Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte, rada by som sa k Vám do diskusie pridala. V Repromede sme absolvovali 3.kolo ivf, výsledok boli 3 blastocysty, po pgs 2 zdravé, jedna s mozaikou, ale pravdepodobne použitelná. Momentálne som 14.dní po prvom ket, bohužial test negatívny, zajtra ma čaká krv, ale bude to len formalita
Neviete náhodou či v Repromede robia kety aj cez sviatky? Radi by sme šli čím skôr, ale asi by to vychádzalo cca mezi sviatkami. A ďalšia otázka, riešil niekto z vás embryjko s mozaikou? Neviem čo od toho čakať, dúfam, že to ani riešiť nebudeme musieť a vyjde druhý ket. A v neposlednom rade gratulujem všetkým, ktoré ste sa už dočkali a čakáte Repromeďátko ![]()
Ahoj @Nikicita taky me budou cekat kontroly behem svatku v repromede, prave jsem si volala na termin na kotrolu pred ket, a jdu tam v patek 27.12., a mozna i v sobotu 28.12., minule mi prosvihli ovulaci, mela jsem jit dneska zavadet, no ale ovu jim utekla, takze se zrusilo a jdu znovu cca 3.1., co se tyce mozaiky tak ti napisu do soukrome zpravy.
@kelynka, ani mi nemluv
, v pátek folikul 13mm, předpokládali, že poroste 2mm za den, tak mi řekli ať přijdu v pondělí a folikul měl 22mm a měl už nepravidelný tvar a říkali, že v tomto případě, nemůžou vyloučit, že se už vajíčko neuvolnilo…A ovu už neprobíhá, no jasně, že probíhala, udělala jsem si test a měla jsem ji. Už nešlo přesně vypočítat podle ery kdy je nejlepší čas na zavedení. Musím ji zavádět přesně 127 hodin po ovulaci plus minus 3 hodiny. A to už by neurčili přesně. Ale tak aspoň si odpočinu přes svátky a ještě k tomu budu mít dvojnásobnou dobu na léčbu imunity tak snad vše zle bude nakonec k něčemu dobré ![]()
@Kveetko No mna by zaujimalo podla coho teda objednavaju tie kontroly. Pred poslednym ket som bola tiez na kontrole v piatok s 13mm folikulom, objednali ma na utery a to mal 20mm, takze to bolo tiez na knap.
No devcata, tak vcera byl screening. Mam riziko downa a jeste cehosi a to z krve. Dr rikala ze kdyby bylo neco spatne, uz to vidi na utz. Tak za mesic znova screening. To druhe je nejaky edward ci co, nwm uz presne, dost mne tim vysokovala. Jedna se o tri typy chromozomu a ty sou dle krve spatne. Ale i tak mne uklidnila ze to nemusi byt, ptz to vyhodnocuje pocitac ze. Jeste vzhledem k memu veku, plus vysoky tlak, na ktery opet musim brat prasky🙄 No same radosti. Jinak mala mavala rucickama, nozickama…bude to velmi zive dite
![]()
Ahojky
holky chci se zeptat, kolik jste tak platily za cely proces ivf vcetne icsi a zamrazeni embryek? Dnes mi muj dr rekl cca 43000, to mi prijde jako pekna palka teda ![]()
@Markeet1
Nás 2.IVF plus 5.KET-ů bez pár korun 100 000 tisíc.. ![]()
Ale máme 2 děti díky repromedě.
@Beeruskka81
V klidu… Ja to mela taky… Oboji… Bylo mi v té době 36…šla jsem i na amniocentezu… Tam potvrzena naprosto zdravá princezna!!!
A taková se i narodila… Dnes je to už 8-letá dračice, ale super!!!
Takže hluboce rozdychat, pozitivně naladit a věřit v dobrý výsledky a šťastný konec… Teda vlastně začátek
!!!
@Markeet1
U nas 47 tis… Ale mame díky Repromedě zdravou dceru
!!!
@Beeruskka81 @oskárek59 @aidule
Dekuju za odpovedi holky
no jsou to teda vysoke castky, ocividne pokud chce clovek fakt to nejlepsi tak si za to taky musi zaplatit
pred mesicem jsem totiz procitala diskuze a psali tam treba 20000 nekdo i mene tak jsem si rikala to je jeste celkem vpohode, ale pak mi to dr vysvetlil ze to by byla cena bez toho, toho a tamtoho. A kdyz uz do toho clovek jde, tak to chce maximalne podporit temi nejlepsimi metodami zejo
dulezite, ze vam repromeda pomohla, snad pomuze i nam ![]()
@aidule ja mam napsane predpokladane riziko trizomie 21,13 a 18. Viz foto.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.