1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
248
6.1.20 21:42

@aidule no vychazi to na 20.6. Strasne to leti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.1.20 21:46

@Beeruskka81
No to teda… Tak si to s Vikinkou příjemně užívejte :srdce:… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
6.1.20 21:52

@aidule ano uzivame, ale uz chci teploucko, nebavi mne se navlikat a je mi maly kabat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
7.1.20 03:01

@Beeruskka81
A to ještě nedorazila žádná pořádná zima ;) :lol:!!!… A nejspíš už ani nedorazi :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
7.1.20 13:57

@aidule tak to mi vubec nevadi, ja zimu nerada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
7.1.20 21:03

@Beeruskka81
Já jedině ladovskou a na horách :potlesk: :P!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
8.1.20 12:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
14.1.20 17:41

@Adelastra
Mamino zdravím po dlouhé době! Jak se daří? Co miminko, jste obě v pořádku :srdce: :andel: :mavam:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
16.1.20 11:42

Holky co uz mate po transferu embrii? Jak transfer probiha prosim? A jak jste to pak zvladali nez jste zjistili jestli se to podarilo? Brzo me transfer ceka nebojim se toho transferu ale spi s pak te doby co se bude cekat asi to bylo uspesne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
16.1.20 11:47

@JanickaJa
Ahoj :)
Ja byla na KET ted mezi svatky 25.12. a provadela jej MUDr. Tokareva. S ni byla prvne konzultace, pak me a manzela zavedli do transferoveho salu, tam jsme chvili cekali. Pak prisla dr. a sestra, ukazali nam na obrazovce embryo, pak pod utz zavedli katetr s embryem a bylo. Ukon asi na 2 minuty a uplne bezbolestny :)
Chtela jsem testovat az 10. den po KET, ale nevydrzela jsem to a testovala 7. den, kde uz byly docela jasne 2 carky, pak jsem testovala pro srovnani, jestli sili, 14. den (den kontroly) jsem mela testovaci carku stejne silnou jako kontrolni (mozna silnejsi) a na kontrole mi pak tehotenstvi z krve a utz potvrdili :)
V mezicase jsem na to porad myslela, ale nervozni jsem moc nebyla. Jen se trosku chranila - zadne cviceni, alkohol, leky, namahave cinnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.1.20 11:49

@JanickaJa funguj jako normalne, prochazkuj, uzivej si. Samo ze nebudes delat nic fyzickeho. Ale proste jakmile ti embryjko zavedou, pak uz to neovlivnis nicim. Je to bud a nebo. Nejlepsi je se zabavit a nemyslet na to. Hlavne prokrvovat delohu, to je dulezite. Cili zadne lezeni na gauci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
16.1.20 11:50

@frbul tak to moc gratuluji a drzim palce at vse dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
16.1.20 11:52

@Beeruskka81 dekuju je to tak jak rikas bud a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.1.20 12:00

@JanickaJa ono se to opravdu neda ovlivnit. Zalezi ci je embryjko zdrave. Pak uz je to na prirode. Dokonce jsme mohli odletet na dovolenou k mori hned po transferu. A mne delal transfer Zobač. Pry je na parkovani nejlepsi :mrgreen: Bolelo mne to v prubehu i po a bricho jako na ms mne bolelo celou dobu. A ted mam probihajici 18tt. Predesle dva transfery nic. Ms prisla jak mela. Ale to bylo na jine klinice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
16.1.20 12:10

@Beeruskka81 tak snad je budeme mit zdrave cekame na ne od prosince mame tu delsi dobu 6-8 tydnu-Ted uz cekam na menstruaci abych se mohla objednat na kontrolu-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.