1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
4.12.19 13:00

@Beeruskka81 tak ty jsi teď 12.týden, takže byste měli mít 5,4cm, ne? Já jsem podle ms 11+2tt, ale podle přepočtu transferu, který se dělal o 3 dny později než normálně jsem 10+6tt což odpovídá té tabulce v 11.týdnu 4,1cm. Je možné, že se ti embryjko uchytilo o něco později. Ale nevím čím by to mohlo být. Ale myslím, že to jsou tak malé rozdíly, že na tom nezáleží. Taky ti moc držím palce :) :srdce: Myslím, že to nejhorší máme za sebou a teď už jen “ať pupky pořádně rostou”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
4.12.19 16:56

@Nikki1992 ja jsem podle pondelniho utz 11+4 dneska. Jo tak ona se uhnizdila pozdeji, to i podle te krve mi bylo jasne🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.12.19 19:49

@Beeruskka81 no tak to jsme na tom podobně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
4.12.19 19:49

@Nikki1992 takze vlastne v poradku vsechno🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.19 20:19

Porad spinim

Ahoj holky v pondeli uz neveru gynoprodyl zsd spinim trosku hnede svetle trosku hematom.prej nemam tak nevim z crho krvacim mam vysoke tlak tak beru prasky dopegyt kterej neublizi mimcu…od 17 tydne budu brat prasky abu se neodelila placenta od delohy..ze je to prevence…plodove vody mam dost a placenta zatim ok tak nevim no z ceho obcas spinim rano a pak ted trosku vecer…spinim…mam prat gynoprodyl ke to stejny jak utrogest.do 12tydne takze uz to neberu…:-( spinila jsem. i prez prasky trosku..i predtim mate s tim zkusenost? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
4.12.19 20:25

@Racochejlek87 roztahuje se deloha. Pokud je mimco v poradku, tak bych to nehrotila. Jez ascorutin 3× denne 2. A odpocivej, nedelej nic namahaveho, sex bych vynechala uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.12.19 21:17

@Racochejlek87 ten vysoky tlak uz jsi mela pred tehu? Jinak to spineni nevadi, ale hodne odpocivej a ber ten ascorutin a radeji zadny sex. Preji at se miminku dari :hug: a brzy ho mas v naruci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.19 05:34

@Beeruskka81 ahoj jo mimco je v poradku placentu mam ok a plodovou vofu taky dostatek…no snad jo:-) ascorutin je dobrej abych nelrvacela? Dik za radu a za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.19 05:39

@kelynka ano vysokej tlak tak 150 jsem mela po operaci po ofstraneni polypu od cervence ted me namerili 140. ted beru dopegyt to jsou prasky na tlak zatim tlak je snema dobrej ale budu brat od 17tydne prasek pro jistotu co me napsala doktorka po skreeningu aby se me neodelila placenta od delohy ze to muze nastat ve 3trimestru kdyz je vysokej tlak..ze by byl akutni cisar… dekuju za radu a za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
8.12.19 22:28

@Nikki1992
To jsou tak nádherně pozitivní a radostné zprávičky :dance: :potlesk: :D!!! Jen ať trvají i nadále a je vše v naprostém pořádku…s miminkem i s Váma :andel: :mavam: :kytka:!!!…pak po screeningovém vyšetření podejte info co a jak ;)…Ju?
Mějte klidné adventní dny! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
8.12.19 22:32

@Racochejlek87
To ještě může být…zvláště při vyšším tlaku…sestra s tím bojovala skoro celé těhotenství..
Snažte se být v klidu, zobat doporučené léky a hlavně nic nedělat, s ničím se netahat, žádné nákupy, okna, pečení apod…bohužel, i sex by měl být tabu :,(
Hlavu vzhůru, bude dobře, nebojte!!! :D :mavam: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
8.12.19 23:04

Holky do kdy se ji listovka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
9.12.19 10:38

@aidule přesně nemůže to být lepší. Jen ty nevolnosti jsou hrozné. Mám je od rána do večera. Furt jakobych měla knedlík v žaludku a čím více vody piju tím mi je hůř. Jenom cola a fanta mi pomůže, ale to nemůžu pít celý den, že jo?! Si dám skleničku ráno a odpoledne to prostě musím zvládnout.
Na screening jdu 16.12., tak jsem zvědavá, ale určitě dám vědět.
@Beeruskka81 já myslím, že listová by se měla celý těhotenství. Já teď přecházím na femibion 2 a ten se doporučuje i po porodu po dobu kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
9.12.19 10:53

@Nikki1992 ja mam screening zitra :lol: tesim se i se bojim at je vse v poradku. Jen mam krevni skupinu A-,tak snad to nebude problem. Dneska na mne zvonila postacka, ja jeste v posteli, tak sem rychle vstala, pri tom mne seklo vpravo dole, zamotala se mi hlava, tak sem se vratila omdlit do postele😂 Ty cekas chlapecka asi ze? Vzhledem k tem nevolnostem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
9.12.19 11:53

@Beeruskka81
Zdravím… Jedla jsem ji celé těhotenství +kojení… Nejdůležitější je v prvním trimestru při zakládání orgánů, ale má význam i pak… :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.