1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
12.12.19 14:34

@Markeet1
Kvalita není zadarmo, to tak prostě je :D… Ono záleží i na dávkách hormonalnich injekcí… Já musela mít maximum, to taky zvedlo cenu… Ale nelituju… Byla jsem zde moooc spokojená s komplexním přístupem i péči :potlesk: :srdce: :andel:!!!
Ať se zadaří i Vám a dočkáte se diky Repromedě toho nejcennějšího dárečku :srdce: :andel: :srdce: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
12.12.19 15:18

@Beeruskka81 hele riziko 1:169 je skoro nic. Kamarádka měla 1:50 a miminko je zdravé. A ona ti rovnou řekla i výsledky krve jooo? To je divné. Kamarádka musela na odběry a to trvalo docela dlouho než se potvrdilo, že je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
12.12.19 15:20

@Nikki1992 ja sla na krev 2.12 a dalsi den uz byly vysledky. Hodili to pak do pociku a vyslo jim toto. No tak ja predpokladam ze moje dite nebude nejak retardovane, to by mne uz vazne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
12.12.19 15:29

@Beeruskka81 to je hrozné jak ti doktoři dokážou vyplašit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.12.19 22:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
14.12.19 07:58

@kelynka vedci v Dansku :roll: nwm no. Treba tam maji jinou zamrazovaci metodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.19 08:47

Ahoj, prosim je tu nekdo, kdo ma zkusenost s darovanym embryem v Repromede? Dekuji. :hug:

• Citovat
  • Upravit
154
15.12.19 13:54

Ahojky, taky se přidávám ke skupině, byli jsme v repromede poprvé v listopadu a čekáme na genetiku, tak jsem zvědavá, zda nám něco zjistí, vysledky by měly být před Vánocemi…ale to už nás asi do konce roku nikdo kontaktovat nebude…uvidíme. Jinak nás objednali hned po zavolání, byla to rychlovka.Je tu někdo, kdo taky ceka na výsledky? Říkali nam cca 6 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.12.19 19:49

@karmik provozni doba pres svatky v Brne

https://www.repromeda.cz/…v-repromede/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
18.12.19 21:46

@karmik
Zdravím! Těch 5-6 týdnů je standartní čekací doba, měli jsme to stejně :D.
Během svátků nebo spíše mezi nimi v centru normálně fungují, ale zkontaktují vás až budou mít komplet genetiku.
Přeji pohodové svátky a v novém roce splnění toho nejtajnějšího a nejkrásnějšího snu v podobě narození zdravého miminka :srdce: :andel: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
18.12.19 21:51
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim je tu nekdo, kdo ma zkusenost s darovanym embryem v Repromede? Dekuji. :hug:

Zdravím!…Moje kamarádka…Byla po onkologické léčbě neplodná, její manžel v pořádku…Tak jeho spermiemi nechali oplodnit dárcovské vajíčko a mají dvojčata-2 krásné zdravé kluky!!! Kdybych nevěděla, že ona není jejich genetická matka, nikdy by mě to při pohledu na ně nenapadlo. Jsou totiž oba neskutečně podobní svým rodičům :D :potlesk: :andel: :andel:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
19.12.19 08:26

@Beeruskka81
Dekujiiii, v Ostravské zavřeno celé svátky, tak to se určitě ozvou až po Novém roce.. tak to budeme mít klidné Vánoce :) tak tím pádem pohodové Vánoce děvčata a v Novém roce, ať se splní Vaše sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
21.12.19 17:15
@karmik píše:
Ahojky, taky se přidávám ke skupině, byli jsme v repromede poprvé v listopadu a čekáme na genetiku, tak jsem zvědavá, zda nám něco zjistí, vysledky by měly být před Vánocemi…ale to už nás asi do konce roku nikdo kontaktovat nebude…uvidíme. Jinak nás objednali hned po zavolání, byla to rychlovka.Je tu někdo, kdo taky ceka na výsledky? Říkali nam cca 6 týdnů.

My jsme byli taky v listopadu a výsledky jsme se dozvěděli v tomto týdnu. Bohužel ještě potřebovali dovyšetřit kvůli možnosti rakoviny, takže čekáme dál :( Výsledky nic moc, ale v zásadě nám řekli, že přes umělé by nic nemělo bránit tomu, aby to vyšlo, tak snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
23.12.19 19:52

@PiperW Ooojejky,to je mi líto, budete čekat dalších 6 týdnů nebo kratší dobu??? A ivf leden? Asi jsme šli pozdejii…tak snad se po Novém roce ozvou. Budu držet palečky, aby byly výsledky dobréee a další Vánoce už snad s miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.12.19 15:19

@Nikicita Ano, my máme zkušenosti s 60% mozaikou a máme teď zdravého 5měsíčního chlapečka. :srdce: Transfery 2zdravych embryí nevyšly, tak jsme zkusili mozaiku a nelitujeme. Jestli potřebuješ nějaké info, tak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.