1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
20.5.20 22:58

@Beeruskka81 já jsem tam byla sumasumárum 4× (2× konzultace, 1× OPU a 1× KET), kontroly a stimulaci jsem řešila se svým gynekologem (nějak spolupracují). Jsem blbá, říct si neumím :roll: příští týden další KET a nevím koho si říct nebo jestli to nechat, jestli mají nějaký plány, jestli mám nárok, protože vlastně asi „svého“ doktora tam nemám :think:

Holky, ještě se zeptám - četla jsem si dost o embryoglue.. Má to cenu? Každý má jiný názor a já pořád nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
20.5.20 23:24

@lename Ahoj, no ja si myslim, ze ted si asi nejde rict koho chces u transferu, je omezeny provoz a kdo tam bude tak tam bude, tak jsem to aspon mela ja, sla jsem na 7.ket tak jsem prosila at tam je tam nekdo zkuseny a proste mi jen rekli, ze tam budete ta a ta pani doktorka a ze je dostatecne kvalifikovana :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.5.20 06:41

@Kveetko je mi to jasný. Jsem ráda, že to vůbec proběhne. :dance: Stejně bych si neuměla říct, to je vyřízené. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
21.5.20 06:55

@lename no, presne, taky jsem byla rada, ze to vubec probehlo a ze jsem nemusela cekat dalsi mesic to by me asi trefilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.5.20 07:09

@lename jestli jdeš k někomu na konzultaci, tak ten ti bude dělat i transfer a vše. Mají nouzový režim a mám mít u všeho jednoho lékaře i sestru, tak jsem zvědavá na realitu. Dnes mám kontrolní UZ před odběrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
21.5.20 07:21

No, je fakt, ze me ta lekarka delala i utz pred ketem, tak asi mi ji pak dali i na transfer :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.5.20 10:24

@Jana1902 nejdu, jdu čistě jen na transfer. :) Hlídá si mě můj gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.5.20 10:28

@Kveetko ani nemluv, už ten měsíc kvůli koroně byl dlouhý. Ale zase si tělo odpočinulo, prolila jsem ho bylinkama a MS po KET přišla krásně na čas, rozhodli jsme se sice pro ukončení podnikání, ale hrozně se mi ulevilo. Tak aspoň tak :) Všechno zlý.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
21.5.20 13:30

@lename presne jak rikas, neco zle je pro neco dobre, musim souhlasit, i me ta korona zamavala s plany, ale asi to tak melo byt a proste se ted mame soustredit na nas sebe a odpocivat :), aspon budes vyklidnena a treba se ihned zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.5.20 14:12

@Kveetko no tak po kontrole KET v ohrožení :zed: mám PCOS, sliznice nízká, na ovulaci to nevypadá.. Uvidíme v pondělí, jinak hormony a děj se vůle boží :nevim: Jsem 14DC, cyklus 34-35 dní. Většinou mi vychází ovu na 18-21 DC, tak se snad slizoun hecne a v pondělí se ukáže v plný parádě.. To je nekonečný tohle, ale výsledek za to bude stát :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
21.5.20 14:37

Lename - jezis to me mrzi 8o a kontryhel nebo mobilizace kostrce na tebe nepusobit? Na me jo :oops:, mam ji z te kombinace pak 10mm 8o, ale vzdy zacinam prvni den cyklu a piju dva salky denne 10dni…i se mi zkratily cylky na cca 28 dni a to jsem je mela kdysi dlouhe jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.5.20 21:08

@Kveetko pila jsem teď ten volný měsíc mez hormonů čaj Mojžíšové, Femigard a tinkturu z kontryhele a nic.. Do takového cvičení si sama netroufnu a fyzio má plno teď po koroně a přes koronu nic samozřejmě.. Teď už nic nenaženu :roll: věřila jsem doktorům a měla jsem se na tohle všechno vrhnout sama už před těmi 2 rokama :zed: no uvidím, když tak další cyklus. Rostla krásně po clostilu, nevím, proč mi ho nedali na začátku cyklu.. Chápu, že nativ je nejlepší, ale když ovulaci nemám, je to na ho*no, pardon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
28.5.20 18:17

IVF Repromeda Brno

Ahojky holky, asi nás čeká IVF, partner špatný spermiogram, nějaké typy nebo rady? :think:

• Citovat
  • Upravit
320
28.5.20 20:03

@Jíťa95 Ahoj. Rozhodně vše brát pozitivně. Ničeho se nebát. Přítel měl taky špatný spermiogram a já ještě k tomu vůbec žádnou ovulaci, Od začátku jsem to brala tak, že podstoupíme IVF budeme mít mimčo. A na první pokus to klaplo a máme 10ti měsíčního kluka :-D držím palce. Klidně se ptej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
28.5.20 20:16

@campús byla jsi na Repromedě? :)
Já loni prodělala rakovinu štítné žlázy, tak nám bylo doporučeno se snažit, no po roce furt nic, ovu u mě bude zřejmě v pořádku :) přítel cca 97% poškozené spermie :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.