1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
28.1.20 14:40

@Kacule8 ahoj to mě mrzí, já sem před týdnem taky byla na kontrolu HCG a byla to formalita. Jeden cyklus vynechám a následující jdu na ket. Doufám že ten další vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
28.1.20 14:41

@Kacule8
Vitej mezi námi! Napoprvé to vyjde málokdy… Hlavně nic nevzdávat a pustit se do další etapy, tak to prostě u některých je ;) :srdce:… V Repromedě maji krásné výsledky v počtu narozenych nádherně roztomilých miminek, tak se nebojte a věřte… I ten váš andílek si k vám cestu najde :andel: :srdce: :andel:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.1.20 14:50
@aidule píše:
@Kacule8
Vitej mezi námi! Napoprvé to vyjde málokdy… Hlavně nic nevzdávat a pustit se do další etapy, tak to prostě u některých je ;) :srdce:… V Repromedě maji krásné výsledky v počtu narozenych nádherně roztomilých miminek, tak se nebojte a věřte… I ten váš andílek si k vám cestu najde :andel: :srdce: :andel:!!!

Ooooo děkuji moc za podporu :) no já jsem myslela, že kdy máme s partnerem genetiku v pohodě a já jsem v pohodě, embrya krásné, že nám to vyjde :) ale nevzdávám to. Jen bych nechtěla čekat, myslíš, že můžu jít hned na dalsi KET? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
28.1.20 14:54

@Kacule8
Pokud jsi v pořádku a cítíš se na to, není důvod čekat :D… Držím palce a těším se na další info, jak postupujete :mavam: :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.1.20 14:56
@aidule píše:
@Kacule8
Pokud jsi v pořádku a cítíš se na to, není důvod čekat :D… Držím palce a těším se na další info, jak postupujete :mavam: :srdce:.

Díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
28.1.20 18:47

Ahoj, tak máme dnešní navštěvu za sebou no a asi to zas nebude jen tak rychlé. Pán doktor našel na ultrazvuku polib.Tak že se čeká na další menstruaci jestli neodejde a pokud tam bude tak mě čeka hysteroskopie.Ve čtvrtek nám budou volat výsledky kolik máme zdravích embrii (na zakroku jsem byla v prosinci.)Pán doktor na konec rek peknou vetu Nekdy je to cesta dlouhá ale ten prcek tam bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
29.1.20 14:58

@Kacule8 Ahoj, já jsem tu už takový stálý inventář od roku 2017, kdy jsem šla na první IVF a první KET, taky mi tenkrát nevyšel.

Od té doby jsem si toho prošla fakt hodně (dvě ERA vyšetření, nález v hematologii, nález v imunologii, hory hormonů, žádný cyklus ani sliznice, 3 IVF a šest KET), bohužel bez úspěchu no a minulé léto po posledním nezdaru jsem rezignovala a nechala se zařadit do programu na Náhradní matku, protože máme ještě pět sněhuláčků po PGD a byla už se silami na konci…

No a aktuálně jsem v 7+1tt :dance: Nějakým zázrakem jsem otěhotněla přirozeně a užívám si momentálně celodenní nevolnosti :D

Tím ti chci jenom říct, ať nevěšíš hlavu, protože to miminko na tebe čeká, jen prostě ještě nebyl správný čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
29.1.20 15:22

@Ewangelle jeee, tak to je taky něco…

No my máme za sebou toho taky dost, ale tak snad už jsme narazili na správné centrum :)

V únoru jdu na dalsi KET tak snad se zadaří, říkám si že po tom všem už by se zadaří mohlo :) člověk po 4 letech už toho všeho má dost :)

PS myslím si že hodně toho všeho je v hlavě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
29.1.20 15:35

@Ewangelle Moc moc moc gratuluju :srdce: Ať se všechno vyvíjí tak, jak má. Je to zázrak :dance: Já právě taky začala navštěvovat Repromedu v roce 2017 (mám pocit, že jsme se i potkaly), 1.IVF v srpnu, pak 2neúspěšné transfery, změna kliniky, totálně neúspěšné 2.IVF další léto, ze zoufalství transport mozaiky z Repromedy do Reprogenesis, transfer a nakonec je z toho půlroční chlapeček, v momentě, kdy jsem tomu věřila nejméně. A jak je zlatý, dobře spinká atd. Tak si tak říkám, že ho máme za odměnu, protože už předtím jsme si vytrpěli dost. Takže určitě na každou z nás někde to miminko čeká, ale holt na ty nejhezčí a nejhodnější se musí vystát fronta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
29.1.20 19:57

@Ewangelle Panebožeeeeeeeeeeeee, jooooooooooo :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
To je ta nejúžasnější zpráva, kterou jsem si dnes mohla přečíst. V posledních dnech jsem si na tebe mockrát vzpomněla a přemýšlela, jak se vede.
Držím úplně nejvíc všechny pěsti a palce a prostě všechno, ať je všechno v pořádku až do toho šťastného shledání s tím uzlíčkem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.1.20 16:33

@missy-m @middle Děkuji moc holky :hug: :hug: :hug: Jen budu muset jít k doktorce na kontrolu už v úterý, hlavně kvůli lékům proti zvracení :poblion: protože hodně hubnu- před otěhotněním jsem měla asi 51 kg a teď v půlce osmého týdne už jenom 44,8 kg :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.2.20 21:29

Ahoj holky. Chcem sa spytat, brali ste niektora Estrofem vaginalne? Momentalne mam pred 2.ket, od 1.dc estrofem 1-1-1, dnes som bola na kontrole 11.dc, vyska sliznice 6,6mm a navysili mi to na 1-2-1 ustne a 1-0-1 vaginalne. Mate s tym niektora skusenost? Na nete som sa docitala ze estrofem vaginalne je blbost a nema ziadny ucinok… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.20 14:38

@Nikicita Ahoj, já ho brala i vaginálně. Sliznice narostla krásná.

• Citovat
  • Upravit
298
5.2.20 22:56

@Ewangelle
Zdravím a z celého srdce :srdce: upřímně gratuluji k miminku a k celodenním nevolnostem :lol: :andel: :lol:!!!… Další z řady případů a příkladů, jak psychika a osud jedou podle své linie a svých pravidel :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Opatruj sebe i miminko a těším se se na další porci optimistických zpráv :P :kytka: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.2.20 23:04

@Ewangelle Ježíš, to je hrozně málo. Já sice měla ze začátku žaludek neustále na vodě, neměla jsem chuť k jídlu, ale zvracela jsem jen dvakrát. Jedla jsem hlavně suché věci..Dala ti na to něco ta doktorka? Je ti lépe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.