Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, nevite nektera jak je to s cenou mrazeni embryi po opu? V kalkulaci je cena 10tis do 8 embryjek, kdyz jich na mrazeni bude treba 5 tak ta castka je nizsi nebo porad tech 10tis?
My mrazily poprvé 2 a to bylo 8.000,– a teď podruhé 3 a to jsme platily 10.000,–
@Beeruskka81 tak co vyktorka dobry jak se citis? Je vse ok?:-)ja jdu na krev a na ten skrening koncem mesice:-)
opatruj se:')..
@Nikki1992 ahoj a jak se dari tobe vsechno v poradku? Jak se mas?:-) ![]()
@Adelastra ahoj jak se mas? Jak se citis? Mimco vporadku?:-) ![]()
Ahoj. Docházím s partnerem na Repromedu. Podstupujeme první IVF. Problém je v partnerovi.
Nicméně, první pokus máme za sebou, bohužel neúspěšně.
Spermiogram, injekce, odebrání… Měla jsem 6 zralých vajíček, z toho se oplodnily pouze 3. Poté nám zavolali, že embrijka se nevyvíjí a bohužel tento pokus uzavírají jako neúspěšný.
Chci se zeptat, stalo se to některé z Vás? Kdy jste zahájili další pokus…píchání injekcí a následný odběr?
Díky
@Helloface Ahojky. U nás to bylo podobné. Partner 2% morfologicky normálních spermií. Já málo vajíček. První pokus oplodneny 4 vajíčka, žádné embryo. 2 pokus oplodněno jen 1 vajíčko, žádné embryo. Třetí pokus s vajíčky darkyne. Z toho 2 embrya. První zavedeno 9 března. Za pár dní mám termín porodu
Druhé embryo zamrazeno.
@Racochejlek87 děkuji za optání. Já se mám skvěle až na ten nepřestávající tlak v žaludku. Ale nezvracím, tak aspoň tak. Už aby to přestalo a mohla jsem normálně něco dělat. Jak se daří tobě?
@Helloface nám se to naštěstí nestalo, ale my měli dárce. Zkus nad tím taky zapřemýšlet pokud partner na tom není úplně nejlíp. Ale u nás byla úplná azospermie, takže u nás buď byla možnost TESA a nebo dárce. Poprvé jsme měli 2 embryjka 5.den a ani jedno se nechytlo, ale to byla chyba v protokolu- měla jsem krátký a odběr byl podle mě hrozně brzy. A podruhé jsme měli 3 a hned 1. se u KET chytlo a 2 máme ještě zamražené a to byl dlouhý protokol a to jsem píchala Gonal 14 dní, takže dost dlouho.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.