Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Beeruskka81 já jsem tam byla sumasumárum 4× (2× konzultace, 1× OPU a 1× KET), kontroly a stimulaci jsem řešila se svým gynekologem (nějak spolupracují). Jsem blbá, říct si neumím
příští týden další KET a nevím koho si říct nebo jestli to nechat, jestli mají nějaký plány, jestli mám nárok, protože vlastně asi „svého“ doktora tam nemám ![]()
Holky, ještě se zeptám - četla jsem si dost o embryoglue.. Má to cenu? Každý má jiný názor a já pořád nevím.
@lename Ahoj, no ja si myslim, ze ted si asi nejde rict koho chces u transferu, je omezeny provoz a kdo tam bude tak tam bude, tak jsem to aspon mela ja, sla jsem na 7.ket tak jsem prosila at tam je tam nekdo zkuseny a proste mi jen rekli, ze tam budete ta a ta pani doktorka a ze je dostatecne kvalifikovana ![]()
@Kveetko je mi to jasný. Jsem ráda, že to vůbec proběhne.
Stejně bych si neuměla říct, to je vyřízené. ![]()
@lename no, presne, taky jsem byla rada, ze to vubec probehlo a ze jsem nemusela cekat dalsi mesic to by me asi trefilo ![]()
@lename jestli jdeš k někomu na konzultaci, tak ten ti bude dělat i transfer a vše. Mají nouzový režim a mám mít u všeho jednoho lékaře i sestru, tak jsem zvědavá na realitu. Dnes mám kontrolní UZ před odběrem
No, je fakt, ze me ta lekarka delala i utz pred ketem, tak asi mi ji pak dali i na transfer ![]()
@Jana1902 nejdu, jdu čistě jen na transfer.
Hlídá si mě můj gynekolog.
@Kveetko ani nemluv, už ten měsíc kvůli koroně byl dlouhý. Ale zase si tělo odpočinulo, prolila jsem ho bylinkama a MS po KET přišla krásně na čas, rozhodli jsme se sice pro ukončení podnikání, ale hrozně se mi ulevilo. Tak aspoň tak
Všechno zlý.. ![]()
@lename presne jak rikas, neco zle je pro neco dobre, musim souhlasit, i me ta korona zamavala s plany, ale asi to tak melo byt a proste se ted mame soustredit na nas sebe a odpocivat
, aspon budes vyklidnena a treba se ihned zadari ![]()
@Kveetko no tak po kontrole KET v ohrožení
mám PCOS, sliznice nízká, na ovulaci to nevypadá.. Uvidíme v pondělí, jinak hormony a děj se vůle boží
Jsem 14DC, cyklus 34-35 dní. Většinou mi vychází ovu na 18-21 DC, tak se snad slizoun hecne a v pondělí se ukáže v plný parádě.. To je nekonečný tohle, ale výsledek za to bude stát ![]()
Lename - jezis to me mrzi
a kontryhel nebo mobilizace kostrce na tebe nepusobit? Na me jo
, mam ji z te kombinace pak 10mm
, ale vzdy zacinam prvni den cyklu a piju dva salky denne 10dni…i se mi zkratily cylky na cca 28 dni a to jsem je mela kdysi dlouhe jako ty.
@Kveetko pila jsem teď ten volný měsíc mez hormonů čaj Mojžíšové, Femigard a tinkturu z kontryhele a nic.. Do takového cvičení si sama netroufnu a fyzio má plno teď po koroně a přes koronu nic samozřejmě.. Teď už nic nenaženu
věřila jsem doktorům a měla jsem se na tohle všechno vrhnout sama už před těmi 2 rokama
no uvidím, když tak další cyklus. Rostla krásně po clostilu, nevím, proč mi ho nedali na začátku cyklu.. Chápu, že nativ je nejlepší, ale když ovulaci nemám, je to na ho*no, pardon..
Ahojky holky, asi nás čeká IVF, partner špatný spermiogram, nějaké typy nebo rady? ![]()
@Jíťa95 Ahoj. Rozhodně vše brát pozitivně. Ničeho se nebát. Přítel měl taky špatný spermiogram a já ještě k tomu vůbec žádnou ovulaci, Od začátku jsem to brala tak, že podstoupíme IVF budeme mít mimčo. A na první pokus to klaplo a máme 10ti měsíčního kluka
držím palce. Klidně se ptej ![]()
@campús byla jsi na Repromedě? ![]()
Já loni prodělala rakovinu štítné žlázy, tak nám bylo doporučeno se snažit, no po roce furt nic, ovu u mě bude zřejmě v pořádku
přítel cca 97% poškozené spermie ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.