1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
3.11.20 12:07

@Ewangelle dvakrát? Já myslela že se ví všechno z toho testu. A to si platila dvakrát 31000kc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.11.20 12:41

@Ejminka11 Tenkrát to byla úplná novinka a Tokareva nám řekla, že je potřeba udělat ten test dvakrát. Prvním, aby se zjistilo jestli je sliznice pre-receptivní, receptivní nebo post-receptivní a jestli je teda implantační okno posunuté dopředu nebo dozadu. A druhý se prováděl až přišly výsledky s tím, že bylo moc brzy, o den později, aby se potvrdilo, že už je to vhodný den. Platili jsme za první 28.000 a za druhý “jenom” 21.000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
3.11.20 17:20

@Ewangelle ahaa no tak doufám že už ví jak a co. Protože na další test už nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
3.11.20 17:37

@Ejminka11 no ja se prave rozhoduju, jestli ten test vubec podstoupit… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
3.11.20 17:42

@Jadviga2 já už ho mám za sebou teď čekám na výsledky, ale už sem rozhozená tím že bych to měla opakovat. Není to levná záležitost. Tak budu doufat že to nebude potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
3.11.20 19:52

Dnes přišlo na svět naše druhé ivf štěstí :srdce: Magda a její úctyhodné míry: 52 cm a 4570 g. Neb jsem prtě prťavý a už mám za sebou jednoho císaře, po posledním odhadu váhy doktor jednoznačně řekl, že mě rodit přirozeně nenechá. Takže jsem po druhé sekci, ale hlavně, že jsme obě v pořádku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.11.20 20:20

@missy-m Strašně moc gratuluji :srdce: Hlavně hodně zdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.11.20 20:24

@Ejminka11 Mně na tom prvním vyšlo, že mám implantační okno o den posunuté, z pátého na šestý den a ten druhý to znovu potvrdil. Když se na to dívám zpětně, byl ten druhý zbytečný :think: Dneska už bych taky byla chytřejší.
@Jadviga2 Jako za mně je fajn vědět, že neúspěch není nebo je chybným dnem zavádění. Připadá mi to lepší než zkoušet zavádět na slepo a čekat, kdy se trefím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
3.11.20 20:42

@missy-m gratuluji a preji more zdravicka 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
3.11.20 21:44

@Ewangelle @Jadviga2 Moc děkujeme :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
8.11.20 18:58

Ahoj ženy, tak se k vam pridavam i ja, precetla jsem si konverzace asi 40 stran dozadu a jsem stale trochu mimo z tech nazvu a zkratek 8o dnes nam konci karantena a zitra se objednavame na prvni vysetreni do Repromedy k pani doktorce Hromadove, pred 14 dny jsme meli konzultaci pres skype a zaslala jsem ji veskere dokumenty z vysetreni, co nam delala moje gynekolozka…a uz po skype nam rekla ze budeme podstupovat krevni testy a ty nas budou stat 5000kč :roll: snazime se uz 17 mesicu a ani ň… manzel spermio velmi dobre, vysetrena pruchodnist vejcovodu, genetika a hormonalni profily v poradku ja mam pouze snizene AMH - 29 let - 1,71. Stale doufame v prirozene poceti, ale je to uz dlouha doba co se nic nedeje a okolo me kamaradky prosly snazenim, tehotenstvim, porodem a uz resi zoubky… posledni 3 mesice me prijde, ze manzela to 1dc mrzi vic nez me 😥 tak vam vsem drzim plecky a zitra napisu kdy jdeme na testy a treba tu bude nekdo, s kym budu resit take aktualni prubeh ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
8.11.20 19:19

@Ejminka11 taky jsem na tom testu byla a také dvakrát. Opakoval se jen ERA test, ty další dva testy byly v poradku. Prvni vysledek vyšel výrazně post-receptivní, sama laboratoř doporučila opakování v jiném čase po Ovitrelle. Druhy vysledek je zase pře-receptivni, ale z těchto dvou už dokáží spočítat okno pro transfer, které mám menší než většina žen… na transfer teprve čekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
9.11.20 10:16

Ahoj holky, je tu někdo kdo přešel do jiného centra? A jak to probíhalo? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
9.11.20 12:12

@Emily28 Ahoj, ano, ja jsem prechazela, co presne by te zajimalo?
V novem centru si jen udelali zaznam o tom, ze jsem tam absolovala ivf a ze jsem mela 2× ket a to bylo cele - plus jeste mas nejake vysetreni co jsi tam absovovala (ja od nich nemela nic), jestli mas nejake embrya tak si nove centrum necha k sobe prevest, to za tebe udelaji, jen mozna budes platit mensi poplatek. Ja jsem embrya neprevazela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
9.11.20 12:32

@Kveetko máme jedno zmražené, tak to mě zajímalo nejvíc, jak to se řeší. Zatím nad tím jen přemýšlím, uvidím jak se to v našem centru bude vyvýjet kvůli Covidu. Zatím nám ket 2× přesunuli. Pokud s další ms to zas neproběhne tak už fakt nevím. Jinde centra fungují normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.