Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Beeruskka81 to ano hlavne aby tam bylo ale doufam ze aspon jedno ano
@frbul
Velká gratulace k těhotenství!!! Opatrujte malé repromeďátko a samozřejmě i sebe😊 😇 💞!!!
@aidule skvele,diky za optani, akorat sem na oslave a opet zeru a zeru😂 😂 😂 a co ty? Jak se mas?
@Beeruskka81
Pro změnu máme oslavu u nás doma, starší dcera slaví 15.narozeniny…a žereme, žereme, žereme…
![]()
@Beeruskka81… Ano, naštěstí je vše o. k…holky zdravé, pomalu uzavírají pololetní známky, bez problémů to zvladaji… Mam radost… O polovinu min starostí
![]()
No devcatka, jak se mame? Ja dnes byla na druhem screeningu. Vse je v poradku. Inac mne boli podbrisek. Hlavne kdyz ho prohmatavam a jak mi po nem prejizdela dr, tak to bolelo hodne. Ma to tak nektera z vas? Dr rikala ze by to nemelo bolet. Napadlo mne ci treba nemam neco s mocakem, zanet nebo neco, ale pri curani nemam problem. Na poradnu jdu az 29,tak tam nechci otravovat drive. Snad je to jen zvetsovani delohy. Mivam to ikdyz sedim a pak vstanu. Hooodne neprijemne, jakoby i krece ![]()
Ahoj holky, Chtěla bych se k Vám přidat
Dneska 14 dní po KET a test sněhobílí, zítra krev a UTZ, což si myslím, že bude jenom formalita. Doufám, že další KET už vyjde, snad bude hned v dalším cyklu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.