Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte děvčata
Prosím vás o radu. Stimulují na KET náplastěmi estrahexal v pondělí 6.1. mám transfer.
Pokaždé když měním náplastě tak mě zůstávají červené fleky vypada to jako spálené
a to pokaždé nalepím na jiný místo.
Měla ste to taky tak některá?
Je to v pořádku nebo ne?
Děkuji za rady 😊
@Ejminka11 Ahojky, já jsem to takhle měla. Postupně mě to začalo strašně svědit, tak jsem to při kontrole řekla a přestali mi dávat náplasti a místo toho beru tabletky estrofemu. I teď, po pár letech, kdy jsem se zase začala chystat na ket, tak jsem už dopředu hlásila, že ne náplasti, ale tabletky. Nechtěla jsem riskovat zase šílenou kopřivku.
@missy-m
Ahojky tak to si měla hodně. Já to tak nemám a nesvedi to. jen z takou to nebudu met kam lepit. V pondělí při transferu se na to zeptám.
Já taky stimulovala estrofem ale žádná reakce sliznice nerostla tak sme dali náplastě a to pomohlo
Zdravim vas devcata v Novem roce
Jak se mate? Vse v poradku? My mely vcera poradnu, byl se mnou i pritel, tak jen stal a kukal
Viki se s nama nechtela bavit, otocila se zady
Jo a nwm jak se to stalo, ale i pres to, jak sem se cpala pres svatky, mam dve kila dole. A ze cpala je slaby vyraz.
@Ejminka11 Tak se v pondělí popřej a třeba přijdou s nějakým řešením. A mizí to třeba po pár dnech? Já naštěstí - ťuk ťuk ťuk- nemám s estrofemem problém. Sliznice vždy v poho. Tak moc držím pěsti, ať se let podaří ![]()
@missy-m změní to barvu na hnědo a zatím to tam pořád je, v pondělí se zeptám přinejhorším to vydržím… Děkuji doufám že to vyjde, ET v dubnu nevyšel a od září pořád stimulace estrofem a nic v listopadu laparo a teď to snad vyjde…musí ![]()
Ahoj, tak včera jsme absolvovali první návštěvu a konzultaci v Repromedě. Nyní čekáme na výsledky genetiky. Zároveň mi dělali ultrazvuk a potvrdili mi endometriózu na levém vaječníku
Pan doktor mi řekl, ze by to na oplodnění a těhotenství nemělo mít vliv, ale jsou prý specializovaná centra ve Znojmě a v Praze, kde se právě zabývají endometriozou, a kde ji odstraňují. Je teďka na mě, jestli se nejdřív pokusím otěhotnět a operace by byla potom, a nebo se rozhodnu pro operaci rovnou. Ale nejspíš by mi část vaječníku museli vzít, případně pokud by byly komplikace, tak i celý vaječník
má některá z vás s tímhle zkušenosti, která varianta je lepší? ![]()
@missy-m ahoj mám další otázku je možné při lepení estrahexalu a užívání utrogestanu mírně špinit? Dnes sem 2× trošičku zasipinila už sem strašně nervózní když mám zítra ket
@Ejminka11 Ty jo, tak to netuším. Já nešpinila. Tak snad to nic nebude a ket zítra proběhne v pohodě. Držím pěsti.
@missy-m taky doufám, třeba sem se jen poranila při zavádění utrogestanu pokud by to bylo možné. Jinak doufám že bude zítra vše ok. Snad se to přes noc nerozjede do MS a to sem myslela, že při užívání toho to jen tak nepřijde jen po vysazení ![]()
@Ejminka11 kdyby jsi mela mit ms, neplanuji KET prece. Ms bys mela mit 8 dni po transferu.
@Beeruskka81
Nádherná fotečka nejroztomilejší fazolky
!!!
Kila neřešte, ty ještě nabudou… Důležité je, že je Vikinka v pořádku a že i vám chutna
!
Opatrujte se obě a jen to NEJ do celého roku 2020
!!!
@aidule i tobe stastny novy rok
Ja ty kila nahore prave nechci, takze klidne muzu hubnout😂 😂 A co ty, jak se mas?
@Beeruskka81
Se vubec nedivím, že nechceš přibrat
…
U nás Vánoce super, děti spokojené, takže o. k.
Ja jsem měla i pár služeb a chodila si zacvičit, takže mam kila stejne jako pred svátky
…
Kdy máš termín porodu?
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, moc dekuji za odpoved. Akorat tedy ja jsem mela ma mysli cele darovane embryo, t. j. vajicka i spermie od darce. Moc informaci k tomu neni…