je, tak uvidíme. Dělala jsem si test ve středu. Další budu dělat v úterý, nechci se stresovat, zda sílí nebo tak ;)
Jo mě se to taky hrozně vleklo, a hlavně pak zhruba pátý den taková negativní nálada..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
28.2.20 14:39

@Kacule8 super moc gratuluji budu držet palce ať sílí. ket byl druhý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.2.20 14:41

@Ejminka11 děkuji moc.
Ano, v Repromedě 1. IVF a druhý KET. Jinak 4 roky snažení, bohužel dva roky v jiném centru. Co ty?
Jsi doma a nebo chodíš do práce? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
28.2.20 16:22

@Kacule8 chodím do práce teď mám akorát týden dovolenou…tak odpočívám a nechávám se obskakovat. Mi máte 3IVF a druhý ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.2.20 16:26

@Ejminka11 to je dobře, já teď zkusila být 14 dní doma a to obskakovani bylo fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
1.3.20 12:46

Ahoj holky, zbyla mi doma dvě a půl balení Femibion 1 (76 tablet).
Pokud by měl někdo zájem nechám za 350,– včetně pošty (v lékárně stojí jedno balení 300,–). Zájemci prosím do zpráv :) Já už ho nevyužiji :andel:

PRODÁNO :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
2.3.20 16:58

@Kacule8 ahojky jak se daří? Dnes seš 13den po ket že jo? Jak to vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.3.20 17:06

Ahoj holky :mavam: tak to vypadá, že se má stimulace zatím posouvá na dobu neurčitou :roll: po konzultaci, která proběhla minulý týden v Repromedě, jsem se rozhodla, že nejdříve vyřeším endometriózu, kterou mi diagnostikovali. Takže by to znamenalo, že bych nejdříve podstoupila operaci. Ve středu jdu ke své doktorce, tak ještě uvidím, co mi řekne ona. Každopádně vám všem držím palce, a ať jde všechno podle vašich představ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.