Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@PiperW ahoj, ja si jich lepim dokonce 5 najednou
lepim podbrisek, na spodni cast bricha (cca po pupek), na horni cast zadku, na horni cast stehen… Nejvic se mi to odlepuje na stehnech, takze se snazim to lepit vicemene jen na to bricho a zadek ![]()
@Paní Píďová
5 najednou? Páni, to se ani nepohnete aby to drželo ne?? ![]()
@PiperW neee, funguju tak nejak normalne, jen kdyz se to odlepi, tak si nalepim novou, takze mam vetsi spotrebu
ale doufam, ze uz se jich v pondeli zbavim, protoze me to pod nekterou obcas zacne svedit a je to otrava ![]()
Holky já už si to nepamatuju u prvního, za jak dlouho jste na sobě pozorovaly, že byl transfer úspěšný?
Ahoj holky, je tu někdo, kdo měl úspěšný transfer s Dr. Matěnou???
Ahoj holky, nevíte jestli Repromeda nabízí embrioglue? Nikde jsem nenašla
@Jadviga2 ahoj, ja, hned prvni transfer a povedlo se
kamaradka mela na prvni transfer nekoho jineho, transfer byl neuspesny, na druhy mela Matenu a ten byl uspesny
mne MUDr. Matena sedi i nejvic lidsky, takze me mrzi, ze treba i konzultace jsem nemela u nej…
My taky chodíme k Matěnovi, je to super doktor, ale nemyslím si, že doktor může za to, že se to na poprvé nepovede. Vždyť je tam přeci spousta faktorů, které to mohou ovlivnit. Vůbec bych se tady dle toho neřídila a prostě si hlavně s tím doktorem sedla.
Ano, zkušenosti doktora můžou hrát roli, ale v tomto případě, že se to nepovedlo na poprvé, bych spíš přihlédla k jiným věcem.
Ta úspěšnost přece stoupá s počtem těch transferů po prvním odběru vajíček, vždyť to i píšou a informují o tom. Nemusí to vyjít hned na poprvé a už vůbec to nemusí být chyba doktora.
@PiperW ahoj, ja myslim, ze uz drive jsem nekde na jejich strankach cetla, ze s nim nemaji dobrou zkušenost, nebo ze neni vhodne ho kombinovat s metodami, ktere oni pouzivaji. Uz to bude tak pul roku, co jsem procitala jejich web, ale nekde jsem na to narazila.
@Malineka ano, souhlasim s tebou.
Ja u nej byla na prvnim ketu, byl neprijemnej i na sestru, kdyz se mu snazila pridrzet utz, aby videl kam embryo zavadi, okrikl ji, ze tam vidi…vlozil to behem cca 5 vterin a bez utz, ket byl neuspesny…druhy ket mi delala Mudr. Krajcovicova…pecliva, prijemna, rekla mi, ze mam zaklonenou delohu a pres utz zavadela par minut, ket byl uspesny, bohuzel biochimicke. Takova je moje zkusenost.
Takze s pritelem oba mame strovnani a bylo to 100 a 1…
V pondeli me ceka treti a nejspis posledni ivf ( mame teda jeste 4 embryo s mozaikou), mel by jej delat Matena, ale ja pozadala o Hromadovou…tak uvidim.
U me je problem nejspis vek, dite mam prirozene pred 12ti lety. Nyni bez problemu ja i pritel ( podle dr. i vysetreni). Na leky telo reaguje dobre, vajicek zasoba jako u 25lete zeny, ovulace v poradu, sliznice vysoka, akorat bude problem nejspis kvalita embryi, jsem samoplatce a jeho pristup byl proste neprofesionalni…podle vseho mel jen,,spatny" den
@Jadviga2 Já jsem měla třetí KET s Matěnou, plánovaný podle Ery a úspěšný.
@Jadviga2 muzu se prosim zeptat na kolik te ivf vyslo v Repromede jako samoplatce?
Je ti někdo komu 9. Den od ket ukázal test jen / ale pak byly //?
@helposhel píše:
Je ti někdo komu 9. Den od ket ukázal test jen / ale pak byly //?
Jakože stát se to může ale ještě vydrž. Je to dost pravděpodobný když ho děláš brzo tak budeš negativní ale vlastně jsi už těhotná ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.