1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.11.19 16:25

@Adelastra ahoj tak co jak se dari??za chvili se ti blizi porod mydlim na tebe at je vse v poradku!!:-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
25.11.19 22:04

Tak jak se mate devcata, co noveho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.19 08:45

@Beeruskka81 ahoj no ja jdu zetra k sestre jen na krev 2.12.jdu na velky ultrazvuk…sama bez partnera tak snad bude vse ok..jinak papam a uz jsem. prinrala 5kg tak se snazim k jidlu vic zeleniny…
A ty se mas jak? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
26.11.19 10:19

@Kveetko Někde se stala chyba a nemůžu ti odeslat sz. Píše mi to, že mě uživatel blokuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
26.11.19 13:12

@Racochejlek87 ja teda nepribrala nastesti nic :D no tez jdu na krev, to bude pred screeningove vysetreni. Jinak se mi zvetsily jizvy po laparce, tak sem happy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
27.11.19 07:31

Takže dnes 9.den po ketu a nic. To už vždycky bylo jasno, i když třeba jen pidi duch. V úterý na krev a budu se ptát, co mi ještě můžou nabídnout kromě toho era testu, neb na něj fakt nemáme a nevím no, ale zase tak všespásný, jak tvrdí, mi nepřijde. Tohle byl 4. transfer geneticky vyšetřeného embrya a nic. Pokud nic nenabídnou, chtě nechtě budu hledat jinou kliniku a nechám si ty 4 embrya převézt. Byla jsem vždycky v Repromedě spokojená. Máme díky nim syna a za to jim budu vždy vděčná. Ale poslední dobou se tam přestávám cítit komfortně a pytlík makronek po transferu to bohužel nezachrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.11.19 14:00

@missy-m ja bych jeste pockala. Mne se taky ukazala druha carka az hooodne pozde. Ono to trva, nez se to rozmrazene embryo vzpamatuje. Uhnizdit se mohlo pozdeji. Jinak na krev si zajdi klidne sama uz v patek a uvidis. Ja sla a pak sem videla jak hcg roste. Neves hlavu :hug: a makronky sem nedostala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
27.11.19 17:11

@Beeruskka81 Jako ještě úplně nepropadám panice. Ta naděje je tam prostě do poslední chvíle. Ale z těch 8 transferů, co mám za sebou, už bylo 9. den vždycky rozhodnuto. No co, teď už tomu člověk nijak nepomůže. Můžu se jen vztekat, brečet a pak se nadechnout a jít dál. Jen teda nevím, jestli to bude v Repromedě nebo ne. A makronky jsme dostali poprvé. Loni nám po transferu před Vánoci dali zrnkovou kávu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.11.19 17:17

@missy-m ja nedostala nic🤣 🤣 🤣 Dockej casu, hod se do pohody, pozitivni mysl, pohlad brisko, dej si decku cerveneho a odpocivej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
27.11.19 17:28

@Beeruskka81 To je divný, že vám nic nedali :think: :lol: Jak přiběhnu domů, hodím nohy hore a pustím si něco fajn v telce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
27.11.19 19:51

Drzim pesti at se druha jeste ukaze :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
28.11.19 06:55

@missy-m Moc ti držím palce :srdce: ať se tam dušík ukáže. Buď silná. Vím, že po 8mi transferech musíš být úplně vyřízená, ale neboj toho malýho mrňouska se dočkáš :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
28.11.19 16:56

@missy-m no tak hlavne ze nam dali Viki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zkousela si jeste testik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
28.11.19 17:02

@Beeruskka81 No tak to každopádně :mrgreen: Zkoušela a prd. Takže jeden pokus v háji. No jsem zvědavá, co tam s nima v úterý vyhádám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
28.11.19 17:09

@missy-m jeste je cas. Zajdi si na krev zitra jako samoplatce :palec: z krve je vse nejjasnejsi. A termin ms mas kdy? Spinis nebo krvacis? Beres utros?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.