1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
22.2.20 18:12

@Kacule8 děkuji tobě taky budu držet palce. Kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.2.20 18:14

@Ejminka11 no některé holky testují 6., 8. Den tak uvidím, jak dlouho to vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
22.2.20 18:24

@Kacule8 jj taky sem tak nějak testovala. Tak pak dej vědět jak si dopadla. Přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.2.20 18:38

@Ejminka11 děkuji, ty se mi taky oz :kytka: vi až budeš něco vědět, doufám, že se ti zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
22.2.20 18:39

@Kacule8 ju ozvu už aby byl čtvrtek. musi to vyjít už tam jezdíme rok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.2.20 19:10

@Ejminka11 my do Repromedy od září ale jinak tuto situaci řešíme 4. Rokem, takže se modlíme, aby už to klaplo :? Naštěstí máme ještě 6 mrazáčků, ale i tak. Co vy? Kolik máte ještě pokusů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
22.2.20 19:50

@Kacule8 máme i stim co mi zavedou 6. Mi to dva roky řešili s clostribeginem pak dvě operace, zjištěna endometrioza a třetí rok repromeda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.2.20 20:38

@Ejminka11 tak to je dobrý počet, ro musí vyjít. Tak koukám, že jste si taky užili. Tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.2.20 13:55

@Ejminka11
Zdravím!
Při řízeném cyklu se Ovitrelle nepodává, neboť nedochází k ovulaci…Ale teď si čtu, že užti o tom maminky psaly :lol:
Přeji hodně štěstí, ať se zadaří co nejdřív a dočkáš se vysněného miminka, stejně jako spousta ostatních maminek zde :D :andel: :kytka: :mavam: :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.2.20 13:57

Všem snažilkách držím palce i pěsti, ať se na vás už konečně usměje štěstí :andel: :srdce: :mavam:!!!
Někdy je ten boj za miminkem kratší a snažší, někdy dlouhý a bolestivý, ale pokaždé to stojí za to :D :kytka:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.20 15:08

Prosím o radu

Ahojte holky prosím o radu sem blbá že to svět neviděl 🙈 včera sem si měla měnit náplasti estrahexalu tak sem je odlepila šla se okoupat a vždy je hned po osprchovani vyměním. Jen včera nechápu jak sem mohla zapomenout sem je nenalepila a lepila je až dnes ráno 😨 myslíte že to bude vadit? Já si tak nadávám :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
98
25.2.20 15:12
@Anonymní píše:
Ahojte holky prosím o radu sem blbá že to svět neviděl 🙈 včera sem si měla měnit náplasti estrahexalu tak sem je odlepila šla se okoupat a vždy je hned po osprchovani vyměním. Jen včera nechápu jak sem mohla zapomenout sem je nenalepila a lepila je až dnes ráno 😨 myslíte že to bude vadit? Já si tak nadávám :zed: :zed:

Ahoj, já to měla podobné… měla. jsem alergickou reakci, takže jsem je přes půl dne neměla, takže klid. Hlavně že sis je nalepila. Kolikátý den jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
25.2.20 15:26

@Kacule8 jeee já si ani nevšimla že se to dalo v anonymu 🙈 dnes sem 14dc ve čtvrtek mám ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
25.2.20 15:27
@Anonymní píše:
Ahojte holky prosím o radu sem blbá že to svět neviděl 🙈 včera sem si měla měnit náplasti estrahexalu tak sem je odlepila šla se okoupat a vždy je hned po osprchovani vyměním. Jen včera nechápu jak sem mohla zapomenout sem je nenalepila a lepila je až dnes ráno 😨 myslíte že to bude vadit? Já si tak nadávám :zed: :zed:

Pár hodin zpoždění, které máte, není nic hrozného! Hlavně klid a žádný stres :D :mavam:!!!
A jinak hodně štěstí na cestě za miminkem :andel: :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
25.2.20 15:29

@Ejminka11 v pohodě :) Tak to je v klidu. Každý den jste něco z tě náplasti dostala, takže můžete být v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.