Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Beeruskka81 Já na krev prdím. Musím s malým do školky, do práce, nemám na to prostor a stejně…teď už s tím nic nenadělám. Desátý den už jsem měla vždy jasno. I když to vyšlo, i když to nevyšlo. Já bez léků ms nemám, takže u sebe na termín ms nehraju. A utroš beru, takže ten mi drží ms. A špinila jsem vždy jen, když to vyšlo. Teď nic.
Ahojky
je tady nekdo, koho teprve cekaji vysetreni nebo bude zacinat se stimulaci na prvni ivf?
A take bych se chtela zeptat, zda se nekomu povedlo ivf v Repromede na prvni pokus? Co vsude procitam diskuze, tak je malo takovych
u nas je vse vporadku,,,jen” mam jeden zbyly vejcovod nepruchodny. Dr mi rekl, ze by se mohlo povest na poprve
Tak me zajimaji vase zkusenosti, dekuji ![]()
@Markeet1 Nam se povedlo v Repromede na poprve ted v zari, zadny zdravotni problem nezjisten
@Markeet1 Ahoj, my jdeme na první konzultaci hned po Novém roce, tak jsem zvědavá, co nám řeknou ![]()
@Veroinka
Tak to je super, dekuji za takovou pozitivni zpravu ![]()
@Vevo92
Ahaa takze taky na zacatku co
tak snad vam brzy prijdou na to, kde je problem a pomuzou ![]()
Ja budu vedena porad u meho dr, jen na vysetreni genetiky a spermio pojedem do caru, a pak samozrejme na odber vajicek a embryotransfer. Jinak stimulace, utz a vse kolem U sveho gyn takze za to jsem rada ![]()
Ahoj holky me se povedlo otehotnet na 2pokus az kdyz jsem se zeptala dr zobace zda tam nemam polyp a on ze tam neco vidi sle ze to but nic nemusi a tak za 3000kc jdem podstoupila hysteskopii polyp tam byl 5mm ze zsdni strany delohy a ted 2pokus se me povedl jsem ve13tydnu v pondeli jdu na skrening hystereskopie se dela zenskym co potratili je to kamera ktra se zavede do pochvy…
Ted mam prujem vypila jsem jablecny cus a nejak me asi nesedl akorat mam prujem doted dr mi nspsal enterol na prujem snad zabere a mam vysoky krevni tlak140…tak beru dopegyt to jsou vyzkouseny prasky na tlak pry rikal doktor co neuskodi mimcu…vsem drzim pesticky!!! ![]()
@Markeet1 ano,nam se povedlo na poprve s jednim jedinym zdravym embryjkem
Dnes jsem byla poprve na poradne, dostala jsem tehu prukazku, nejaky balicek vzorecku a fotecku
U nas byl problem ten ze nemam ani jeden vejcovod po mimodeloznich tehu. Tak drzim palce at ti to vyjde na prvni sup ![]()
Zdravím holky, po delší odmlce podávám hlášení. Dneska jsem si byla pro průkazku a jsme 10+4tt a vše je v naprostém pořádku. Miminko krásně roste a teď si konečně uvědomuji, že už je to opravdu reálné a miminko tu s námi za 29týdnů bude. Jsme s manželem tak nesmírně šťastní, že se to ani nedá vyjádřit slovy. Už měříme 4cm od hlavičky k zadečku, ale byl pěkně schoulenej, tak doktorka říkala, že když by byl narovnaný, tak by to bylo 10-11cm. 16.12. jdeme na screening, tak doufám, že vše bude v pořádku. Všem moc držím pěstičky ![]()
@missy-m jak to vypadá s tebou? Moc ti držím palce
@Nikki1992 Ahoj, moc gratuluji, užívejte si toto krásné období a ať je hlavně až do konce vše v pořádku ![]()
Já jdu zítra na krev (test negativní) a „dohádat se“ na konzultaci. Už mě fakt nebaví plýtvat embryjka, aniž by se něco řešilo ![]()
@missy-m tak to mě mrzí, ale uvidíš zítra. Rozhodně se nedej
@Beeruskka81
Jeee to je krasna fotecka, moc gratuluji
tak to jsme na tom podobne, jeden vejcovod mi u mimodelozniho vzali, druhy nepruchodny. Jinak vse vporadku tak snad to taky klapne hned ![]()
@Nikki1992 tak ted mi rekni. Ja jsem o tyden vic a mimco ma stejne miry jako to tvoje. To je nejake divne
jinak moc drzim palecky ![]()
@Markeet1 dekuju,uz se tesim na screening
urcite ti to klapne. Musis verit ![]()
@Nikki1992 nasla jsem si tabulku miry plodu. Moje sedi. Meri se od temene ke kostrci.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.